برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 538 از 634 نخستنخست ... 38438488528536537538539540548588 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 5,371 به 5,380 از 6334

مشاهده : 1040166 , پاسخ ها : 6333
موضوع: چت روم انجمن

نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها

درود بر شما دوست گرامی شما از یه گوشی چه امکاناتی میخواید؟!!!
    درود خسته نباشید
    ببخشید اگه یکی بخواد از صفر فتوشاپ رو شروع کنه چه راهی رو بهش پیشنهاد میکنید؟ از صفر
    ممنون

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    درود خسته نباشید
    ببخشید اگه یکی بخواد از صفر فتوشاپ رو شروع کنه چه راهی رو بهش پیشنهاد میکنید؟ از صفر
    ممنون
    درود بر شما یه برنامه ریزی منسجم میخواد از صفر صفر خوب مثل بقیه برنامه ها باید از ابزار و آشنایی شروع کنه

من خودم از روی یه کتاب یاد گرفتم (البته هنوزم فکر میکنم خیلی چیزها رو بلد نیستم) ولی خوب سی دی هایی هم

هست آموزشی که از صفر شروع کردند فتوشاپ رو الان ترجیح میدم فیلمهای آموزشی رو ببینم... بهتره تا اینکه بخوام

از روی کتاب چیزی یاد بگیرم ...

درود بر شما یه برنامه ریزی منسجم میخواد از صفر صفر خوب مثل بقیه برنامه ها باید از ابزار و آشنایی شروع کنه

من خودم از روی یه کتاب یاد گرفتم (البته هنوزم فکر میکنم خیلی چیزها رو بلد نیستم) ولی خوب سی دی هایی هم

هست آموزشی که از صفر شروع کردند فتوشاپ رو الان ترجیح میدم فیلمهای آموزشی رو ببینم... بهتره تا اینکه بخوام

از روی کتاب چیزی یاد بگیرم ...
    یه عزیزی زیاد با نرم افزار ها کار نمیکنه یعنی صفر یا کمتر .... خب پس بنظرتون فیلم آموزشی خوبه؟ آموزش خاصی سراغ دارید؟ ممنون خانوم عیدی پور

Member Website

شماره کاربری
    4564
    یه عزیزی زیاد با نرم افزار ها کار نمیکنه یعنی صفر یا کمتر .... خب پس بنظرتون فیلم آموزشی خوبه؟ آموزش خاصی سراغ دارید؟ ممنون خانوم عیدی پور
    خدا قوت توی انجمن خودمون فتوشاپ از صفر آموزش بزارن ندیدم... تا حالا نمیدونم شاید قبلتر بوده و من ندیدم

ولی خوب میتونه از بیرون تهیه کنه از سایتهای معتبر بازم میگردم توی سایت اگه چیزی دیدم حتما" پیشنهاد میدم

شما هم بگردید ... ببینیم چه کمکی به این بنده خدا میتونیم بکنیم ....

خدا قوت توی انجمن خودمون فتوشاپ از صفر آموزش بزارن ندیدم... تا حالا نمیدونم شاید قبلتر بوده و من ندیدم

ولی خوب میتونه از بیرون تهیه کنه از سایتهای معتبر بازم میگردم توی سایت اگه چیزی دیدم حتما" پیشنهاد میدم

شما هم بگردید ... ببینیم چه کمکی به این بنده خدا میتونیم بکنیم ....
    ممنون خیلی لطف میکنید
    آخه واسه این پرسیدم چون نمیدونستم چطور یکی باید از این سطح شروع کنه
    بازم ممنون ..... تشکر

Member Website

شماره کاربری
    4564
    ممنون خیلی لطف میکنید
    آخه واسه این پرسیدم چون نمیدونستم چطور یکی باید از این سطح شروع کنه
    بازم ممنون ..... تشکر
    بله درسته ببینید شما آموزشهای انیمه استادیو رو از کجا شروع کردید اینم همینه فتوشاپ برای آدمی که تا حالا

اصلا ندیده باید شناسونده بشه بعد بره از کارهای ساده شروع کنه ... بعد وقتی ابزار شناخته بشن خیلی کارش

راحت تر میشه...موفق باشید اگه سوالی بود مطرح کنید خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم تو این زمینه..اگر تسلط

دارید به فتوشاپ خودتون ابزار رو ضبط کنید تو دو سه تا ویدیو بهش بدید ببینه...

بله درسته ببینید شما آموزشهای انیمه استادیو رو از کجا شروع کردید اینم همینه فتوشاپ برای آدمی که تا حالا

اصلا ندیده باید شناسونده بشه بعد بره از کارهای ساده شروع کنه ... بعد وقتی ابزار شناخته بشن خیلی کارش

راحت تر میشه...موفق باشید اگه سوالی بود مطرح کنید خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم تو این زمینه..اگر تسلط

دارید به فتوشاپ خودتون ابزار رو ضبط کنید تو دو سه تا ویدیو بهش بدید ببینه...
    تنها نرم افزاری که بدون آموزش یاد گرفتم فتوشاپه ... تسلط دارم ولی اصولی نیست برای همین نمیتونم این کارو بکنم
    در کل ممنونم براش یه سی دی آموزشی تهیه میکنم اگه هم بشه دانلود کنم خیلی بهتره
    تشکر به مقدار زیاد ...

Member Website

شماره کاربری
    4564
    درود بچه ها دلم میخواددددددددد یه برف مشتی بیاد...یا یه بارون یه هفته ای...اوخخخخخخخخخ

پارسال شیراز بعد از سالها برف اومد خیلی فاز داد منتظریم امسال هم بیاد ....

Member Website

شماره کاربری
    4564
    هی وای من.... خیلی خوبه برف بیاد یه پنجره بزرگ رو به دشت داشته باشی و کوه.... یه پنجره هم رو به دریا!!!!

خیلی خوبه...