نوشته اصلی توسط Elka Eydipor میشه یه نفری هم کار کرد ولی کار گروهی هم خیلی بهتره... اینارو گفتم!! http://forum.video-effects.ir/thread5351.html خیلی کارتون درسته استاد عزیز
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi خیلی کارتون درسته استاد عزیز من شاگردم خواهش میکنم آقا مصطفی خیلی چیزها هست که باید هنوز یاد بگیرم و تجربه کنم.. سخته ولی خیلی دوست دارم یه تولید عالی داشته باشم...
سلام دوستان از ی پروژه میخواستم رندر با فرمت flv یا mp4 بگیرم ولی گزینه ی این دوتا فرمتو ندارم--- باید چیکار کنم
سلام دوباره به همه خوبید ؟ به زودی یک آموزش میسازم نمیدونم 2 روزه میخوام بسازم میکروفون نیست
نوشته اصلی توسط shadmehrtashan سلام دوستان از ی پروژه میخواستم رندر با فرمت flv یا mp4 بگیرم ولی گزینه ی این دوتا فرمتو ندارم--- باید چیکار کنم cc 2013 یا 2014 ؟
ae cc 2014
نوشته اصلی توسط shadmehrtashan ae cc 2014 این ورژن کلا نداره باید از adobe encoder استفاده کنید
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi این ورژن کلا نداره باید از adobe encoder استفاده کنید اول avi رندر بگیرم بعدش با adobe encoder تبدیلش کنم به mp4 حجمش زیاد نمیشه؟
نوشته اصلی توسط shadmehrtashan اول avi رندر بگیرم بعدش با adobe encoder تبدیلش کنم به mp4 حجمش زیاد نمیشه؟ من پیشنهاد میکنم پروژه رو انتقال بدین به adobe encoder و توی همون خروجی بگیرید
مشاهده قوانین انجمن