برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 497 از 634 نخستنخست ... 397447487495496497498499507547597 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,961 به 4,970 از 6334

مشاهده : 1028334 , پاسخ ها : 6333
موضوع: چت روم انجمن

Red face

نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    الان نه بعدا" خودم دانلود میکنم آقا مصطفی سپاس از لطف شما...فعلا" سرم بسیار بسیار شلوغ است ..
    خب پس شاد و خندون باشید

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    خب پس شاد و خندون باشید

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    دوستان به نظرتون من سی دی های کینگ رو بگیرم برای نصب نرم افزارها؟! یا نه آخه هر چی مثلا

دانلود میکنیم به پای اونا نمیرسه داغونن! دانلودیها ها!!!

راستش من پول به این چیزا نمی دم ، میرم دانلود میکنم با سرعت 12 مگ بر ثانیه . 100 گیگ فایل تو طرفای نیم ساعت دانلود میشه ، جالبه سرعت دانلود از سرعت کپی بیشتره ، جل الخالق .

ولی من پیشنهاد می کنم لورد یا گردو رو بگیرید ، البته من کسی نیستم که به شما چیزی بگم ها ولی بالاخره نظرمو گفتم با اجازتون .

amin1379 آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    12165
    نقل قول نوشته اصلی توسط Silent-Night نمایش پست ها
    راستش من پول به این چیزا نمی دم ، میرم دانلود میکنم با سرعت 12 مگ بر ثانیه . 100 گیگ فایل تو طرفای نیم ساعت دانلود میشه ، جالبه سرعت دانلود از سرعت کپی بیشتره ، جل الخالق .

ولی من پیشنهاد می کنم لورد یا گردو رو بگیرید ، البته من کسی نیستم که به شما چیزی بگم ها ولی بالاخره نظرمو گفتم با اجازتون .
    شما اینترنتتون رو از کجا اوردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من سرعته دوازده خریدم دانلودش یک بود
    دانلود با سرعته دوازده که نمیشه که

چرا اگه کابل به طور مستقیم از سرور به سیستم وصل بشه ، میشه ، دقیقا مثل اینه که داری یه چیزی رو کپی میکنی
    البته ، من از سروری می گیرم که محدوده ، یعنی هر فایلی که بخوای توش نیست ، خوشبختانه لورد و کینگ توشه ،
    انگار دادی به یه نفر برات دانلود کنه ، بعد برات بیاره ، منتها مجانی .

نمی دونم منظورم رو گرفتی یا نه ، ولی حرف شما کاملا درسته .

من اینترنت خودم 128 ـه ، این اینترنتع که گفتم مال دانشگاه فردوسی مشهده ، بهش می گن اف تی پی ،
    چند تا مدیر داره ، هر چی دلشون بخواد میگیرن بعد اونجا میزارن برای دانشجواا ، بعد با همون سرعت دانلود می کنین ،
    البته فکر نکنین خوبه ها ، این قدر فایلای مسخره توش میزارن که نگو ، مصلا آموزش پیرایش مردانه به صورت تصویری!!!!!
    به زور از توش فایلای خوب پیدا میشه .

.:Y2J:. آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    869
    آقا ذبیح کجایی؟
    بیا که همدرد شدیم

من اینترنت خودم 128 ـه ، این اینترنتع که گفتم مال دانشگاه فردوسی مشهده ، بهش می گن اف تی پی ،
    چند تا مدیر داره ، هر چی دلشون بخواد میگیرن بعد اونجا میزارن برای دانشجواا ، بعد با همون سرعت دانلود می کنین ،
    البته فکر نکنین خوبه ها ، این قدر فایلای مسخره توش میزارن که نگو ، مصلا آموزش پیرایش مردانه به صورت تصویری!!!!!
    به زور از توش فایلای خوب پیدا میشه .
    بله بزرگترین دانشگاهه مشهده
    همینه دیگه .......