نوشته اصلی توسط mohammadrezadavari نه اونی که مد نظرتون داداشمه خیلی هم خوب موفق باشید
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi خیلی هم خوب موفق باشید تبريك آقا مصطفي عنوان جديد گرفتيد براتون آرزوي موفقيت دارم
نوشته اصلی توسط neda * تبريك آقا مصطفي عنوان جديد گرفتيد براتون آرزوي موفقيت دارم ممنون ندا خانوم منم از استاد تشکر میکنم همچنین برای شما آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi ممنون ندا خانوم منم از استاد تشکر میکنم همچنین برای شما آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi اینترنت معضل بزرگیه من خودم خیلی درگیرشم آره آخه جابجا هم میشیم یه نت جدیدم بگیریم دیگه حالا یا از همین شرکت و یا شرکت های دیگر..
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor ممنون شما به بنده لطف دارین انقد منو نندازین بالا یهو میفتم ......
نوشته اصلی توسط .:Y2J:. آره آخه جابجا هم میشیم یه نت جدیدم بگیریم دیگه حالا یا از همین شرکت و یا شرکت های دیگر.. به به اقررر بخیر کجا بیدی نبیدید؟؟!! از کدوم شرکت نت میگیرید؟!
نوشته اصلی توسط .:Y2J:. آره آخه جابجا هم میشیم یه نت جدیدم بگیریم دیگه حالا یا از همین شرکت و یا شرکت های دیگر.. ما هم جا به جا شدیم خیلی دردسر داشت واسه اینترنت هر چه زود تر اقدام کنی بهتره
کی 3D Max کار میکنه ؟ من فعلا Cinema 4D رو به 3D Max فروختم البته هنوز Cinema 4D از نظر من حرفه ای تره
خب چه خبر؟! شیرینیا کو؟! کی خورد همه رو؟! پسرا یالله یکی یکی توضیح بدید؟!
مشاهده قوانین انجمن