برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 48 از 148 نخستنخست ... 3846474849505898 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 471 به 480 از 1480

مشاهده : 255653 , پاسخ ها : 1479
موضوع: سوالات شما در مورد نرم افزار پريمير

نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    من کلیپ اول رو نگاه کردم و بیشتر تاکید داشت روی رعایت کردن ضرب آهنگها ...
    منظورتون کلیپ دوم هست ؟؟؟؟؟؟؟
    با سلام خدمت شما دوست عزیز بله کلیپ دوم هم نوع افکت ها و تکنیک های جالبی برای ساخت این کلیپ استفاده کرده کسی هست که بتونه این نوع آموزش رو درست بکنه ؟

amir6417 آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    386
    نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    دسترسی به سیستم ندارم ، فردا اول وقت جواب شما رو میدم ...
    داش امید منو فراموش کردی؟

چطوری میشه روی یه فیلم چندتا صدای مختلف بذاریم که بعد رو دی وی دی که میزنیم بشه انتخاب کرد؟مثلا یه فیلم ساختم میخوام هم فارسی باشه و هم اینکه بشه زبان انگلیسی هم انتخاب کرد؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط hamidbarca نمایش پست ها
    چطوری میشه روی یه فیلم چندتا صدای مختلف بذاریم که بعد رو دی وی دی که میزنیم بشه انتخاب کرد؟مثلا یه فیلم ساختم میخوام هم فارسی باشه و هم اینکه بشه زبان انگلیسی هم انتخاب کرد؟
    ممنون
    دوست عزیز من تا به حال این کار رو نکردم و تحقیق می کنم اگر به جواب رسیدم همینجا بازگو می کنم ....

نقل قول نوشته اصلی توسط amir6417 نمایش پست ها
    داش امید منو فراموش کردی؟
    آقا من شرمنده شما هستم ، ببخشید حتما فردا جواب میدم ، خیلی عذر می خوام یادم رفته بود

نقل قول نوشته اصلی توسط saeeid_naseri نمایش پست ها
    اگر دقت کنید تو حرکت لرزش داره
    نه عزیز فیلمی که واسه من فرستادید هیچ مشکلی نداشت ....

نقل قول نوشته اصلی توسط sam_ma نمایش پست ها
    سلام آقا امید شما اطلاعاتی در مورد نرم افزار Adobe Premiere Elements دارید؟ توی اینترنت سرچ کردم مثل اینکه مثل پریمیره من میخوام فیلم هامو کات کنم به نظرتون این نرم افزار ابزار های پریمیرو داره؟
    سلام ، واقعیت امر من با این نرم افزار اصلا کار نکردم ، خب خود پریمیر که خوبه و البته نرم افزاری هست به نام Prelude که 2 ساله به خانواده Adobe اضافه شده برای مدیرت ویدئوها و کات کردن فوق العادست ...

سلام، من یه سوال دارم دوستان عزیز فقط خواهشا بی جواب نزاریدش

من تازه میخوام میکس یه فیلم عقدو با پریمیر شزوع کنم، ولی چند تا سوال دارم،

یکیش اینه که فیلمبردارا وقتی یه فیلم میکس شده عروسی تحویل میدن معمولا اونو تو 3 تا دی وی دی تحویل میدن، میخواستم بدونم اونا واسه هر دی وی دی یه پروزه جداگانه میسازن یا میشه همه فیلمو تو یه پروژه ساخت و موقع تبدیل فیلم بنا بر حجمش مثلا به سه تا فیلم دی وی دی تبدیل کرد؟

و سوال دوم: اینکه همش میگن "کلیپ آماده" چیه و تو پریمیر چطوری میشه ازش استفاده کرد؟

سلام دوستان، من مشغول میکس یک فیلم عقد با پریمیر هستم، یه ایده براش دارم و اونم اینکه میخوام قسمتی از فیلم یه عکس مانیتور یا تلویزیون نشون داده بشه و روش علامت play باشه بعد یه شکل موس به شکل انگشت بیادو روش کلیک کنه و بعد فیلم شروع شه، چطوری میتونم این کارو انجام بدم؟ آیا چیز آماده ای به این شکل دارین؟

نقل قول نوشته اصلی توسط malihe5 نمایش پست ها
    سلام دوستان، من مشغول میکس یک فیلم عقد با پریمیر هستم، یه ایده براش دارم و اونم اینکه میخوام قسمتی از فیلم یه عکس مانیتور یا تلویزیون نشون داده بشه و روش علامت play باشه بعد یه شکل موس به شکل انگشت بیادو روش کلیک کنه و بعد فیلم شروع شه، چطوری میتونم این کارو انجام بدم؟ آیا چیز آماده ای به این شکل دارین؟
    دوست عزیز سوالاتتون رو اینقدر پشت سر هم نپرسید هم تاپیک جدا زدید و هم اینجا پرسیدید ....
    چرا این همه عجله !!!!!!!!

سوال اولتون رو که جواب دادم توی تاپیکی که ایجاد کردید
    در مورد سوال دوم هم باید بگم من همچین فوتیجی ندیدم ...

صفحه 48 از 148 نخستنخست ... 3846474849505898 ... آخرینآخرین