نوشته اصلی توسط Effector مادر منم در سال 63 فوق دیپلم رشته ی انسانی داشت و همین الان هم لیسانس انسانی داره و هم سن و سال شماست البته خانم ها همه همه همه زیر 30 سال هستند تقریبا هم سن و سال شما دیگه 25 26 آره تو همین مایه ها دیگه یه 20 سالی اضافه کن به عدد 21 درود بر مادر شما و موفق باشید..
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor آره تو همین مایه ها دیگه یه 20 سالی اضافه کن به عدد 21 درود بر مادر شما و موفق باشید.. دقیقا مادر منم 41 سالشونه
نوشته اصلی توسط Effector دقیقا مادر منم 41 سالشونه پس 63 چطوری فوق دیپلم گرفتند 63 تازه کلاس 11سالشون بوده اگه همسن من هستند سال 70 تازه دیپلم گرفتند پسر خوب...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor پس 63 چطوری فوق دیپلم گرفتند 63 تازه کلاس 11سالشون بوده اگه همسن من هستند سال 70 تازه دیپلم گرفتند پسر خوب... شاید
نوشته اصلی توسط Effector خیلی خیلی ممنون پس برای دبیرستان فقط رشته ی کامپیوتر هست ! دوست من پیشنهاد من رشته گرافیک هست اگه من رفته بودم الان اوضام اینجوری نبود
نوشته اصلی توسط mostafa eradi دوست من پیشنهاد من رشته گرافیک هست اگه من رفته بودم الان اوضام اینجوری نبود گرافیک یعنی برم دیگه تو کار 3d هستم ؟
نوشته اصلی توسط effector گرافیک یعنی برم دیگه تو کار 3d هستم ؟ خب 3d هم از گرافیکه دیگه رشته کامپیوتر یه چیز دیگست دقیقا کی میخوایی انتخاب رشته کنی؟
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi خب 3d هم از گرافیکه دیگه رشته کامپیوتر یه چیز دیگست دقیقا کی میخوایی انتخاب رشته کنی؟ 1 سال دیگه
نوشته اصلی توسط Effector 1 سال دیگه پس وقت زیاده راجب رشته ها خوب تحقیق کن بعد انتخاب کن که پشیمون نشی مثل من
سلام . میخواستم بدونم صدا و سیما اگه یه انیمیشن رو که ساختیم قبول کنه ، چقدر پول میده ؟ یه انیمیشن متوسط. واسه اطلاعات عمومیم میخوام .
مشاهده قوانین انجمن