نوشته اصلی توسط elka eydipor خوش گذشت.. بله ممنون من نمیدونم چه رشته ای برم که مثلا تو کار 3d باشم ؟
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor ااااا ندا جان رفتی عکسهای شخصی منو از کجا آوردی این عکسه منه که !!!! نه شما مهربونين اين از اون مادر شوهر هاست خدا نصيب نكنه
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi اگه بگم سرعت نتم چطوریه خندتون میگیره ... زبونم لال 12 مگ خریدیم راستی ما منتظر سورپرایز هستیما !!! کدوم سوپرایز؟؟!! ندا خانم خبر داری؟؟سوپرایز؟؟!!!من کجام اینجا کجاست؟!!:125:
نوشته اصلی توسط Effector بله ممنون من نمیدونم چه رشته ای برم که مثلا تو کار 3d باشم ؟ رشته آش پسرم از همه رشته ها بی دردسرتره تازه خوشمزه هم هست والله... شما بگید دروغ میگم؟!
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor کدوم سوپرایز؟؟!! ندا خانم خبر داری؟؟سوپرایز؟؟!!!من کجام اینجا کجاست؟!!:125: والا نه خانم عيدي پور من خبر ندارم كه اصلا سورپرايز چي هست
نوشته اصلی توسط neda * نه شما مهربونين اين از اون مادر شوهر هاست خدا نصيب نكنه من نه من ننه دالتونم دیگه؟!دخملم یادت رفت!؟؟
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi اگه بگم سرعت نتم چطوریه خندتون میگیره ... زبونم لال 12 مگ خریدیم راستی ما منتظر سورپرایز هستیما !!! نوشته اصلی توسط neda * والا نه خانم عيدي پور من خبر ندارم كه اصلا سورپرايز چي هست من نمیدونم والله آقا مصطفی میگه سوپرایز ..؟! من الان اسم خودمم یادم نیست اسمم چی بود؟!!
اینم مدرک :26: نوشته اصلی توسط Elka Eydipor ا خوب نمیشه گفت آقا مصطفی اندکی صبر پیشه کن(به قول داداش مجتبی ) که سحر نزدیک است اگه بگم دیگه سوپرایز نمیشه گفت بهش... نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نه آقا مصطفی نا امید نشدن آقا امید اسمشون معلومه امید منتها سرشون شلوغه وقتشون کمه شاید به خاطر همین طول میکشه که آموزشها رو آماده کنند ولی سوپرایزهایی داریم نگران نباشید ... خدا رو خوش میاد دل جوون مردمو بشکونید؟
نوشته اصلی توسط mostafa eradi اینم مدرک :26: خدا رو خوش میاد دل جوون مردمو بشکونید؟ این من بودم واقعا!!! که حتما" حالم خوب نبوده آقا مصطفی به دل نگیرید پیش میاد دیگه ننه ام دیگه قرصام یه خورده دیر و زود بشه این حافظه کوتاه مدت منم کلا از بین رفته نکته این یادم رفته کلا" همه چی یادم رفته!! اینجا کجاست ننه !!شاید ندا خانم بیشتر خبر داشته باشه ها؟!
نوشته اصلی توسط elka eydipor رشته آش پسرم از همه رشته ها بی دردسرتره تازه خوشمزه هم هست والله... شما بگید دروغ میگم؟! رشته ی آجر چینی خوبه ؟ !!! رشتی خوب اگر میدونید راجب 3d راهنمایی کنید
مشاهده قوانین انجمن