ویندوزم 32 هست
وقتی اوکی میکنم سریع پنجره ی exporting data پرمیشه اما هیچ تغییری نمیکنه و هیچی خروجی نمیگیره
ویندوزم 32 هست
وقتی اوکی میکنم سریع پنجره ی exporting data پرمیشه اما هیچ تغییری نمیکنه و هیچی خروجی نمیگیره
همیشه از همین سورس استفاده کردید ؟
اگر از همین سورس استفاده کردید با همین مشکل روبرو بودید ؟
راستش چند سال پیش که من پریمیرو نصب کردم cs4 رو یادم نمیاد چطور باهاش کار میکردم فکر کنم از اول Adobe Media Encoder باهاش نصب میشد و خروجی میگرفت اما پارسال یه بار ارور داد که Adobe Media Encoder مشکل داره که فکر کنم دوباره پریمیرو نصب کردم درست شد الانم بعد از چند ماه که از ویندوز عوض کردنم میگذره خواستم دوباره پریمیرمو اینستال کنم که ارور میداد برداشتم همه ی پوشه های مربوط به پریمیرمو حذف کردمگفتم دوباره از روی سی دیش میریزم که این طوری شد خیلیم لازمش دارم از ظهره دارم روش کار میکنم
خب ببینید شما باید با نرم افزار Your Uninstaller Pro کل پریمیر رو ریشه کن کنید و دوباره نصب کنید ....
در مورد نرم افزار Adobe Media Encoder هم بگم خدمتتون که شما باید اونم رو کرک کنید تا اخطار نده ، Adobe Media Encoder با پریمیر و افترافکت نصب میشه ولی با این دو نرم افزار کرک نمیشه و جداگانه باید کرک بشه ....
اگر وقت دارید ویندوز رو دوباره نصب کنید و با حوصله و دقت نرم افزار رو نصب کنید ، بیشتر اوقات این مشکلات به خاطر بی حوصلگی و بی دقتی هست که یه نمونه بارز اون خود منم که میخوام 1 ساعته همه نصب باشه و کارمو انجام بدم همیشه هم یه جایی به مشکل می خورم ...
خیلی ممنون که وقت گذاشتید
با سلام خدمت شما دوستان عزیز و مدیران محترم
یک ویدئو هستش میخاستم ببینم از چه تکنیک هایی و به چه نحوی از چه گزینه هایی برای ساخت چنین فیلم هایی استفاده میشه کسی آموزش ساخت چنین تصاویر را داره معرفی کنه ؟
لینک دانلود :
http://forums.creativecow.net/thread/3/928487
با سلام خدمت شما مدیر محترم بله درست حرف شما صحیح است
این موردی که شما عنوان کردین که با ضرب آهنگ عوض میشه بله آقای هادی پور زحمت آموزشش رو توی همین سایت کشیدن فکر میکنم ولی توی این کلیپ ها یک تکنیک های خاصی داره و از افکت های خاصی استفاده شده نمیدونم منظور منو فهمیدین یا نه با جزئیات به کلیپ نگاه کنید .