نوشته اصلی توسط faeze hoseini شما دیر اومدی تموم شد :| دستت درد نکنه
من خردادیا رو دوس دارم
پس تولد من زودتر اتفاق میفته کادوهاتون افتر افکتی باشه ها
نوشته اصلی توسط zabihhosseini من خردادیا رو دوس دارم خردادی ها هم شما رو دوس دارن عزیز... می دونی که من چقدر دوست دارم عزیز...
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran منظورتون پساپس هستش دیگه... گذشت خرداد... نه واسه خرداد سال دیگه رو میگم نوشته اصلی توسط zabihhosseini من خردادیا رو دوس دارم تو رو خدا؟مررسی طرف خردادیه؟ نوشته اصلی توسط یاشار ابراهیمی :| دستت درد نکنه خو شمام بیا تهران ...چش شیرینی رو چشم..والا مظلووووووووووووووم تر از من نیس تو این انجمن
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran خردادی ها هم شما رو دوس دارن عزیز... می دونی که من چقدر دوست دارم عزیز... بنده شخصا قوربونت برم جیگر
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran این شد یه حرفی... منم می خواستم به مناسبت افتتاح دفترم شیرینی بدم که تا سه سال دیگه زمان می بره... ااا..به به..به سلامتی..ایشالا زوودترم افتتاح شه
نوشته اصلی توسط faeze hoseini نه واسه خرداد سال دیگه رو میگم خوب منم که خردادیم... جزو کادو بگیرام...
نمیدونم طرف خردادی یا نه من که باهاش حرف نمیزنم بدونم:43:
نوشته اصلی توسط faeze hoseini چقد این شکلک چادریه خووبه..منم میخوام!!! نمیدونم این آقا محمد الکی داره شلوغش میکنه 3تا ستاره منووووووووووووو درود فائزه جان روش راست کلیک کنی میتونی سیو ایمج کنید بعد سیو میشه تو کامیپوتر بعدا" میتونی مثل عکس که میخوای بزاری توی پست همینجا آپلود کنی..
مشاهده قوانین انجمن