برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234
نمایش نتایج: از 31 به 37 از 37

مشاهده : 7196 , پاسخ ها : 36
موضوع: درخواست آموزش مسترینگ صدا

نقل قول نوشته اصلی توسط fery74 نمایش پست ها
    من میتونم لینک بدم همون سایت های فارسی با اینکه ربط به موزیک داره ولی باز نمیدونم شاید دوستان حذف کنند پست رو

ببین دانلود کردی نرم افزارشو؟
    تا فردا صبر کن آموزش فارسیش رو بهت میدم..
    یه ورژن قبلا دانلود کرده بودم مشکل داشت حالا میخام برم بخرم
    خب لینک اون سایت هارو اگه زحمتی نیس واسم پیغام خصوصی بفرست
    من عجله ندارم صبر میکنم فقط اگه حجمشون بالا باشه اینترنتم جواب نمیده (البته خیلی از لطفت ممنونم)
    تشکر داداش فری

.:Y2J:. آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    869
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    یه ورژن قبلا دانلود کرده بودم مشکل داشت حالا میخام برم بخرم
    خب لینک اون سایت هارو اگه زحمتی نیس واسم پیغام خصوصی بفرست
    من عجله ندارم صبر میکنم فقط اگه حجمشون بالا باشه اینترنتم جواب نمیده (البته خیلی از لطفت ممنونم)
    تشکر داداش فری
    قربانت
    حتما میفرستم

دوستانی قرار بود آموزش هایی برای تصحیح کیفیت صدا بذارن
    برای بهتر کردن کیفیت صدا چه باید کرد؟ گرفتن نویز ... قوی کردن صدا ...

دوستانی قرار بود آموزش هایی برای تصحیح کیفیت صدا بذارن
    برای بهتر کردن کیفیت صدا چه باید کرد؟ گرفتن نویز ... قوی کردن صدا ...
    من از صدا و صدابرداری ........... فقط یه نکته یادم هست ... چون زیاد دنبال مقوله صدا نبودم . فرکانس و طول موج همین هم تو ادوبی ادیشن خیلی کارایی داره ؟
    نرم افزار ادوبی ادیشن خودش یک استودیو مجازی هست این همه فیلتر داره .
    یه آموزش از شخص jeff sengstack برای Audition پیدا کن از سایت infiniteskills بهترین آموزش هست .
    بعد کم کم اطلاعات هم بالا میره .

نقل قول نوشته اصلی توسط mo-hammad نمایش پست ها
    اول اینو بگم این فرمایش شما خیلی غیر منظقی بود !! که گفتید

((( ولی یه فیلم ساز نیاز داره از صدا گذاری و در نهایت از مسترینگ و آهنگسازی سر در بیاره )))!!!!

عزیز من پس صدا بردار و آهنگساز و تنظیم کننده چیکارن کشکن که فیلم ساز بیاد سر در بیاره !! هر کسی در حیطه ی خودش باید فعالیت کنه عزیز من - این از این

دوم اینکه شما اول برو یه ساز ترجیحا کیورد ( همون ارگ ) رو یاد بگیر که هم تئوری رو در خلالش یاد بگیری هم تو تنظیم باید بتونی نتهایی رو که میخوای - ملودی رو که در نظر داری بزنی ok بعد اصول تنظیم و کار با daw یا همون نرم افزرت و فوت و فن ها و تکنیک ها رو یاد بگیر

بعدش بیا وارد مبحث میکس و مستر بشو

شما از اول می خوای برسی به آخر نمشیه که دوست من

این تا اینجا - اگر علاقه به موزیک کار کردن داری

حالا اگر صرفا میخوای به یه سری صدا کیفیت و شفافیت بدی

خوب بحثش جداست . بگو اول فقط همینو میخوای ؟ تا من راهنماییت کنم
    ممنون محمد جان
    خب یک فیلم ساز لزوما نیازی نیس آهنگ ساز باشه ولی بد نیس یه سری اطلاعاتی هم داشته باشه
    من که ترجیح میدم آهنگسازی رو کامل یاد بگیرم
    راستش یه ایرادی که من دارم همیشه صفر و صدو یاد میگیرم بعد از یک تا نودو نه میرم
    به هر حال من که نمیخام موسیقی پرداز بشم و راستش کارای مهم تری تو سینما دارم تا یاد گرفتن ارگ و ساز
    فعلا میخام اطلاعات دقیقی از صدا و شفاف سازی بدست بیارم
    حالا شما در همون حالت شفاف سازی صدا بنده رو راهنمایی کنید
    دوستان من این پاسخ رو ندیده بودم... حالا پاسخی اگر اجازه باشه بدم

سینما هنریه که توش تمام هنرها هست... پس موسیقی هم جزئی از اونه... چندتا چیز رو می گم و به اصل نکته میرسم
    فیلمنامه نویسی موفقه که داستان نویسی رو فول بلد باشه... در کنارش کمی هم کارگردانی بدونه بد نیست
    تصویربرداری قوی کار می کنه که عکاسه خوبی باشه... در کنارش کمی هم کارگردانی و تدوین بدون ولی در حد نیاز... ولی عکاسی رو باید فول باشه...
    کارگردانی قوی کار می کنه که عکاسی، تدوین، تصویربرداری و فیلمنامه نویسی رو خوب بلد باشه...

خوب ولی فیلمساز یا همون کارگردانی فوق العاده کار می کنه که فیلمنامه نویسی، تصویربرداری، طراحی (گرافیک)، عکاسی، تاریخ (که هیچ ارتباطی هم شاید با هنر نداشته باشه)، تدوین، جلوه های ویژه (در حد کامپیوتری و در حد متوسط) موسیقی، طراحی صحنه و چند مورد دیگه رو بلد باشه... نه در حد کامل... در حد اینکه مواردی رو بتونه از لحاظ هنری و روایی انتخاب کنه... و قرار نیست که خود فیلمساز اون کارها رو انجام بده... ولی باید اونقدری معلومات داشته باشه تا بدونه فلان
    موسیقی ای که فلان کس براش ساخته تأثیر مثبت روی فیلمش داره یا منفی...
    ولی این که "یه فیلم ساز نیاز داره از صدا گذاری و در نهایت از مسترینگ و آهنگسازی سر در بیاره" اصلاً فرمایش درستی نیست... بلکه یه تدوینگر نیازه تا حدی از میکس و مسترینگ صدا سر در بیاره
    در کل هنر (حالا هر هنری که باشه) انسان رو به شاخه های مختلف هنری می کشونه... چون هنرمندها عاشق خلق کردن هستند نه عاشق عکاسی و فیلمسازی و مجسمه سازی و غیره و این باعث میشه فرد هنرمند به سراغ هنرهای دیگه هم بره...

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezai نمایش پست ها
    من از صدا و صدابرداری ........... فقط یه نکته یادم هست ... چون زیاد دنبال مقوله صدا نبودم . فرکانس و طول موج همین هم تو ادوبی ادیشن خیلی کارایی داره ؟
    نرم افزار ادوبی ادیشن خودش یک استودیو مجازی هست این همه فیلتر داره .
    یه آموزش از شخص jeff sengstack برای Audition پیدا کن از سایت infiniteskills بهترین آموزش هست .
    بعد کم کم اطلاعات هم بالا میره .
    من نکاتی که از صدا یادمه چیزایی هست که توی فیزیک پیش دانشگاهی خوندم
    ادیشن رو قبلا نصب کرده بودم ولی نتونستم باهاش کار کنم

بابت معرفی سایت و راهنمایی خیلی ممنونم دوست عزیز
    ولی تو این سایت فقط فصل اول رایگان هست که بنظر میاد مقدماتیه
    خب واسه شروع خوبه
    بازم ممنون عزیز

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran نمایش پست ها
    دوستان من این پاسخ رو ندیده بودم... حالا پاسخی اگر اجازه باشه بدم

سینما هنریه که توش تمام هنرها هست... پس موسیقی هم جزئی از اونه... چندتا چیز رو می گم و به اصل نکته میرسم
    فیلمنامه نویسی موفقه که داستان نویسی رو فول بلد باشه... در کنارش کمی هم کارگردانی بدونه بد نیست
    تصویربرداری قوی کار می کنه که عکاسه خوبی باشه... در کنارش کمی هم کارگردانی و تدوین بدون ولی در حد نیاز... ولی عکاسی رو باید فول باشه...
    کارگردانی قوی کار می کنه که عکاسی، تدوین، تصویربرداری و فیلمنامه نویسی رو خوب بلد باشه...

خوب ولی فیلمساز یا همون کارگردانی فوق العاده کار می کنه که فیلمنامه نویسی، تصویربرداری، طراحی (گرافیک)، عکاسی، تاریخ (که هیچ ارتباطی هم شاید با هنر نداشته باشه)، تدوین، جلوه های ویژه (در حد کامپیوتری و در حد متوسط) موسیقی، طراحی صحنه و چند مورد دیگه رو بلد باشه... نه در حد کامل... در حد اینکه مواردی رو بتونه از لحاظ هنری و روایی انتخاب کنه... و قرار نیست که خود فیلمساز اون کارها رو انجام بده... ولی باید اونقدری معلومات داشته باشه تا بدونه فلان
    موسیقی ای که فلان کس براش ساخته تأثیر مثبت روی فیلمش داره یا منفی...
    ولی این که "یه فیلم ساز نیاز داره از صدا گذاری و در نهایت از مسترینگ و آهنگسازی سر در بیاره" اصلاً فرمایش درستی نیست... بلکه یه تدوینگر نیازه تا حدی از میکس و مسترینگ صدا سر در بیاره
    در کل هنر (حالا هر هنری که باشه) انسان رو به شاخه های مختلف هنری می کشونه... چون هنرمندها عاشق خلق کردن هستند نه عاشق عکاسی و فیلمسازی و مجسمه سازی و غیره و این باعث میشه فرد هنرمند به سراغ هنرهای دیگه هم بره...
    درود بر شما آقا محمد عزیز
    شما کاملا درست میفرمایید
    تو این مورد اشتباهمو قبول میکنم
    البته من چون الان امکانات کارگردانی ندارم و فقط پشت سیستم وقت میگذرونم گفتم در کنار میکس، با مسترینگ و صدا آشنا بشم البته میدونم به این سادگیا نیست
    و کاملا با شما موافقم عزیز
    موفق باشید

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234