نوشته اصلی توسط کلاغک یه پیشنهاد میدم قبل از هر عمل انتحاری:125:یه بار فتوشاپ رو کامل با تمام فایلهاش از رو ویندوز پاک کنید دوباره نصب و کرک کنید! اگر با آدوب مستر کالکشنه که همه رو پاک کنید! بعد تک تک نصب کنید یعنی نرم افزارها رو جداگانه نصب کنید ببینید چی میشه! پیشنهاد خوبیه بهش فکر میکنم! میگم چطوره پاشم کیسمو از پنجره اتاقم بندازم بیرون! خوبه این هان؟! اینجوری کرک میشه به نظرت! حرفا میزنیا کلاغک! بخدا یه عالم پلاگین رووش نصب کردم، باز اونا رو به یه بدبختی کرک کردم! حالا میگی کلا فتوشاپو پاک کنم! :125:
نوشته اصلی توسط hossein پیشنهاد خوبیه بهش فکر میکنم! میگم چطوره پاشم کیسمو از پنجره اتاقم بندازم بیرون! خوبه این هان؟! اینجوری کرک میشه به نظرت! حرفا میزنیا کلاغک! بخدا یه عالم پلاگین رووش نصب کردم، باز اونا رو به یه بدبختی کرک کردم! حالا میگی کلا فتوشاپو پاک کنم! :125: بد فکری نیست خوب منو چرا نمیگید در عرض یه هفته چهار مرتبه ادوب مستر کالکشن با کل برنامه ها نصب کردم همه پلاگین هارو نصب کردم و برنامه هارو راه اندازی کردم!!!! بعد آخرین بار یروز صبح پاشدم دیدم کلهم ویندوز پرید این دفعه!!! یعنی کلهم 6 بار شد!!!!دوباره همه نصب و راه اندازی!
یه نسخه دیگه بگیر نصب کن بعد کرک کن مشکلت حل می شه
مشاهده قوانین انجمن