نوشته اصلی توسط neda * من جديدا با اين متنها مشكل دارم هر چي bold ميزنم فايده نداره ريزه چشمهام داره در مياد از بس كه ريز شده باید سیستم رو بکوبی به دیوار درست میشه
Download and Plugin http://www.video-plugins.ir
امشب چت روم بوی مدیر میده
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran درود بر شما استاد عزیز... خوبید انشالله؟؟؟ چاکرتم محمد محمد الان دو هفتست هی میگم یک ساعت دیگه زنگ بزنم محمد حالشو بپرسم خیلی مخلصیم
نوشته اصلی توسط Hadipour باید سیستم رو بکوبی به دیوار درست میشه روش جديده ميخواييد خرج رو دستم بزارين
نوشته اصلی توسط Hadipour باید سیستم رو بکوبی به دیوار درست میشه
نوشته اصلی توسط zabihhosseini سلام به اقای هادی پور خانم عیدی پور و نداخانم خوبیییییییییییییییییییییی یییییییییییید ایشالله؟ سلام ممنون من كه خوبم شما خوب هستين
نوشته اصلی توسط Hadipour باید سیستم رو بکوبی به دیوار درست میشه استاد چقد خشن شدید؟؟!!!
نوشته اصلی توسط zabihhosseini امشب چت روم بوی مدیر میده بسه آقا ذبیح الان نیمرو میفته زمین داداش!!!!
نوشته اصلی توسط neda * سلام ممنون من كه خوبم شما خوب هستين تشکر خوبم
نوشته اصلی توسط Hadipour چاکرتم محمد محمد الان دو هفتست هی میگم یک ساعت دیگه زنگ بزنم محمد حالشو بپرسم خیلی مخلصیم من کوچیمتم... من هم می خواستم زنگ بزنم ولی گوشیم رو دزدیدن و شماره ها رو ندارم... هر روز میام از تو سایت بردارم یادم میره
مشاهده قوانین انجمن