از دیشب تاحالا بیدارم که چی؟که ساعت اوج سرعت اینترنت رو از دست ندم![]()
آره درست میگید به انفجار هم فکر کردم.با پلاگین shatter میشه چیز خوبی ساخت ولی به نظرم خیلی زیاده روی میشه.تو این چند ساعت(از دیشب تا الان)این ایده به ذهنم رسید که از تغیر یک دفعه ای رنگ و نور استفاده کنم.و رنگ های گرم تر توی صحنه بکار ببرم.ولی برای اینکار باید رنگ بندیه کل کار رو عوض کنم و یکم به آبی سرد ببرمش تا توی اوج آهنگ اون رنگ های گرم تازگی داشته باشن.برای فونت هم همیشه با انتخاب فونت خوب مشکل داشتم...مرسی بابت راهنمایی های دوستان و اساتید محترم
دوستان من با انجمن توی لپتاب مشکل دارم کجا باید مطرح کنم که راهنمایی کنن دوستان؟ توی پی سی اینطوری نیست ها ولی اینجا مشکل دارم مشکلشو نمیگم تا تاپیک مخصوصش بهم معرفی شه باز کسی ایراد نگیره اینجا جای این سوالا نیست ادرس پرسیدن که دیگه جاش همینجاس که پربازدید ترینه![]()
سلام، خوب بودم تا نمیدونم چطوری اینترنتم یهو 5 دقیقه ای 130 مگ خورد تا ریست کردم طول کشید 20 مگ مصرف کرد
خوب مسئله اینه من هنوز به جاهای مشکل سازی نرسیدم هیچ انجمنی نتونستم جامو محکم بچسبم اینجام واسه این دارم سعی میکنم چون علاقه مندم به انیمیشن سازی و در حال یاد گیری هستم
خوب حالا مشکل من وقتی حدود 5 دقیقه ای دست به سایت انجمن نزنم میام صفحه رو رفرش کنم هی خودش خودش از انجمن خارج میشه دوباره باید یوزرنیم پسوردمو وارد کنم مشکل چیه؟![]()
ویرایش توسط Masoud Dezfuly : 07-03-14 در ساعت 10:27