برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 366 از 634 نخستنخست ... 266316356364365366367368376416466 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,651 به 3,660 از 6334

مشاهده : 1039765 , پاسخ ها : 6333
موضوع: چت روم انجمن

.:Y2J:. آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    869
    ▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌▌▌│
    └└└└└└└└└└└└└└└

من مثل پیانو هستم ، مرا بنواز تا ببینی چه ریتم زیبایی دارم. . .

salam

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط sohrab123 نمایش پست ها
    salam
    درود

aminbinazir آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    898
    سلام دوستان.من دارم یک موزیک ویدیو به سبک mograph میسازم و چندتا ایده میخواستم.آهنگ sky fall از adele رو که فکر میکنم همه شنیده باشند.من تا الان 1دقیقه و 20 ثانیه ی کار رو ساختم ولی در اوج آهنگ گیر کردم.توی 1دقیقه و 30 آهنگ اوج میگیره و من دوست دارم این اوج روی ویدیو اثر داشته باشه.یعنی هم زمان که آهنگ اوج میگیره شکل و حالت ویدیو هم تغیر کنه.الان دارم از چیزی که ساختم رندر میگیرم تا بهتر منظورم رو برسونم.شما ایده ی خاصی ندارید؟؟من که هرچی فکر میکنم چیزی گیرم نمیاد

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط aminbinazir نمایش پست ها
    سلام دوستان.من دارم یک موزیک ویدیو به سبک mograph میسازم و چندتا ایده میخواستم.آهنگ sky fall از adele رو که فکر میکنم همه شنیده باشند.من تا الان 1دقیقه و 20 ثانیه ی کار رو ساختم ولی در اوج آهنگ گیر کردم.توی 1دقیقه و 30 آهنگ اوج میگیره و من دوست دارم این اوج روی ویدیو اثر داشته باشه.یعنی هم زمان که آهنگ اوج میگیره شکل و حالت ویدیو هم تغیر کنه.الان دارم از چیزی که ساختم رندر میگیرم تا بهتر منظورم رو برسونم.شما ایده ی خاصی ندارید؟؟من که هرچی فکر میکنم چیزی گیرم نمیاد

درود آقا امین آفرین به کوشش شما ... توی بخش آموزشهای کوتاه درخواستی پریمیر آقا امید یه آموزش در رابطه با

مچ کردن تصویر با آهنگ گذاشتن اونجا ببینید نمیدونم دقیق کدوم آموزشها هستند جالبه ..ببینید بعد آموزشهای مربوط

به صدا در افتر هم زیاد هست .. موفق باشید

aminbinazir آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    898
    درست میگید.من اکثر اون آموزش هارو دیدم.منظور من این نیست که چجوری آهنگ با تصویر و متن هماهنگ کنم.منظورم اینه که چجوری اون سرعت گرفتن ریتم آهنگ رو به تصویر بکشم؟دارم رندر میگرم و مثل همیشه یکم طول میکشه الان از 2670 فریم 1500 فریمش رو رندر کردم.وقتی رندر شد یه ویدیو میزارم تا بهتر منظورم رو برسونم.با تشکر از شما:79:

aminbinazir آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    898
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها

درود آقا امین آفرین به کوشش شما ... توی بخش آموزشهای کوتاه درخواستی پریمیر آقا امید یه آموزش در رابطه با

مچ کردن تصویر با آهنگ گذاشتن اونجا ببینید نمیدونم دقیق کدوم آموزشها هستند جالبه ..ببینید بعد آموزشهای مربوط

به صدا در افتر هم زیاد هست .. موفق باشید
    خوب رندر و آپلودش هم تموم شد اینم ویدیو:
    [آپارات فقط 5 کلمه آخری]Rohip[/آپارات فقط 5 کلمه آخری]

لینک دانلود
    دوستان اگر میتونید کمک کنید.با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط sohrab123 نمایش پست ها
    salam

aleke salam

نقل قول نوشته اصلی توسط aminbinazir نمایش پست ها
    درود
    امین اون قسمت که کره زمین شب میشه رو بزار واسه اوج آهنگ و یه لرزش به نوشته ها بده با wiggle البته الان ساعت 3 شبه و مخ کار نمیکنه ضمنا یه تاپیک واسه سوالت ایجاد میکردی چرا تو چت روم گذاشتی ؟

aminbinazir آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    898
    نقل قول نوشته اصلی توسط تورج یوسفی نمایش پست ها
    درود
    امین اون قسمت که کره زمین شب میشه رو بزار واسه اوج آهنگ و یه لرزش به نوشته ها بده با wiggle البته الان ساعت 3 شبه و مخ کار نمیکنه ضمنا یه تاپیک واسه سوالت ایجاد میکردی چرا تو چت روم گذاشتی ؟
    درست میگید ولی اون زمین برای مفهوم کلمه بود که میگه feel the earth move ولی با wiggle موافقم.نه گفتم انجمن شلوغ میشه تو چت روم باشه بهتره.مرسی بابت راهنمایی