والله هنوز معطلم !!! (میدونی که!!!) فعلادارم روی عکسها و فیلم داداش کار میکنم خوب شدن با وجود اون امکاناتی که گفتم!!!
موقع عکسبرداری ولی خوب شدن بد نیستن...و الان 1 هفته ای هست که باز این درد کمر لعنتی اومده سراغم و فعلا به سختی
کار میکنم البته امروز یه خورده بهتر شدم(بخاطر دیکلوفناکه):59:
نه والله الان یه هفته است کم شده کارم انگار یه چیزی گم کردم یه جایی اصلا بیکاری بهم نیومده! بعد مسکن میخورم شب
زود خوابم میگیره اصن یه وضعی:59::59::59::59:البته چند روزی بدون مسکن تحمل کردم دیگه طاقتم از بیکاری طاق شد!
دیشب مسکن خوردمالبته الان زیاد بشینم درد میاد سراغم تو مغز استخونم ..:59::59:
[QUOTE=Elka Eydipor;60938]
نه والله الان یه هفته است کم شده کارم انگار یه چیزی گم کردم یه جایی اصلا بیکاری بهم نیومده! بعد مسکن میخورم شب
زود خوابم میگیره اصن یه وضعی:59::59::59::59:البته چند روزی بدون مسکن تحمل کردم دیگه طاقتم از بیکاری طاق شد!
دیشب مسکن خوردمالبته الان زیاد بشینم درد میاد سراغم تو مغز استخونم ..:59::59:
وااااااااااااااااااااااای الکا جووون...اصلا مسکن سرخود مصرف نکنین..خدایی نکرده بدنتدن عادت میکنه بعد از یه مدت دیگه مسکنام فایده ندارنا...
وااااااااااااااااااااااای الکا جووون...اصلا مسکن سرخود مصرف نکنین..خدایی نکرده بدنتدن عادت میکنه بعد از یه مدت دیگه مسکنام فایده ندارنا...[/quote]
نه عزیز تا اونجایی که بتونم مقاومت میکنم من خیلی صبورم!!! دیگه بیش از حد ولی درد امونمو برید دیگه! کلافم کرد!
مجبور شدم یه مدت خیلی مسکن میخوردم دیگه الان سعی میکنم تحمل کنم دردو.. واوجودی که خیلی درد دارم
دولا دولا راه میرم!:125:
نه عزیز تا اونجایی که بتونم مقاومت میکنم من خیلی صبورم!!! دیگه بیش از حد ولی درد امونمو برید دیگه! کلافم کرد!
مجبور شدم یه مدت خیلی مسکن میخوردم دیگه الان سعی میکنم تحمل کنم دردو.. واوجودی که خیلی درد دارم
دولا دولا راه میرم!:125:[/quote]
ای بابا...ایشالا که زودتر خووب بشین...بهرحال خواهشا دیدین درد زیاد شد دکتر رو برید..شرمندم من باید برم...خیییلیییی خوشحال شدم اومدم بودین....به همه سلام برسونین اگه اومدنو نبووودم...خیلیم مواظب خودتون باشین![]()