برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 344 از 634 نخستنخست ... 244294334342343344345346354394444 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,431 به 3,440 از 6334

مشاهده : 1028334 , پاسخ ها : 6333
موضوع: چت روم انجمن

faeze hoseini آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    9241
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    درود دخمل خوبی؟
    قربوونتون...شما خوبی؟
    شکر خدا..میگذره...الکا جون دفاعیم افتاد عقب چون کارام عقبه

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط faeze2310 نمایش پست ها
    قربوونتون...شما خوبی؟
    شکر خدا..میگذره...الکا جون دفاعیم افتاد عقب چون کارام عقبه
    وقت بیشتر صرفش کن خانمی یه حکمتی توشه از این فرصت استفاده کن کار بهتر تحویل بده...

Member Website

شماره کاربری
    9241
    وقت بیشتر صرفش کن خانمی یه حکمتی توشه از این فرصت استفاده کن کار بهتر تحویل بده...
    من شرمندم تاخیر پیش اومد تو جواب دادنم...آره اینجوری بهش نگاه کنم بهتره....اما فقط منتظرم تموم شه این...ینی زندگیم از بعد این درس لعنتی شروو میشه...
    شما کاراتون خوب پیش میرن؟

Member Website

شماره کاربری
    4564
    من شرمندم تاخیر پیش اومد تو جواب دادنم...آره اینجوری بهش نگاه کنم بهتره....اما فقط منتظرم تموم شه این...ینی زندگیم از بعد این درس لعنتی شروو میشه...
    شما کاراتون خوب پیش میرن؟

والله هنوز معطلم !!! (میدونی که!!!) فعلادارم روی عکسها و فیلم داداش کار میکنم خوب شدن با وجود اون امکاناتی که گفتم!!!

موقع عکسبرداری ولی خوب شدن بد نیستن...و الان 1 هفته ای هست که باز این درد کمر لعنتی اومده سراغم و فعلا به سختی

کار میکنم البته امروز یه خورده بهتر شدم(بخاطر دیکلوفناکه):59:

Member Website

شماره کاربری
    9241

والله هنوز معطلم !!! (میدونی که!!!) فعلادارم روی عکسها و فیلم داداش کار میکنم خوب شدن با وجود اون امکاناتی که گفتم!!!

موقع عکسبرداری ولی خوب شدن بد نیستن...و الان 1 هفته ای هست که باز این درد کمر لعنتی اومده سراغم و فعلا به سختی

کار میکنم البته امروز یه خورده بهتر شدم(بخاطر دیکلوفناکه):59:
    دست راستتون رو سر من....شما بزنم به تخته کلا خیلی فعالید...من که مطمئنم عاللیییی شدن...ایشالا همیشه موفق باشین
    ای وای...دوباره؟چقدر بد....خیلی جدی بگیریدش الکا جون...کمر درد واقعا بده...اگه بازم زیاد شده حتما برید دکتر بازم

Member Website

شماره کاربری
    4564
    دست راستتون رو سر من....شما بزنم به تخته کلا خیلی فعالید...من که مطمئنم عاللیییی شدن...ایشالا همیشه موفق باشین
    ای وای...دوباره؟چقدر بد....خیلی جدی بگیریدش الکا جون...کمر درد واقعا بده...اگه بازم زیاد شده حتما برید دکتر بازم

نه والله الان یه هفته است کم شده کارم انگار یه چیزی گم کردم یه جایی اصلا بیکاری بهم نیومده! بعد مسکن میخورم شب

زود خوابم میگیره اصن یه وضعی:59::59::59::59:البته چند روزی بدون مسکن تحمل کردم دیگه طاقتم از بیکاری طاق شد!

دیشب مسکن خوردم البته الان زیاد بشینم درد میاد سراغم تو مغز استخونم ..:59::59:

Member Website

شماره کاربری
    9241
    [QUOTE=Elka Eydipor;60938]
    نه والله الان یه هفته است کم شده کارم انگار یه چیزی گم کردم یه جایی اصلا بیکاری بهم نیومده! بعد مسکن میخورم شب

زود خوابم میگیره اصن یه وضعی:59::59::59::59:البته چند روزی بدون مسکن تحمل کردم دیگه طاقتم از بیکاری طاق شد!

دیشب مسکن خوردم البته الان زیاد بشینم درد میاد سراغم تو مغز استخونم ..:59::59:

وااااااااااااااااااااااای الکا جووون...اصلا مسکن سرخود مصرف نکنین..خدایی نکرده بدنتدن عادت میکنه بعد از یه مدت دیگه مسکنام فایده ندارنا...

Member Website

شماره کاربری
    4564
    وااااااااااااااااااااااای الکا جووون...اصلا مسکن سرخود مصرف نکنین..خدایی نکرده بدنتدن عادت میکنه بعد از یه مدت دیگه مسکنام فایده ندارنا...[/quote]

نه عزیز تا اونجایی که بتونم مقاومت میکنم من خیلی صبورم!!! دیگه بیش از حد ولی درد امونمو برید دیگه! کلافم کرد!

مجبور شدم یه مدت خیلی مسکن میخوردم دیگه الان سعی میکنم تحمل کنم دردو.. واوجودی که خیلی درد دارم

دولا دولا راه میرم!:125:

Member Website

شماره کاربری
    9241
    نقل قول نوشته اصلی توسط elka eydipor نمایش پست ها
    وااااااااااااااااااااااای الکا جووون...اصلا مسکن سرخود مصرف نکنین..خدایی نکرده بدنتدن عادت میکنه بعد از یه مدت دیگه مسکنام فایده ندارنا...

نه عزیز تا اونجایی که بتونم مقاومت میکنم من خیلی صبورم!!! دیگه بیش از حد ولی درد امونمو برید دیگه! کلافم کرد!

مجبور شدم یه مدت خیلی مسکن میخوردم دیگه الان سعی میکنم تحمل کنم دردو.. واوجودی که خیلی درد دارم

[/quote]

ای بابا...ایشالا که زودتر خووب بشین...بهرحال خواهشا دیدین درد زیاد شد دکتر رو برید..شرمندم من باید برم...خیییلیییی خوشحال شدم اومدم بودین....به همه سلام برسونین اگه اومدنو نبووودم...خیلیم مواظب خودتون باشین

Member Website

شماره کاربری
    4564

ای بابا...ایشالا که زودتر خووب بشین...بهرحال خواهشا دیدین درد زیاد شد دکتر رو برید..شرمندم من باید برم...خیییلیییی خوشحال شدم اومدم بودین....به همه سلام برسونین اگه اومدنو نبووودم...خیلیم مواظب خودتون باشین[/quote]

درود بر تو حتما" فائزه جان در پناه خدا پایدار باشید..