نوشته اصلی توسط Elka Eydipor درود بزرگوار خدا نکنه تعارفه! بالاخره که همه یه روزی...ولی دیگه من قاطی کردم! از دست ای جونا! سلام خوبید دوستای عزیز چیزی شده؟
______________________________________________ ??? ?? ????? ?? ????? ?? ????? ????? ??? ???? ????? ????? ????? ???? ??? ?? ????? ???? ?? ______________________________________________
نوشته اصلی توسط shahin_hich سلام خوبید دوستای عزیز چیزی شده؟ نه شاهین جان طوری نشده داریم غیبت میکنیم در رابطه با غیبت دوستانمان
????? ????? ???? ??? ??? ?? ?? ?? ?? ??? ?????? . ?? ??? ?? ??? ??? ????? ??? ?? ?? ????? ??????? ???? ??? !
نوشته اصلی توسط vahid mostaghim نه شاهین جان طوری نشده داریم غیبت میکنیم در رابطه با غیبت دوستانمان اها خوبه کارخوبی میکنید دستتون درد نکنه
نوشته اصلی توسط shahin_hich اها خوبه کارخوبی میکنید دستتون درد نکنه شاهین جان شیرینی انجمن به دوستای عزیز و دوست داشتنی ...
نوشته اصلی توسط shahin_hich سلام خوبید دوستای عزیز چیزی شده؟ نوشته اصلی توسط vahid mostaghim نه شاهین جان طوری نشده داریم غیبت میکنیم در رابطه با غیبت دوستانمان :32::32::32::32:درود آقا شاهین آره ... گفتیم که انشالله غیبتشون طولانی نباشه اگه هم هست یه دلیل محکم خوب داشته باشن مثل امر خیری چیزی
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor :32::32::32::32:درود آقا شاهین آره ... گفتیم که انشالله غیبتشون طولانی نباشه اگه هم هست یه دلیل محکم خوب داشته باشن مثل امر خیری چیزی انشا الله
نوشته اصلی توسط vahid mostaghim شاهین جان شیرینی انجمن به دوستای عزیز و دوست داشتنی ...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor :32::32::32::32:درود آقا شاهین آره ... گفتیم که انشالله غیبتشون طولانی نباشه اگه هم هست یه دلیل محکم خوب داشته باشن مثل امر خیری چیزی انشاالاه ک همینجوری میشه شما میگید
چی شده؟ شاهین جون تو هم میری؟ دیر میخای بیای؟
نوشته اصلی توسط fery74 چی شده؟ شاهین جون تو هم میری؟ دیر میخای بیای؟ سلام داداش.ن عزیز من در خدمت دوستان هستم. خانوم عیدی پور و اقا وحید در مورد دوستان غایب حرف میزدن
مشاهده قوانین انجمن