برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 27 از 27

مشاهده : 5575 , پاسخ ها : 26
موضوع: نمونه کار جدیدم چطوره فتوشاپ فلش سایت

میثم پیروی آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    3834
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali.kazemi7204 نمایش پست ها
    مرسی دوست عزیز
    ولی من موندم رنگ بندیش چشه مگه آخه من رنگ بندیشو از فیسبوک کپی زدم !!! بقیه چیزا که جزء کانتنت حساب میشن و خب اونا رنگ خودشونو دارن ...
    سیم خاردارارم عمرا وردارم خودم خیلی دوسش دارم عاخه خخخخخخخخخخ :d
    مرسی از نظرت ♥
    داداش ناراحت نشی ولی شاهین عزیز راست میگه...
    از این فوتر استفاده نکن... اصلا با سایتتون جور در نمیاد...

ali.kazemi7204 آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    4166
    نقل قول نوشته اصلی توسط میثم پیروی نمایش پست ها
    داداش ناراحت نشی ولی شاهین عزیز راست میگه...
    از این فوتر استفاده نکن... اصلا با سایتتون جور در نمیاد...
    نه بابا واسه چی ناراحت بشم !!!
    ولی من اینو دوسش دارم حالا شاید عوضش کردم سلیقه س دیگه :d

H.264 - Hamed آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    13011
    کارت بدک نیست سایه های زیر هدر رو دوس داشتم ولی یه ایراد فنی بزرگ داره استایل هارو باید یه تیکه شو اسلایس میکردی و اونو توی محور X تکرار میکردی اینجوری قالبت 10 برابر سبک تر میشد
    البته کار تو html هست و کار من فلش و فقط از html برای چیدمان سایت استفاده کردم یه نمونه کار قدیمی html دارم : www.gerdsooz.blogfa.com
    البته اشکالاتی به کارم وارد هست ، گفتم که کار اولمه ، ولی دیگه در حد بدک نیست نبودم خب تصویم داشتم برای زیباتر شدن قالب تصویر کامل شو در بعضی جاها بذارم ، خواستم نگم ولی هرکار میکنم نمیشه ، گفتم بهتون در مورد هاست های رایگان هشدار بدم شرکت هرموقع دید براش نمی صرفه همه چی رو پاک میکنه ، دوم ، با وجود اینکه خودم عاشق فلش هستم و ارادت خاصی هم نسبت بش دارم ولی ، ولی بهتون بگم که در آستانه حذف فلش پلییر از اکثر مرورگر ها هستیم و داره جای خودشو به html5 و انیمیشن های html و css میده ، در ضمن همه که رو مرورگرشون فلش پلییر ندارن .

نقل قول نوشته اصلی توسط میثم پیروی نمایش پست ها
    این یک نظر فقط...
    از دید من هیچ موقع از free host استفاده نکن چه ایرانی و چه خارجی...
    اونوقت سایت شما اصلا امنیت نداره...
    ممنون آقا میثم ....
    البته من نمیخام اطلاعات مهمی توش قرار بدم فقط میخام طراحی سایت روی هاست رو امتحان کنم

faeze hoseini آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    9241
    خسته نباشین...جالب شده...من فقط یه پیشنهاد دارم...فونت ها رو با دقت بیشتری انتخاب کنین...هم خود فونت هم سایزش...البته این فقط پیشنهاد و تاثیر حرف یکی از استادای طراحی سایتمه...میگفت بسته به موضوع سایت فونت هرچقدر که میشه ریزتر و منسجم تر باشه به شیک بودن طراحی کمک میکنه..البته نه خیلی ریز که ناخوانا بشه...چندتا طراحی موفق معرفی کرده بودن بهم اگه یادم اومد حتمن بهتون میگم..یکیش :http://www.rezaabedini.com/

ali.kazemi7204 آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    4166
    نقل قول نوشته اصلی توسط faeze hoseini نمایش پست ها
    خسته نباشین...جالب شده...من فقط یه پیشنهاد دارم...فونت ها رو با دقت بیشتری انتخاب کنین...هم خود فونت هم سایزش...البته این فقط پیشنهاد و تاثیر حرف یکی از استادای طراحی سایتمه...میگفت بسته به موضوع سایت فونت هرچقدر که میشه ریزتر و منسجم تر باشه به شیک بودن طراحی کمک میکنه..البته نه خیلی ریز که ناخوانا بشه...چندتا طراحی موفق معرفی کرده بودن بهم اگه یادم اومد حتمن بهتون میگم..یکیش :http://www.rezaabedini.com/
    مرسی و چشم سایتی که معرفی کردین خیلی جالب بود ساختنشم خیلی پر دردسره چقدر صفحه html ساخته کار شماست ؟ خیلی زحمت کشیده معلومه

faeze hoseini آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    9241
    مرسی و چشم سایتی که معرفی کردین خیلی جالب بود ساختنشم خیلی پر دردسره چقدر صفحه html ساخته کار شماست ؟ خیلی زحمت کشیده معلومه
    بله واقعا زحمت کشیدن برای ساختش..نه کار من نیست..خواهش میکنم
    استادمم ایشون بودن...http://www.mohsensoleimani.com/ دیدنش طراحی اینم شاید خوب باشه

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123