برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 37

مشاهده : 8018 , پاسخ ها : 36
موضوع: مشکل در بالا رفتن رم در افتر افکت

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط mardevideo نمایش پست ها
    بله من کلی عرض کردم که 15 میلیون پول سیستمم شده
    آخه من تجهیزاتی از قبیل اسپیکر مانیتورینگ کارت صدای حرفه ای و میکروفن که چیزی بالغ بر 7 میلیون تومن هم پول اونا شده
    sound card:saffire pro 14
    speaker monitoring :genelec 8030
    microphon:rod nt1
    آخم من کار پروداکت موزیک هم انجام میدم با این سیستم
    باز هم ممنون از شما
    بله خوب باید هزینه کرد شما کارتون فرق میکنه گاهی این وسایل جانبی هم تاثیر میزارن

شما بنظرم باید حتما" با شرکت که این وسایل رو بسته براتون صحبت کنید انشالله مشکلتون

حل میشه الان آقا امیدomid8h مدیر فعال انجمن ویدیو افکت نمیدونم هستن یا نه ایشون کار تدوین انجام میدن از ایشون

هم پرس و جو کنید بد نیست دوست گرامی موفق باشید..

mardevideo آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    12288
    ممنون از شما و دوستان که مارو راهنمایی میکنید من که در کارهای ویدیو فک نمیکنم بتونم کمکی به دوستان کنم چون همه استاد هستند ولی در زمینه ی آهنگسازی تنظیم میکس و مسترینگ در خدمت همه شما دوستان هستم تا بتونم لطف شما دوستان گرامی را جبران کنم
    با تشکر

mardevideo آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    12288
    اون پلاگینهایی که استفاده میکنیم در افتر در پریمیر هم باید نصب شده باشن ؟

amirmohammad آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4370
    دوست عزیزم....بالاخره وقتی حجم فیلم بالا باشه قطعا باید رم بیشتری بگیره...ولی اینطور که شما اولش گفتید گفتم شاید فشار بیش از حد روی سیستمه
    ولی اگر در توانت بود و البته از چند نفر دیگه هم تحقیق کن
    رمت رو بکن 4 تا 4
    فکر کنم عملکرد بهتری ازشون بگیری

در خصوص خالی کردن کش هم به لینک زیر مراجعه کن
    http://forum.video-effects.ir/thread4575.html

mardevideo آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    12288
    یه سوال دیگه هم دارم و اون اینه که من از هارد ssd استفاده میکنم و نمیدونم چرا فصای ssd رو پر میکنه و این موضوع برام خیلی مهمه چون ssd من 128 گیگ بیشتر نیست و من نمیخوام این حالت پیش بیاد؟؟؟/

mardevideo آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    12288
    یه سوال دیگه هم دارم و اون اینه که من از هارد ssd استفاده میکنم و نمیدونم چرا فصای ssd رو پر میکنه و این موضوع برام خیلی مهمه چون ssd من 128 گیگ بیشتر نیست و من نمیخوام این حالت پیش بیاد؟؟؟/
    این مشکلم حل شد ممنون

mardevideo آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    12288
    یه سوال داشتم من وقتی اسلوموشن میکنم در افتر کل ویدیوم رو نشون نمیده یعنی تایمش کم میشه و کل ویدیو رو اسلو نمیکنه نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه؟؟؟؟باید چیکار کنم که تایم اون لاین بیشتر بشه تا کل ویدیو اسلو بشه ؟؟؟؟
    ویرایش توسط mardevideo : 07-07-14 در ساعت 19:29

دوست عزیز برای خالی کردن کش http://forum.video-effects.ir/thread4575.html
    همچنین شما z97 رو با این سی پی یو قدرتمند انداختی اونوقت رم باس 1600 انداختی این مادر برد کم کم تا 32 گیگ رم 2400 رو ساپورت میکنه مهمترین گزینه در افتر رم هست
    هارد ssd شما حرکت خوبیه به شرطی که آدرس کش افتر رو این هارد باشه و ویندوز و نرم افزار هم تو همین هارد باشه پس باید بعد نصب برنامه ها حدود 30 گیگ فضای خالی داشته باشید برای کش افتر و مقدار اون رو از 30 گیگ بیشتر نکنید
    ولی همه اینها دلیل نمیشه که افتر مثل پریمیر ریل تایم باشه باید تنظیمات افتر رو برای روان تر پریویو گرفتن بلد باشید اگه سوالی داشتید بپرسید تا من و دوستان راهنمایی کنیم

amirmohammad آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4370
    یه سوال داشتم من وقتی اسلوموشن میکنم در افتر کل ویدیوم رو نشون نمیده یعنی تایمش کم میشه و کل ویدیو رو اسلو نمیکنه نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه؟؟؟؟باید چیکار کنم که تایم اون لاین بیشتر بشه تا کل ویدیو اسلو بشه ؟؟؟؟
    دوست عزیز این سوالات رو در تاپیک زیر مطرح کنی بهتره
    http://forum.video-effects.ir/thread5690.html

mardevideo آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    12288
    نقل قول نوشته اصلی توسط تورج یوسفی نمایش پست ها
    دوست عزیز برای خالی کردن کش http://forum.video-effects.ir/thread4575.html
    همچنین شما z97 رو با این سی پی یو قدرتمند انداختی اونوقت رم باس 1600 انداختی این مادر برد کم کم تا 32 گیگ رم 2400 رو ساپورت میکنه مهمترین گزینه در افتر رم هست
    هارد ssd شما حرکت خوبیه به شرطی که آدرس کش افتر رو این هارد باشه و ویندوز و نرم افزار هم تو همین هارد باشه پس باید بعد نصب برنامه ها حدود 30 گیگ فضای خالی داشته باشید برای کش افتر و مقدار اون رو از 30 گیگ بیشتر نکنید
    ولی همه اینها دلیل نمیشه که افتر مثل پریمیر ریل تایم باشه باید تنظیمات افتر رو برای روان تر پریویو گرفتن بلد باشید اگه سوالی داشتید بپرسید تا من و دوستان راهنمایی کنیم
    ممنون از شما آقای یوسفی

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین