دوستان خواهش میکنم بحث و موضوع این تاپیک رو منحرف نکین، پیشنهاد می کنم که به محتوای تاپیک بپردازید تا ... !
من هم مثل خیلی از دوستان دیگه یه عضو هستم به این عنوان مدیر توجه نکنید، حالا عضو تازه وارد با 1 پست یا 1000 پست چه فرقی میکنه !
دوستان خواهش میکنم بحث و موضوع این تاپیک رو منحرف نکین، پیشنهاد می کنم که به محتوای تاپیک بپردازید تا ... !
من هم مثل خیلی از دوستان دیگه یه عضو هستم به این عنوان مدیر توجه نکنید، حالا عضو تازه وارد با 1 پست یا 1000 پست چه فرقی میکنه !
ممنون محمد جان عالي بود ...........
دوستان عزيز !!!!! اينجا فكر نكنم كسي با گذاشتن پست و مطلب مدير بشه ، حتما ايشون توان مديريت داشته كه مدير شده ، لطفا به مسائل حاشيه اي نپردازيد ....
ممنون ...
دوست عزيز مرسي خوب بود ولي اين آقا اين جور مختصر كه توضيح ميده فك كنم از چند قسمت آيندش آموزش هاش رو پولي كنه والان داره سر فصل آموزش هاش رو بطور رايگان تبليغ ميكنه.(نظرشخصي بنده بود)
من 22 قسمت رو دیدم خوب بود طرف زیادی حرفه ایه و از خانواده ملکه انگلیس عکس گرفته وهوووووووووو تا الان نکات جالبی گفت اما هنوز وارد بحث اصلی نشده و رو وسایل جانبی بحث شده یک چیز خیلی با حال بود تو بحث کارت حافظه یا همون مموری کارت .
یک مدل جدید داشت که کارتش وایرس بود!!!!!!!!! فکر کن کارت حافظه وایرس بلافاصله بعد از عکس گرفتن عکس میرفت برا خبر گزاری و میرفت تو سایت فکم افتاد خیلی با حال بود این بیاد تو ایران ( شاید هم اومده) کلا تحریم میشه هزارتا حرف و حدیث براش در میاد مثل آن اپراتور تصویری جدید که کلا فعلا تعطیلیه چقدر جالب ولش کن اصلا در کل اگه پولی بشه خیلی ضد حاله میشه دستش درد نکنه
آره دو تا دیگ هم اومده اگه کسی تونست اینجا آپ کنه (بدون فیلتر)
درود به همه دوستداران عکاسی
این هم از آپدیت دوم: 11.10.2013
پست با 3 فایل ویدئویی آپدیت شد!
- لوازم جانبی در عکاسی 1
- لوازم جانبی در عکاسی 2
- نقد عکس 6: ارسالی توسط جویا بهبهانی
ویرایش توسط Mohammad Mikaeili : 10-13-13 در ساعت 09:58
سلام دوباره
آپدیت سوم: 13.10.2013
پست با 1 فایل ویدئویی آپدیت شد!
- نقد عکس 7: ارسالی توسط علی پناهی
ویرایش توسط Mohammad Mikaeili : 10-13-13 در ساعت 11:07
شروع کلاس آموزشی لایو برای مبتدی های در لینک زیر تا چند دقیقه دیگه:
http://www.ustream.tv/channel/danish...raphy-training
ویرایش توسط Mohammad Mikaeili : 10-13-13 در ساعت 18:35
آقا محمد اگه بتونی این ها هم آپلود کنی خیلیی ممنون میشیم . خودت وظعییت انترنت رو بهتر میدونی که .
حتما فاضل خان