برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 26 از 634 نخستنخست ... 1624252627283676126526 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 251 به 260 از 6334

مشاهده : 1040744 , پاسخ ها : 6333
موضوع: چت روم انجمن

چت روم باز شد ....
    دليل بسته شدن رو يادم نيست !! اصلا نمي دونم من بستم يا دوست ديگري !!!!!!!!! :d

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    چت روم باز شد ....
    دليل بسته شدن رو يادم نيست !! اصلا نمي دونم من بستم يا دوست ديگري !!!!!!!!! :d

درود درود درود درود بر شما من اومدم که چت روم رو باز کنم دیدم بازه کلی ذوق مرگ شدم

ببینید بالاخره قضیه میکروفن ما حل شد اینم از آخرین سوتی های ننه کلاغه درسال 92 هست :

مشکل میکروفن حل شدخوب سوتی خودم

بوده!!!!وب کم زدم به سیستم دو تا سیم داشته یکیش برای میکروفنش بوده

که من تازه فهمیدم این میکروفن داره خوب:26: این وقتی به سوکت پشت میزدم میکروفن رو صدا نمیداده

چون من اون سوکت رو زده بودم بعد چون پشت سیستم درست دید نداشتم به جای

صورتی به سوکت نارنجی میزدمبعد دیگه بنده خدا این تعمییراتیه اومد هی این شکلیا شد

:26::43::40::40::40::rolleyes:بعد این آخرش :58::58::58::58::58::58:شد!!!1

بعد گفت این سوکت رو اشتباه زدی به یه جای اون سوکت میکروفن!!!!بعد گفت که به سوکت

جلوی کیس نزن این خراب شده ...بعد بلاخره سرتون رو درد نیارم درست شد!!!فقط

من آب شدم از خجالت آخرشکی من نبودم که بچه همسایمون بود !!!

Member Website

شماره کاربری
    4564
    بوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووو
    ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممم

اینم طرقه....فرستادممممممممممم... لان همتون گورخیدینننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننن!!!:59:

چهارشنبه سوری مبارککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککک

mohammadrezadavari آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    1573
    ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــا ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــال این چند ســــــــــــــــــــــــ ـــــال امســــــــــــــــــــــ ــــــــال پارســـــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــا ل پیار ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــال هر ســــــــــــــــــــــــ ــــــــــال می گیم دریغ از پارســـــــــــــــــــــ ـــــال منم به نوی خودم سال نو تبریک میگم این بیت مال خدا بیامرز هایده بود که همه میشناسیمش ولی هنوز یادش زندس که متین معارفی این اهنگ با دو حنجره خونده به نام سال سال پیشنهاد میکنم دانلود کنید جالب یه جورایی

mohammadrezadavari آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    1573
    سلام یه سوال با نرم افزار فلش که مال ادوب میشه انیمیشن 2 بعدی ساخت یا فقط مال بنر سایت هاس اگه میشه فیلم اموزشی داره اگه هس برام بزارین

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadrezadavari نمایش پست ها
    سلام یه سوال با نرم افزار فلش که مال ادوب میشه انیمیشن 2 بعدی ساخت یا فقط مال بنر سایت هاس اگه میشه فیلم اموزشی داره اگه هس برام بزارین
    الان هیشکی مغزش کار نمیکنه پسر خوب پاشو برو به چهارشنبه سوریت برس

sam_ma آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7280
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    الان هیشکی مغزش کار نمیکنه پسر خوب پاشو برو به چهارشنبه سوریت برس
    چهارشنبه سوری کجا بود دریغ از آتیشایی که من از بچگیم یادمه ، بچه های الان واقعا از چه چیزای بی مزه ای لذت می برن من موندم چه لذتی پرت کردن ترقه و نارنجک و در اوردن صداشون داره به خدا مخم رفت یکیم نیست برم گوششون بگیرم بدم دست مامانشون

sam_ma آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7280
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    بوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووو
    ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممم

اینم طرقه....فرستادممممممممممم... لان همتون گورخیدینننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننن!!!:59:

چهارشنبه سوری مبارککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککک
    آفرین الکا خانم الان دیدم که شما هم بعععععله مثل اینکه شما از بچه های الان بدترید :61:

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط sam_ma نمایش پست ها
    چهارشنبه سوری کجا بود دریغ از آتیشایی که من از بچگیم یادمه ، بچه های الان واقعا از چه چیزای بی مزه ای لذت می برن من موندم چه لذتی پرت کردن ترقه و نارنجک و در اوردن صداشون داره به خدا مخم رفت یکیم نیست برم گوششون بگیرم بدم دست مامانشون
    یادش بخیر بچگیمون گرچه خیلی کم بچگی کردیم ولی خوب بود چهارشنبه سوریا سه تا گوله آتیش درست میکردیم

از روش میپریدیم چقدرم خوش میگذشت تمام رسم و رسومات رو اجرا میکردیم ....

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط sam_ma نمایش پست ها
    آفرین الکا خانم الان دیدم که شما هم بعععععله مثل اینکه شما از بچه های الان بدترید :61:
    نه باباااااااااااااااااااااا ااا منو چه به ترقه این اس ام برام اومده بود والله گفتم بخندیم ...:59: