خب الان پیام بده دارم ف...کنجکاوی میمرم نوشته اصلی توسط sam_ma آخی نترسید من چیزی که داداشم بخواد و لو ندم لو نمیدم نیلو جون بعدا بهت پ میدم
نوشته اصلی توسط sam_ma آخی نترسید من چیزی که داداشم بخواد و لو ندم لو نمیدم نیلو جون بعدا بهت پ میدم به قول خانم شریفی Tnx
نوشته اصلی توسط minicam خب الان پیام بده دارم ف...کنجکاوی میمرم
نوشته اصلی توسط minicam کجا باید بریم؟ این چند وقته مصلی چه خبر بود این بار یه مدل دیگست : ))) آقا مجتبی خوب گفتم
من هوس گوشت پرنده کردممممممممممممممم:123::123::123 : نوشته اصلی توسط proshot ایول جک تاکتیک و خوب عوض کردی ... برو تو فاز 7 پرنده واقعی ...!!!
مصلی؟ نوشته اصلی توسط sam_ma این چند وقته مصلی چه خبر بود این بار یه مدل دیگست : ))) آقا مجتبی خوب گفتم
نوشته اصلی توسط proshot نه به همه نه ... قلب من با باطری قلمی نیرو کار میکنه . خیلی ضعیفه ... خواهشاً لو ندید ... :77: چی شد من آخر نفهمیدم قضیه لو رفت یا نه ؟
نوشته اصلی توسط proshot ایول جک تاکتیک و خوب عوض کردی ... برو تو فاز 7 پرنده واقعی ...!!! ولی مجتبی جان من به احتمال زیاد نتونم بیام ....
نوشته اصلی توسط sam_ma این چند وقته مصلی چه خبر بود این بار یه مدل دیگست : ))) آقا مجتبی خوب گفتم واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااای نه ... الان چی میخواید بگید انجام بدم اما نگید ... برم خودم رو بن کنم ؟؟؟؟!!!! :43::43::43:
نوشته اصلی توسط omid8h ولی مجتبی جان من به احتمال زیاد نتونم بیام .... داداش تو نیای کل برنامه رو کنسل میکنم ...
مشاهده قوانین انجمن