نوشته اصلی توسط proshot ok داداش روش کار میکنم . امیدوارم به درد بخور باشه وگرنه پرتش میکنم تو خونه همسایه ... خوشم میاد گرفتی موضوع رو ....
قسمت ترس و وحشت و تهدیدش مربوط به من میشه نوشته اصلی توسط omid8h سلام میثم جان .... خبر زیاده ... اشک من ، اشک داداشیم ... بوشوگ 28 اردیبهشت خیانت ... ترس ... وحشت ... تهدید ... از چی بگم برات ...
نوشته اصلی توسط minicam چرا به ما نمیگیییییییییییییییین آخه؟ اصلا داداشای خوبی نیستین چی بگیم ؟؟؟؟؟ من باید چی بگم ؟؟؟؟؟؟ وای آخر متوجه شدید ما خوب نیستیم ؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط omid8h سلام میثم جان .... خبر زیاده ... اشک من ، اشک داداشیم ... بوشوگ 28 اردیبهشت خیانت ... ترس ... وحشت ... تهدید ... از چی بگم برات ... فقط دعا میکنم همه ی سختی های 28 حل بشه... امیدوارم یکی از بهترین روزها بشه...
نوشته اصلی توسط sam_ma بازم یه رمز گذاریه جدید البته اینبار شما فقط رمز اول که بوشوگ هست رو میدونید ... تازه این رو متوجه بشید 2 تا رمز بعدی سخت تر هم در انتظارتون هستش ...
نوشته اصلی توسط minicam سلامتی سربلند باشید...
نوشته اصلی توسط minicam قسمت ترس و وحشت و تهدیدش مربوط به من میشه نه !!!!!!! کی گفته ؟؟؟؟؟؟ ترس و وحشتش مال منه !!!!!!!! تهدیدم نمی دونم شاید واسه شما باشه
نوشته اصلی توسط minicam چرا به ما نمیگیییییییییییییییین آخه؟ اصلا داداشای خوبی نیستین میبینی نیلوفر از داداشای مجازی هم خیری به ما نمیرسه
نوشته اصلی توسط minicam چرا به ما نمیگیییییییییییییییین آخه؟ اصلا داداشای خوبی نیستین انقدر کیف داره آدم یه چیز رو بدونه اما بقیه ندونن ... همش یه هفته مونده . تا بهتون بگیم ... اگه برنامه عقب نیافته ...
قول میدم دیگه تکرار نشه من از بچگی بعد از اینکه دوست داشتم رئیس جمهور و معلم بشم...دوست داشتم یه قاتل حرفه ای بشم الگوم هم همیشه وینسنت بوده نوشته اصلی توسط proshot چون تازه مار هستید اینبار برخلاف قوانین بخشیده میشید ... اما تکرار دوباره مساوی است با خداحافظ قتـــــ....... :43::43::43:
مشاهده قوانین انجمن