نوشته اصلی توسط Elka Eydipor وااااااااااااا پناه بر خدا همه دختر پسرا اینجا لباس رزم پوشیدن قضیه چیه نیلو جان دخملم این کارا چیه ننه دختر باید خیاطی و سوزن دوزی و بافتنی بلد باشه!!!تازه کدبانو باشه و آشپزیش و شیرینی پزیشم خوب باشه!!!! همینو بگو ، به جای خیاطی کردن تیرکمون به دست گرفتند ....
داغ دلمو تازه کردین تکون نخورین که میزنم نوشته اصلی توسط omid8h آیا این کار درست است ؟؟؟؟؟؟؟؟ به خاطر یه نخود شور باید آدم کشت ؟؟؟؟؟؟
من نیمرو هم بلد نیستم الکا جان...و همچنان دنبال شوهر میگردم نوشته اصلی توسط Elka Eydipor وااااااااااااا پناه بر خدا همه دختر پسرا اینجا لباس رزم پوشیدن قضیه چیه نیلو جان دخملم این کارا چیه ننه دختر باید خیاطی و سوزن دوزی و بافتنی بلد باشه!!!تازه کدبانو باشه و آشپزیش و شیرینی پزیشم خوب باشه!!!!
نوشته اصلی توسط omid8h همینو بگو ، به جای خیاطی کردن تیرکمون به دست گرفتند .... نه نه من الان آرومش میکنم نیلو جان اینا داداشاتن بده زشته دخملم راستی بوی ته دیگ برنج میاد... بدو باز تو برنجو گذاشتی یادت رفت به موقع زیرشو خاموش کنی نیلوووووووووووووووووووووو وووووووووو(من الان اون کارکترو به شدت نیاز دارم)
تبرتون رو غلاف کنین لطفا نوشته اصلی توسط omid8h همینو بگو ، به جای خیاطی کردن تیرکمون به دست گرفتند ....
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نه بابا این چه حرفیه من نمیذارم این کارا رو بکنه ..نخود شور ارزش این حرفا رو نداره تازه باید آریانا رو نشونه بگیره! چرا شما آقا امید!!؟؟؟ دقیقا ..... نمی دونم .......
خاک به سرم...غذام سوخت کدوم کارکترو؟ مریدا؟ نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نه نه من الان آرومش میکنم نیلو جان اینا داداشاتن بده زشته دخملم راستی بوی ته دیگ برنج میاد... بدو باز تو برنجو گذاشتی یادت رفت به موقع زیرشو خاموش کنی نیلوووووووووووووووووووووو وووووووووو(من الان اون کارکترو به شدت نیاز دارم)
نوشته اصلی توسط minicam من نیمرو هم بلد نیستم الکا جان...و همچنان دنبال شوهر میگردم وااااااااااااااااااا همین کارا رو کردی که تا حالا گیرت نیومده ننه وااااااا ورداشتی تیرکمون دست گرفتی...اییییییییییی خدااااااااااا من کی میتونم در آرامش باشم پاشو برو بشین یه هنری چیزی یاد بگیر ننه خدا بیامرزم توی سن تو بود یه ایال 12 نفری رو روبراه میکرد...
من با اقا امید خصومت دیرینه دارم نوشته اصلی توسط omid8h دقیقا ..... نمی دونم .......
نوشته اصلی توسط minicam خاک به سرم...غذام سوخت کدوم کارکترو؟ مریدا؟ نه همونی که سرشو میکوبه به زمین تازه یه لنگ دمپایی هم میخوام واسه بچه هایی که ظهرا شیطونی میکنن یا شبا دیر میخوابن!!!
مشاهده قوانین انجمن