????? ????? ???? ??? ??? ?? ?? ?? ?? ??? ?????? .
?? ??? ?? ??? ??? ????? ??? ?? ?? ????? ??????? ???? ??? !
درود سمیرا جان ..ببین دختر خوب آدمها حتی از زمانی که بچه و حتی نوجوان هم که باشند تو هر سنی باید یاد بگیرند به دیگران
احترام بزارند بحث سن و سال من و یا دیگران نیست حتی آدم باید به کوچکتر از خودش هم احترام بزاره حتی با یه بچه نوزاد هم
به اندازه خودش با احترام برخورد کنه ...اگه یاد نگیره وقتی که توی یه جمع وارد میشه چه جوری حرف بزنه و یا برخورد کنه هیچوقت
دیگه حتی اگه دیگران هم مدارا کنند یاد نمیگیره و همون بقیه که ادب و نزاکت رو رعایت میکنند براشون سخت میشه ...من 4الی 5 هزاتا
عضو نوجوان و کودک زیر دستم توی این 14 سال شایدم بیشتر بوده و وقتی یه نوجون حرف میزنه میدونم چی میگه بعدش و چه میخواد
بگه!و تموم جیک و پوک رفتاری بچه های توی این سن رو میشناسم ...
از همون روز که به قول آقا امید اون تاپیک رو ازش دیدم حدس میزدم که ای کاربر در آینده جز کسانیه که جنجال و یا حالا تنش ایجاد
میکنه! منتها فرصت دادیم تازه من با وجودی که توهین کرد صبح اصلا باهاش بد صحبت نکردم یعنی هیچکدوم از همکاران و دوستان
من هم باهاشون بد صحبت نکردند تذکر دادند و راهنمایی کردند ولی ایشون قصدش آزار دیگران بوده...همین.و اگرم بن نمیشد بازم
ادامه میدادبدتر از قبل!
خانوم عیدی پور من کاملا نمیدونم جرین چیه ولی کمی جریان متین و متن های پیش رو خوندم
و دوستان مثله رو دیگه زیادی داستان نکنید ...
خانوم عیدی پور گاهی شما یه چیزی میگی نه از نیت بد ولی آدم انو حس می کنه
شما یکبار به من گفتید خوبه آقا امید گزاشته آموزشش رو
من اون روز به خودم گرفتم و فکر کردم شما با عصبانیت گفتید خوبه گزاشته
بعد فک کردم خب چیه؟ گفتند خوبه گزاشته و به دید دیگه نگاه کردم
حالا کسی خودشو ناراحت نکنه
آدم ها حساس مثه مو زیادن ولی نباید داستان شه دیگه اخترام م حفظ شه
درود بر شما آقا fery74 ولی ایشون از خیلی قبل اینطوریه من تنها نه توی خیلی از تاپیک ها بی احترامی کرده به همه !
دوست گرامی شما در جریان قضایاش نیستید ..خیلی وقته منتها ما هی دندون روی جیگیر گذاشتیم تا الان ...من عذر
میخوام اگه حرفی زدم که شما ناراحت شدید یا بدلتون گرفتید گاهی اشتباه پیش میاد مثلا دارم یه کاری
انجام میدم یهو از دستم میره و حالا اشتباه مینویسم ببخشید شرمنده ام...من اصلا آدمی نیستم که بخوام توهین کنم
یا بی احترامی کنم حتی صبح هم بد صحبت نکردم باهاش منتها خوب چون از قبل طرف زمینه داشته میدونستم که چه جور
آدمیه ...