نوشته اصلی توسط Matin22 بله استفاده ی مفید دارم در زمینه های دیگه برای سایت یا انجمن اگه منظورتون از چت روم هست که هیچکی استفاده ی مفید نداره من ادب هم رعایت کردم استفاده مفید ؟؟؟؟؟ مگه شما معنی مفید رو می دونی چیه ؟؟؟؟؟؟؟ وفقط بلدی اسپم بدی ....
نوشته اصلی توسط sam_ma آقا تورج چجوریه که شما آن هستید اما چراغ حضورتون روشن نیست؟؟؟ اینم راهیه برای فرار خواهش میکنم بهم یاد بدید ایشالله بعد این که از روصندلی داغ برخواستید میگم
نوشته اصلی توسط تورج یوسفی ایشالله بعد این که از روصندلی داغ برخواستید میگم خواهش کردماااا:77::77::77:
آقا تورج صندلی داغ چطور بود. خوش میگذره
نوشته اصلی توسط omid8h خیلی روی اعصاب منی ، حواست باشه یه بار دیگه تکرار کنی ، اخراج از انجمنی ... حواست باشه .... امید جان چه خبر دادش داستان رو بی خیال 28 اردیبهشت رو که هنوز لو ندادی
نوشته اصلی توسط تورج یوسفی امید جان چه خبر دادش داستان رو بی خیال 28 اردیبهشت رو که هنوز لو ندادی خبری نیست عزیز ، نه !!!!! 28 اردیبهشت قرار شد از کوچه پشتی بیام ....
نوشته اصلی توسط masoumeh آقا تورج صندلی داغ چطور بود. خوش میگذره :42::42::42: خدارو شکر داره تموم میشه داره نوبتنوبت سما میشه اونوقت من
روزتون بخیر دوستان بابا همگی اینجا جمع شدید؟؟؟ 28 اردیبهشت ، روز بیست و دوی بهمنه درست گفتم؟؟؟
من 20 سوال آماده کردم ، یعنی تا به حال همچین سوالاتی رو از کسی نکردم
حال این روز بزرگ باید لو بره ؟؟؟ نره ؟؟؟
مشاهده قوانین انجمن