برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 17 از 17

مشاهده : 3551 , پاسخ ها : 16
موضوع: دومین کار من - باران(نسخه 1)

سلام دوست عزیز کار قشنگی شده مخصوصا زمانی که قطرات آب رو به صورت معلق در هوا نگه داشتید ولی اگه یکم نور آفتابتون رو کم تر کنید و اون لحظه که بارون داره میباره پارتیکولار هاتون رو یکم کم تر کنید بهتر میشه منظورم اون پارتیکولار هاست که به صورت نقط های سفید گوشه های صفحه ان!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط shahin_hich نمایش پست ها
    کار قشنگی بود دستتون درد نکنه فقط موقعی که داشت از اسمون بارون میومد اگه شدت افتاب کمتر بود بهتر میشد
    مرسی عزیز
    مشکل اسمون ابری داشتم خانم عیدی پور زحمت کشیدن ولی من دیگه درست کرده بودم حوصله م نیومد ویرایشش کنم
    هوا کاملا افتابی بود توی عکس اصلیش

نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    درود بر شما خیلی خوب شده بود آفرین خیلی ..دوستان نظراتشون رو دادند ...کارهای بهتر از شما ببینیم

تا میتونید تمرین کنید .. موفق باشید
    درود برشما
    مرسی دوست عزیز

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezai نمایش پست ها
    سلام
    کاری خوبی شده بود .
    اما اگر یه خورده بیشتر رو تصحیح رنگ کار می کردین تو بعضی جاها به نظر من جذاب تر می شد .
    در کل خوب بود .
    ممنونم عزیز
    حق با شماست
    بخاطر همین نوشتم نسخه 1. چون بازم کار داره.

نقل قول نوشته اصلی توسط Hiddan نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز کار قشنگی شده مخصوصا زمانی که قطرات آب رو به صورت معلق در هوا نگه داشتید ولی اگه یکم نور آفتابتون رو کم تر کنید و اون لحظه که بارون داره میباره پارتیکولار هاتون رو یکم کم تر کنید بهتر میشه منظورم اون پارتیکولار هاست که به صورت نقط های سفید گوشه های صفحه ان!!!

مرسی دوست عزیز.
    یه خرده سیستمم اذیت میکنه بخاطر همین زیاد نمیتونم سربه سرش بزارم و سر همین پارتیکولارا کلی وقت از دست دادم

مانی22 آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7995
    مرسی افرین اهنگ به کار میومد در کل خیلی خوب بود ولی ببخشید 2 تا مشکل داشت اول اینکه یهو دوربینو نچرخونید دوم اینکه ای کاش اهنگ که تند میشد از چندتا نما میگرفتید بعد موقعی که اهنگ اروم شد بارون هم اروم میگرفت در کل عالی بود امیدوارم کارهاتون بهترو بهترو بهتر بشه موفق و شاد باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط مانی22 نمایش پست ها
    مرسی افرین اهنگ به کار میومد در کل خیلی خوب بود ولی ببخشید 2 تا مشکل داشت اول اینکه یهو دوربینو نچرخونید دوم اینکه ای کاش اهنگ که تند میشد از چندتا نما میگرفتید بعد موقعی که اهنگ اروم شد بارون هم اروم میگرفت در کل عالی بود امیدوارم کارهاتون بهترو بهترو بهتر بشه موفق و شاد باشید
    ممنونم عزیزم...خب این نسخه یک بود و طبیعتا ایراد هم داشت

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12