برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 21

مشاهده : 5096 , پاسخ ها : 20
موضوع: کدوم نسخه افتر افکت خوبه

amirmohammad آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4370
    نقل قول نوشته اصلی توسط webtyas نمایش پست ها
    رم من 4 گیگ هست و کارت گرافیکم 1 گیگ حالا کدوم نسخه خوبه
    دوست عزیز....شما با همین مقدار رم و گرافیک می تونی نسخه های قبلی تری دی مکس رو هم بریزی....ولی فقط نصب نرم افزار نیست.....شما سی سی رو هم می تونی بریزی ........ولی با این مقدار رم و گرافیک....فقط کافیه یک پلاگین سنگین مثل force motion بهش بدی.....برای رندر فرضا 20 ثانیه ..یکهو می بینی زمان طولانی باید صبر کنی
    اگر در مرحله اموزش هستی ...که قضیه فرق میکنه.......ولی اگر اماتور نیستی و می خواهی پروژه انجام بدی حتما رمت رو ارتقا بده...حداقل 12....گرافیک رو ببر بالا.....از گرافیکهائی استفاده کن که المنت تری دی رو بتونن ساپورت کنن و اصطلاحا " از تکنولوژی cuda برخوردار باشند
    البته سی پی یو شما هم ملاکه.....
    من خودم بشخصه زیاد فرقی در سنگینی دو ورژن سی اس 6 و سی سی احساس نکردم........یعنی تفاوت فاحش باشه....ولی قطعا سی سی پیشرفته تر است

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmohammad نمایش پست ها
    دوست عزیز....شما با همین مقدار رم و گرافیک می تونی نسخه های قبلی تری دی مکس رو هم بریزی....ولی فقط نصب نرم افزار نیست.....شما سی سی رو هم می تونی بریزی ........ولی با این مقدار رم و گرافیک....فقط کافیه یک پلاگین سنگین مثل force motion بهش بدی.....برای رندر فرضا 20 ثانیه ..یکهو می بینی زمان طولانی باید صبر کنی
    اگر در مرحله اموزش هستی ...که قضیه فرق میکنه.......ولی اگر اماتور نیستی و می خواهی پروژه انجام بدی حتما رمت رو ارتقا بده...حداقل 12....گرافیک رو ببر بالا.....از گرافیکهائی استفاده کن که المنت تری دی رو بتونن ساپورت کنن و اصطلاحا " از تکنولوژی cuda برخوردار باشند
    البته سی پی یو شما هم ملاکه.....
    من خودم بشخصه زیاد فرقی در سنگینی دو ورژن سی اس 6 و سی سی احساس نکردم........یعنی تفاوت فاحش باشه....ولی قطعا سی سی پیشرفته تر است
    الان پس cc را نصب کنم

Member Website

شماره کاربری
    4370
    الان پس cc را نصب کنم
    بله..
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmohammad نمایش پست ها
    بله..
    موفق باشید
    به سیستمم مشکل ایجاد نمی کنه

Member Website

شماره کاربری
    4370
    به سیستمم مشکل ایجاد نمی کنه
    شما اول مشکل رو تعریف کنید اینی که می گید چه مشکلیه؟

نهایتش برنامه سنگین باشه رند طول میکشه..خیلی خیلی دیگه بخواد اذیت کنه که البته از این موارد اگر نرم افزار به درستی ریخته بشه و کرک بشه پیش نمیاد اینه که افتر هنگ میکنه....این احتمالش خیلی کمه
    عزیز شما خیلی سخت گرفتی...یک بار سی سی رو بریز....پلاگین نمیخواد چیزی نصب کنی....بگذار 3 روز بگذره ببین اگر باهاش مشکل نداشتی اونوقت وقت بگذار شروع کن پلاگین دانلود کن و یا پکش رو از فروشگاه همین سایت خودمون بخر و همه رو نصب کن
    یا علی

مرسی

نرم افزارهای شرکت ادوبی کلا خیلی با رم سر و کار دارند چه فتوشاپ و بقیه نرم افزارهای دیگرش ؟
    من cpu i5 که 6 میگ لیول کش داره 2 گیگ گرافیک و 8 گیگ رم

تو افترافکت cc2014 سیستم من رم کم میاره یه پروژه که کار می کنم مجبورم هر وقت رم پر شد پروژه را ذخیره کنم و افترافکت را دوباره باز کنم . حتی برای فتوشاپ هم بعضی وقت ها پیش میاد . مخصوصا تو کار کردن با ابزارهای 3d که بخوای رندر بگیری .
    افترفکت cs6 شاید گزینه خوبی باشه اما کرکش اون موقع زیاد جالب نبود .

بهترین کار اینه که خودت تست کنی .

mr.Abraham آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    12457
    سلام دوست عزیز
    ورژن cc بهتر هست . چون من خودم موقع کار با cs6 با ارور هایی مواجه شدم که نمی شد کاریشون کرد اما بعد از نصب ورژن cc افتر افکت بخش عمده ی اون ارور ها رفع شده بود و کار باهاش ساده تر شده بود .

faeze hoseini آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    9241
    من فک کنم الان بدبخت دو عالم شدم...افتر سی سی نصب کردم...اصلا فایلای افترو نشون نمیده بهم...حتا هیدنم نیستن....نه فایلای رو سیستممو نشون میده نه اونایی که از قبل رو هارد و فلش سیو کرده بودم...هیچ فایل افتری نشونم نمیده چرا
    کسی میتونه کمکم کنه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط faeze hoseini نمایش پست ها
    من فک کنم الان بدبخت دو عالم شدم...افتر سی سی نصب کردم...اصلا فایلای افترو نشون نمیده بهم...حتا هیدنم نیستن....نه فایلای رو سیستممو نشون میده نه اونایی که از قبل رو هارد و فلش سیو کرده بودم...هیچ فایل افتری نشونم نمیده چرا
    کسی میتونه کمکم کنه؟
    یک عکس می گذاشتین شاید دوستان بهتر متوجه می شدن .

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین