ببخشید میشه با عکس روش کرک کردن رو بگید
ممنون میشم
ببخشید میشه با عکس روش کرک کردن رو بگید
ممنون میشم
دوست خوبم شما بعد از دانلود فایل و بعد از اینکه اکسترکت کردین در داخل پوشهفایلها رو اکسترکت میکنین بعد از اکسترکت فایل plexus_v2.0.10a یک پوشه ای ایجاد میشه که در داخل اون یک فایل نصبی هستش اونرو در مسیر پلاگینهای افترتون نصب میکنین یعنی بعد از اجرای فایل نصبی صفحه ای میاد که در اون روی دکمه agree کلیک میکنین که بعد از اون صفحه ای به شکل زیر میاد
که در این صفحه ورژن افترتون رو انتخاب میکنین که چون در کامپیوتر بنده افتر سی سی نصب هست بخاطر همین خود فایل نصبی بصورت پیش فرض افتر ورژن سی سی رو انتخاب کرده که اگه انتخاب بنود باید گزینه سی سی رو انتخاب میکردم و حال بر روی دکمه install کلیک میکنین تا نصب بشه بعد از نصب در پوشه فایل دانلودی فایل Plexus 2.10-Fixed رو از حالت فشرده خارج کرده و در این حالت دو تا فایل طبق تصویر میاد
حال باید با انتخاب این دو تا فایل و کپی کردن اونا به پوشه محل نصب افتر رفته و در اونجا کپی میکنیم
![]()
همین ، امیدوارم که براتون مفید باشه دوست خوبم
دوست خوبم در محل کپی کردن فایلهایPlexus 2.10-Fixed باید این فایلها رو توی پوشه پلاگینهای افتر کپی کنین نه خود برنامه یعنی این فایلها باید حتما توی پوشه پلاگینهای افتر کپی بشه (خواستم متن نوشته شده رو ویرایش کنم مرتب خطا میداد و نشد بخاطر همین اینجا اضافه شد)
امیدوارم که تونسته باشم منظورمو برسونم
ممنون از راهنمایی تون فقط ببخشید من افتر افکت cs4 رو دارم کرک که میکن پلاگن در نرم افزار نیست چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید ممنون
ببخشید اگه کرک 32 بیت این پلاگین رو دارید میشه ارائه بدید
آخه من ورژن 1.4.5 رو گرفتن نصب کردم اما چون کرکاهش 64 بیت هست جایگزین نمیشه
برای همین دو خط قرمز میاد رو صفحه
ممنون میشم کمک کنید![]()
ویرایش توسط ae76 : 01-19-15 در ساعت 17:33
دوست خوبم دلیل اینکه توی پلاگینهای افترتون نمیاد به این خاطر هستش که این پلکسوس که نحوه نصبشرو نوشتم برای سی اس 5 به بالاس بخاطر همین توی ورژن پایینتر سی اس 4 توی پلاگینها نمیاره ، شما باید ورژنی که برای سی اس 4 هستش رو نصب کنین که توی این تاپیک میتونین پیداش کنین :http://forum.video-effects.ir/thread1647-2.html
چون ویندوزم 7 هستش بنده خودم این ورژن افتر رو نصب ندارم و بخاطر همین متاسفانه اصلا دسترسی به افتر سی اس 4 ندارم ولی فکر نکنم زیاد با نحوه نصب فرقی بکنه شما در هر ورژنی باشه باید پلاگین رو توی پوشه پلاگینهای افترتون نصب کنین و اگه فایل نصبی نباشه بازم باید فایل پلاگین رو توی پوشه پلاگینها کپی کنین بازم اگه مشکلی بود در خدمتم
دوست خوبم بنده این کرک رو داشتم قبلا هم گفتم چون ویندوز من 7 هستش اصلا به اکس پی دسترسی ندارم بخاطر این تست نکردم ببینم جواب میده یا نه شما بعد از اکسترکت ، فایلها رو در پوشه پلاگینهای افتر تون یا اگه پوشه ای برای پلکسوس ایجاد شده بود در داخل پوشه پلکسوس و اگه پوشه ای برای پلکسوس نبود در داخل پوشه پلاگینهای افترتون کپی و جایگزین کنین حتما باید جایگزین فایلهای نصب شده موجود تو پوشه پلاگینهای افتر بشن که قبلا با نصب فایل نصبی پلکسوس قبلا ایجاد شدند تا کرک بشن بنده خلاصه این رو داشتم امیدوارم مشکلتون حل بشه و موفق باشین
آقا ممنون از کمکتون![]()
اقا میدونم واس خیلی وقت پیش پست ولی میشه این پلاگین تو این لینکو پیوست کنین؟
http://rapidgator.net/file/029744465....2.10.rar.html#
من ر کای میکنم دانلود نمیشه سات خیلی ک.... :دی
لطفا پیوست کنن مرسی