ممنون آقا شاهين از پست خوبتون
واقعا جاي آقا اميد خاليه دعا ميكنم زود مشكلشون حل بشه دوباره برگردن همگي خوشحال بشيم
ممنون آقا شاهين از پست خوبتون
واقعا جاي آقا اميد خاليه دعا ميكنم زود مشكلشون حل بشه دوباره برگردن همگي خوشحال بشيم
امید عزیز جای خالیت بدجوری اینجا احساس می شه هر جا هستی زودتر بیا, بیشتر از این ما رو از خودت بی نصیب نکن.
با سلام خدمت دوستان ...
ممنون از شاهین عزیز که همیشه به من لطف داشته و داره .....
از تمام دوستان ممنونم که همیشه منو حمایت کردند و منو تنها نذاشتند ....
دوستان رفتن من فقط و فقط به خاطر مشغله کاری هست و هیچ دلخوری از کسی ندارم ، تمام مسائل رو مجتبی و حسین و تورج عزیز می دونند ....
هر موقع وقت کنم میام خبر میگیرم و مطالب رو می خونم ...
دیروز گفتند که این اتفاق افتاده و دوستان فکر می کنند که من از کسی دلخور هستم ، حقیقتش نه از کسی دلخور نیستم و همه دوستان رو مثه برادر و خواهرم دوست دارم ...
متاسقانه وقتم زیاد نیست که برم بگردم یه آموزش خوب پیدا کنم و براتون بذارم ، از دوستان رتبه دار انتظار دارم حسین هادی پور رو تنها نذارید و من یه بار تمام سایتهایی که ازشون آموزش دانلود می کنم رو گذاشته بودم تا دوستان بتونند برن خودشون آموزش های دلخواهشون رو دانلود کنند ، ولی متاسفانه مثه اینکه پاک شده ....
به زودی همه سایتها رو به دوستان میدم تا استفاده کنند ....
در آخر هم یه گیر بدم و برم (( اصلا میشه من بیام مطلب بذارم و گیر ندم !!!!!!!!)) مدیران عزیز من توی این 10 دقیقه ای که انجمن بودم متوجه شدم دوستی لینکهای آموزشهایی رو میذاره که از آن یک سایت ایرانی هست و به غیر از اون اون سایت یک سایت Vip هست و کار درستی نیست که آموزشهای اون سایت در انجمن قرار بگیره !!!!!!!! واسه انجمن وجه خوبی نداره ....
موفق و پیروز باشید ....
امیدوارم امید عزیز هر چه سریعتر به انجمن برگرده و فقط به این خاطر که بچه ها هی نگن برگرد نگفته باشه که سرم شلوغه و فعلاً کار دارم...
البته حتی اگه بخوان برن هم بهشون حق می دم... چرا که تو این چند ماهه بی احترامی های زیادی رو تحمل کردن... ولی ...
ولی امید جان برگرد... آقا برگرد... بخدا دلمون برات تنگ شده... دلمون برای گیردادنات تنگ شده... آقا اصلاً آموزش نزار... بیا تو چت روم فقط حرف بزنیم...