برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 15 از 15

مشاهده : 5967 , پاسخ ها : 14
موضوع: buffer خیلی کم در ادیوس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    اساتید لطفا کمک کنید

سلام عزیز> اگه ویندوز 7 داری برو پوشه رومینگتو تو درایو ویندوزت پیدا کن و برو تو پوشه ادیوست و هرچی که هستو پاک کن توجه کن که این کارت ادیوستو کاملا ریست می کنه. مثله فلش کردن گوشی موبایل می مونه

من نمی تونم که دوستان عزیز دیگه این مطلبو در پست های متعدد این تاپتیک گفتن یا نه من تا این تاپتیکو دیدم نظرمو گفتم الباقی من معذرت می خوام اگه دوباره گفتم.خسته نباسی.
    در ضمن ادیوستو سعی کن با سکانسایی که کار داری در حال اجرا بزاری یعنی پس از ادیت هر سکانس اون سکانسو ببندی و دوباره در موقع احتیاج اونو باز کنی.
    شرمنده که طولانی و نامفهوم توضیح دادم.

نقل قول نوشته اصلی توسط sinab نمایش پست ها
    سلام عزیز> اگه ویندوز 7 داری برو پوشه رومینگتو تو درایو ویندوزت پیدا کن و برو تو پوشه ادیوست و هرچی که هستو پاک کن توجه کن که این کارت ادیوستو کاملا ریست می کنه. مثله فلش کردن گوشی موبایل می مونه

من نمی تونم که دوستان عزیز دیگه این مطلبو در پست های متعدد این تاپتیک گفتن یا نه من تا این تاپتیکو دیدم نظرمو گفتم الباقی من معذرت می خوام اگه دوباره گفتم.خسته نباسی.
    در ضمن ادیوستو سعی کن با سکانسایی که کار داری در حال اجرا بزاری یعنی پس از ادیت هر سکانس اون سکانسو ببندی و دوباره در موقع احتیاج اونو باز کنی.
    شرمنده که طولانی و نامفهوم توضیح دادم.
    ممنون دوست عزیز.

دوست عزیز فیلم های hd نسبت به dv سنگین ترن بخاطر همینه میتونید تو یه پروژه dv بیارید و پروژه دیگه hd ببینید hd چقدر سنگین تره

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12