نوشته اصلی توسط Elka Eydipor درود بر شما گمان کنم فورمت خروجی وکتور مختلفه بعضیاش png هست بعضیاشم Eps , جی پی جی هم هست البته ... حالا چک میکنم ببینم فورمتای خروجیش چیه بهتون میگم... ممنون از لطفتون
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor درود بر شما گمان کنم فورمت خروجی وکتور مختلفه بعضیاش png هست بعضیاشم Eps , جی پی جی هم هست البته ... حالا چک میکنم ببینم فورمتای خروجیش چیه بهتون میگم... خانم عیدی پور من دستام زیادی میلرزه خطکش نداره برای کشیدن کاراکتر و اینطور چیزا؟ من ورژن جدیدشو گرفتم قبلیشو نگرفتم اگه همین خطکش داره راهنمایی کنین کجاشه اگرم اونیکی داره بگین حتما دانلودش کنم
سپاس بانو
نوشته اصلی توسط Mustafa Eradi ممنون از لطفتون بفرمایید این فرمت ها ببخشید خیلی دیر شد چون مجبور شدم کامپیوتر و یه چند دقیقه ای خاموش کنم! نمیدونم چش شد یهو هنکید! بعد منواش غیب شد.. ArtRage Studio Pro v3.5.0 ورژن پایین ترش هم اینه:Art Rage v2.5
نوشته اصلی توسط md666 خانم عیدی پور من دستام زیادی میلرزه خطکش نداره برای کشیدن کاراکتر و اینطور چیزا؟ من ورژن جدیدشو گرفتم قبلیشو نگرفتم اگه همین خطکش داره راهنمایی کنین کجاشه اگرم اونیکی داره بگین حتما دانلودش کنم نوشته اصلی توسط آقا سجاد سپاس بانو درود آقا سجاد سپاس ... آقا مسعود منظورتون رو نفهمیدم خط کش؟؟؟
ممنون خانم عیدی پور...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor بفرمایید این فرمت ها ببخشید خیلی دیر شد چون مجبور شدم کامپیوتر و یه چند دقیقه ای خاموش کنم! نمیدونم چش شد یهو هنکید! بعد منواش غیب شد.. ArtRage Studio Pro v3.5.0 ورژن پایین ترش هم اینه:Art Rage v2.5 مرسی خانم عیدی پور عزیز .... خجالتمون دادین الان برنامه رو دانلود میکنم بازم ممنون
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor درود آقا سجاد سپاس ... آقا مسعود منظورتون رو نفهمیدم خط کش؟؟؟ اره مثل همون curve توی نرم افزار ها که به صورت نقطه ای خط رو ادامه میده مثلا من میخوام یه ماشین رو بلوپرینتش رو بسازم خط ها رو اینطوری میشه کشید؟
ممنون و متشکر من عااااااااشق نقاشییم :d باب ماس هستم ... اِوا گرچه عکسم سهرابه !
نوشته اصلی توسط md666 اره مثل همون curve توی نرم افزار ها که به صورت نقطه ای خط رو ادامه میده مثلا من میخوام یه ماشین رو بلوپرینتش رو بسازم خط ها رو اینطوری میشه کشید؟ خط کش نداره ولی یه سری ابزار داره دایره و مربع و اینا میتونید ببینید ...
مشاهده قوانین انجمن