برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 5 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 48

مشاهده : 8231 , پاسخ ها : 47
موضوع: انتخاب عنوان نادرست

نقل قول نوشته اصلی توسط mjpompy نمایش پست ها
    دوست عزیزمنظور امید جان این نیس که خدای نکرده به کسی توهین بکنه فقط اینه که پستی که عنوان مناسب نداشته باشه حذف میشه و بهتره که ماهم رعایت و حمایت کنیم وگرنه هیچ یک از مدیران سایت به خود من بی احترامی نکردن.
    دقيقا منظورم همين بود ....
    شايد درست بيان نكردم مشكل از من بوده ....
    ممنون كه حرفهاي منو كامل كردي ...

فرمایشات امید عزیز واقعاً درسته. چند روز پیش وبسایت رو به یکی از دوستان برنامه نویسم معرفی کردم. ایشون فرمودند با این که انجمن فوق العاده قویی دارید ولی عناوین به هیچ عنوان خوب نیست. به این فکر کنید که کاربری به صورت میهمان وارد انجمن بشه. واقعاً چهره ی خوبی نداره که بگیم کمکککک حیاتیه برام، به دادم برسید و از این جور عناوین.

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran نمایش پست ها
    فرمایشات امید عزیز واقعاً درسته. چند روز پیش وبسایت رو به یکی از دوستان برنامه نویسم معرفی کردم. ایشون فرمودند با این که انجمن فوق العاده قویی دارید ولی عناوین به هیچ عنوان خوب نیست. به این فکر کنید که کاربری به صورت میهمان وارد انجمن بشه. واقعاً چهره ی خوبی نداره که بگیم کمکککک حیاتیه برام، به دادم برسید و از این جور عناوین.
    محمد جان من خودم شخصا جلوي اين كار رو مي گيرم و عنوان تاپيك درست نباشه تاپيك رو حذف مي كنم ، البته از اساتيد انجمن هم درخواست دارم براي حمايت از اين كار اصلا جوابگوي تاپيكهايي كه عنوان درست ندارند نباشند ....

امید جان انقدر ناراحت شدی و چند وقت نبودی اسم منو فراموش کردی تورج یوسفی

نقل قول نوشته اصلی توسط tysong نمایش پست ها
    امید جان انقدر ناراحت شدی و چند وقت نبودی اسم منو فراموش کردی تورج یوسفی
    تورج جان من خيلي عذر ميخوا عزيز اصلا حواسم نبود ، فقط يادم بود يه يوسف توي اسم و فاميل شما وجود داره ،‌متاسفانه يه چند وقتي كم كار شدم و نمي تونم زياد در خدمت شما باشم ولي به زودي مشكلات تموم ميشه و در خدمت شما هستم ....
    بازم عذر مي خوام تورج عزيز بابت اشتباهم ....

vahid mostaghim آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    7440
    سلام به همه
    خدا خیر کسی بده که دریایی از هنر و علم ولی یه موضوع ساده برای همه پیچده میکن . بابا به خدا تاپیک که الان شما میزنین مشکلتان بلاخره
    حل میکنین با فکر عنوانی انتخاب کن که در آینده اگر کسی همون مشکل داشت بایه سرچ کوچلو جواب بگیره . ..
    جالب اینجاس که بعضی از دوستان تاپیک با عنوان درست مطرح کردن ولی اعضای انجمن در جوابشان گفتن برین بالای صفحه سرچ کنین . در
    صورتی که سرچ نتیجه ای نداشته .
    من خودم عضو انجمن هستم ودوست دارم نظم حکم فرما باشه با سپاس از هر کس که به وقت دیگران اهمیت میده .
    اینم بگم پیش استاد نیست پا ورغی بنویسی استاد ....استاد نمره بده... استاد.......
    آقا امید درست گفتید یا سریع حذف کنین یا خدا وکیل هیچ کس جواب نده.
    موفق باشید.
    ویرایش توسط vahid mostaghim : 02-10-14 در ساعت 00:58

proshot آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    4843
    تهرانــ ☼_̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡�
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid mostaghim نمایش پست ها
    سلام به همه
    منظورتون رو از این استاد ، استاد ، استاد متوجه نشدم ...؟؟؟!!!
    امیدوارم قصد تیکه انداختن به کسی رو نداشته باشید ...
    پیامبر اسلام(ص) فرمودند :
    به کس که از او علم می آموزی احترام کن ...
    اگر بنده به حسین هادی پور عزیز در تاپیک های مختلف میگم استاد
    چون مطالب بسیاری رو از ایشون یاد گرفتم و و اقعا در جایگاه استاد برای بنده هستن ..
    نمیدونستم به شما بر میخوره دوست عزیز ...
    ویرایش توسط proshot : 02-10-14 در ساعت 09:16

میثم پیروی آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    3834
    نقل قول نوشته اصلی توسط proshot نمایش پست ها
    منظورتون رو از این استاد ، استاد ، استاد متوجه نشدم ...؟؟؟!!!
    امیدوارم قصد تیکه انداختن به کسی رو نداشته باشید ...
    پیامبر اسلام(ص) فرمودند :
    به کس که از او علم می آموزی احترام کن ...
    اگر بنده به حسین هادی پور عزیز در تاپیک های مختلف میگم استاد
    چون مطالب بسیاری رو از ایشون یاد گرفتم و و اقعا در جایگاه استاد برای بنده هستن ..
    نمیدونستم به شما بر میخوره دوست عزیز ...

سلام.
    دوست عزیزمون آقای ظریف درست عرض کردن.
    اگر هم استادمون آموزش هم یادمون نمیداد باید خدا رو شکر کنیم که سر کلاس راهمون میده.
    البته ببخشیدا شما هم بی انصاف نباشید.
    من خودم شخصا غلام بچه های سایت video effects هستم.

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid mostaghim نمایش پست ها
    سلام به همه
    خدا خیر کسی بده که دریایی از هنر و علم ولی یه موضوع ساده برای همه پیچده میکن . بابا به خدا تاپیک که الان شما میزنین مشکلتان بلاخره
    حل میکنین با فکر عنوانی انتخاب کن که در آینده اگر کسی همون مشکل داشت بایه سرچ کوچلو جواب بگیره . ..
    جالب اینجاس که بعضی از دوستان تاپیک با عنوان درست مطرح کردن ولی اعضای انجمن در جوابشان گفتن برین بالای صفحه سرچ کنین . در
    صورتی که سرچ نتیجه ای نداشته .
    من خودم عضو انجمن هستم ودوست دارم نظم حکم فرما باشه با سپاس از هر کس که به وقت دیگران اهمیت میده .
    آقا امید درست گفتید یا سریع حذف کنین یا خدا وکیل هیچ کس جواب نده.
    موفق باشید.
    وحيد عزيز من خودم عزيز از كساني هستم كه ميگم اول توي انجمن جستجو كنيد بعد اگر پيدا نكرديد سوالتون رو مطرح كنيد ، متاسفانه بعضي دوستان فكر مي كنند اينجا هر كي نوشته هاش بيشتر باشه برنده ميشه !!!!!!!!!!! به طور مثال شما جستجو كنيد يك موضوع رو در انجمن ببينيد چند مورد مشابه پيدا مي كنيد !!!!!!!
    عزيز من اين فرمايش استاد شما رو متوجه نشدم واقعيت امر ، چند بار هم خوندماااااااا ولي منظور كلام رو نفهميدم ، وحيد عزيز اگر ميشه زير ديپلم در موردش توضيح بديد

proshot آنلاین نیست.
    Banned

شماره کاربری
    4843
    تهرانــ ☼_̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡�
    امید جان بنده در تاپیک های مختلف به حسین عزیز میگم مثلا : استاد تشکر
    این دوست عزیز هم لطف داشتن و با طعنه دارن میگن :
    البته جمله بندی شون درست نیست ، در واقع منظورشون اینه :
    اینم بگم ، پیش یه استاد نیاز نیست هی پا ورغی بنویسی استاد ....استاد نمره بده... استاد.......

صفحه 2 از 5 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین