برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 28

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط Seratupus نمایش پست ها
    سوال بعدی اینکه :
    توی این عکس این دو عدد و نوشته ی قرمز بیانگر چی هستند ؟
    ممنونم ازتون
    داره تعداد فریم ریت و اندازه فریم ریت کامپوزیشن رو نشان میده
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    داره تعداد فریم ریت و اندازه فریم ریت کامپوزیشن رو نشان میده
    ممنونم جناب هادی پور خدا خیرتون بده.
    فقط اگر ممکنه دو تا پست (سوال) قبلی هم راهنمایی بفرمایید که گذاشتم توی صفحه قبل

سپاسگزارم

ali fallah آنلاین نیست.
    Moderator

شماره کاربری
    15113
    ضمن تشکر از همه عزیزان.

مشکل بعدی در اجرای پروژه :

وقتی پروژه اماده رو باز می کنم , تکست 3D که باید مثل دموی اصلی پروژه باشه نمایش داده نمیشه و به صورت سیاه و ساده نمایش داده میشه.
    پلاگین ها مورد نظر هم نصب کردم.
    Element 3D
    Optical Flares
    اینها توی لیستم هست , پس معنیش اینه که درست نصب شدن دیگه درسته ؟
    نمی دونم اصلا به اینا مرتبط داره یا نه.
    میخواستم ببینم مشکل از کجاست واقعا. ممنونم از راهنماییتون.
    من یک عکس از مشکلم میگذارم تا بهتر متوجه منظورم بشید.

مشکل این هست که ماله من سیاه هست درصورتی که فایل اصلی اینطوری نیست.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    با سلام
    دوست عزیز در پروژه اصلی روی لایه هائی سالید که پلاگین المنت اعمال شده می بینید پلاگینهای تصحیح رنگ چندین بار اعمال شده و نیز در کامپوزیشن مربوط به اون قسمت باز لایه های ادجانسمنت می بینید که باز از پلاگین های تصحیح رنگ استفاده شده . ضاهراً بعد آموزش پروژه ، سازنده دوباره اصلاحاتی در پروژه انجام داده و به همین خاطره که سیاه تر دیده میشه .
    اگه تست کنید و پلاگینهای که عرض کردم رو غیر فعال کنید می بینید تقریباً شبیه همون آموزش میشه .
    اگه دقت کنید سیاهی نوشته آدم رو به اشتباه میندازه ، لایه سه بعدی هست و پلاگینهای نصب شده هم مشکلی ندارن. ( اگه نمایش روی فول قرار بدید بهتر مشخص میشه ).
    آموزشهای سایت رو بهتره کامل ببینید یا خریداری کنید تا مثلاً در المنت و ... بتونبد تغییرات دلخواه رو بدید پروژه رو سفارشی کنید یا حتی راحت خودتون بسازید.
    موفق باشین عزیز
    Meraj Mix

نقل قول نوشته اصلی توسط ali fallah نمایش پست ها
    با سلام
    دوست عزیز در پروژه اصلی روی لایه هائی سالید که پلاگین المنت اعمال شده می بینید پلاگینهای تصحیح رنگ چندین بار اعمال شده و نیز در کامپوزیشن مربوط به اون قسمت باز لایه های ادجانسمنت می بینید که باز از پلاگین های تصحیح رنگ استفاده شده . ضاهراً بعد آموزش پروژه ، سازنده دوباره اصلاحاتی در پروژه انجام داده و به همین خاطره که سیاه تر دیده میشه .
    اگه تست کنید و پلاگینهای که عرض کردم رو غیر فعال کنید می بینید تقریباً شبیه همون آموزش میشه .
    اگه دقت کنید سیاهی نوشته آدم رو به اشتباه میندازه ، لایه سه بعدی هست و پلاگینهای نصب شده هم مشکلی ندارن. ( اگه نمایش روی فول قرار بدید بهتر مشخص میشه ).
    آموزشهای سایت رو بهتره کامل ببینید یا خریداری کنید تا مثلاً در المنت و ... بتونبد تغییرات دلخواه رو بدید پروژه رو سفارشی کنید یا حتی راحت خودتون بسازید.
    موفق باشین عزیز
    ممنونم ازتون
    میشه لطفا اسم پلاگین ها رو بفرمایید و اینکه بفرمایید چطور فعال و غیر فعال کنم.
    ممنونم ازتون
    و همچنین اینکه فرمودید اموزش سایت رو ببینم , کدوم اموزش رو ببینم ؟
    مرسی

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    ممنونم ازتون
    میشه لطفا اسم پلاگین ها رو بفرمایید و اینکه بفرمایید چطور فعال و غیر فعال کنم.
    ممنونم ازتون
    و همچنین اینکه فرمودید اموزش سایت رو ببینم , کدوم اموزش رو ببینم ؟
    مرسی
    شما بهتره بسته آموزش موشن گرافیک رو بگیرید که از مقدماتی نرم افزار توضیح دادیم تا پیشرفته
    http://www.video-effects.ir/?p=8056
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    شما بهتره بسته آموزش موشن گرافیک رو بگیرید که از مقدماتی نرم افزار توضیح دادیم تا پیشرفته
    http://www.video-effects.ir/?p=8056
    سلام ممنونم جناب هادی پور
    من اموزش افتر افکتس رو از مقدماتی تا پیشرفته گرفتم, بیشتر قصد دارم از ویدیوهای اماده استفاده کنم و بیشتر کار بنده ساخت تیز تبلیغاتی و معرفی و میان برنامه هست.
    یعنی بیشتر فعلا جایگزین کردن عکس و لوگو و متن و فیلم مد نظرم هست.
    اتفاقا دیروز فروشگاتون نگاه میکردم خواستم تمام اموزش ها رو بگیرم اما متاسفانه وقتم خیلی کم هست فعلا و چندین اموزش حتی از سینما فوردی دارم که هنوز بازش هم نکردم. واسه همین میخواستم یکم با پروژه های اماده کار کنم و راه بی افتم و نحوه ی جایگزاری عکس و فیلم و متن . بعد ان شا الله کم کم پیش میرم.
    حقیقتا شاغل هم هستم وقتم خیلی کم شده.
    سپاسگزارم از توجههتون...
    ان شا الله بتونم از اموزش های مفید شما استفاده کنم.
    --------------------------------
    توی تالار برای کار با پروژه های اماده , مثل تغییر عکس و فیلم در اونها, اموزشی دارید لینک بدید ببینم ؟
    ممنونم

این خطا معنیش چی هست :

من 13 گیگ رم به افتر افکت اختصاص دادم و 3 گیگ به بقیه نرم افزار ها.
    سوالم این هست که ایا وقتی که افتر افکت در حال اجرا نــیست , باز 13 گیگ به افتر افکت اختصاص داده میشه ؟

این سوال اخه از اینجا برام پیش اومد که من نرم افزار Video Studio x9 رو اجرا کردم و سرعتش اصلا فرقی نکرده با زمانی که رم سیستمم 4 گیگ بود و cpu core i 3 و الان رم و سی پی یو و کارت گرافیکم چندین برابر هست اما توی Video Studio هیچ تاثیری نداره. نمیدونم چرا.
    لطفا اگر این موضوع رو میدونید راهنماییم کنید. خیلی ممنونمم

ali fallah آنلاین نیست.
    Moderator

شماره کاربری
    15113
    من 13 گیگ رم به افتر افکت اختصاص دادم و 3 گیگ به بقیه نرم افزار ها.
    سوالم این هست که ایا وقتی که افتر افکت در حال اجرا نــیست , باز 13 گیگ به افتر افکت اختصاص داده میشه ؟

این سوال اخه از اینجا برام پیش اومد که من نرم افزار Video Studio x9 رو اجرا کردم و سرعتش اصلا فرقی نکرده با زمانی که رم سیستمم 4 گیگ بود و cpu core i 3 و الان رم و سی پی یو و کارت گرافیکم چندین برابر هست اما توی Video Studio هیچ تاثیری نداره. نمیدونم چرا.
    لطفا اگر این موضوع رو میدونید راهنماییم کنید. خیلی ممنونمم
    سلام دوست عزیز
    ببینید بهترین راه حل رو استاد فرمودن ، اون رو تو اولویت قرار بدید. چرا؟ عرض کنم خدمتتون...
    ببینید حتی برای کار با پروژه های آماده هم نیاز دارید معلومات لازمه و تکنیک ها و پلاگینها رو بلد باشید ، جائی هست مثلاً در همین پروژه ها لازمه تغییراتی بدید تا اونی بشه که میخواین ، در ثانی اغلب این پروژه ها مدت زمان کوتاهی دارن و لازمه تغییراتی داده بشه یا پروژه های مشابه رو در هم ادغام کنید و ...

در مورد پروژه تریلر، پلاگین های Curevs و همچنین باید در پلاگین المنت ، روی تنظیمات متریال ها و نور و ... تغییراتی بدید که بهتره آموزشهای مربوط به Element 3D رو خوب ببینید.
    در کنار پلاگینها داخل مربع می بینید نوشته FX با برداشتن اونها پلاگین اعمال نمیشه.
    برای وارد کردن فیلم و عکس ، بعضی پروژه ها مستقیم فایل رو درگ میکنبد در بالا یا پائین لایه ها در جای مناسب خودش و در بعضی باید لایه مربوطه در تایم لاین رو انتخاب کنید و کلید Alt رو نگه دارید و فایل مربوطه رو درگ کنید در پنجره نمایش تا جایگزین فایل انتخاب شده بشه.

اون خطا مربوط به عدم نصب پلاگین Particular هست که نصب نکردید ، دوست عزیز بسته مربوط به افترافکت 2015 رو در فروشگاه سعی کنید خریداری کنید ، تنها با داشتن یکی دو پلاگین نمیشه با افترافکت کار کرد ، خواهید دید که از این خطاها زیاد خواهد بود ، در اون بسته هم نرم افزار افترافکت هم تمام پلاگین ها هست و هم پریست های آماده و اسکریپ ها. بسته ارزشمندیه که شما رو از گشت و گذار در اینترنت بابت پلاگین بی نیاز میکنه.

نه دیگه ، وقتی افترافکت باز نباشه کاری به رم نداره ، کلاً زمانی از رم استفاده میشه که برنامه ای در حال اجرا باشه ، حالا یکی ، کم از رم استفاده میکنه ، یکی بیشتر.
    ببینید محصولات ادوبی و نرم افزارهای گرافیکی و ... توان بالائی در به چالش کشیدن ram , cpu , gpu دارن و نهایت استفاده رو از توان و فضای سخت افزارها میبرن و کلاً در نگارش برنامه های فوق این مسائل از اهمیت بالائی برخودار هستند و مدام در آپدیت ها ، این موارد رو باز بهینه میکنن و ضمناً سطوح کاری هر برنامه ای فرق داره . توان استفاده از سخت افزار در برنامه ها متفاوته . ضمن اینکه سخت افزارها هم باید با هم مچ باشن و مکمل همدیگه تا از تمام توان آنها بتوان بهره برد.

منظور سیستم شما نیست ولی فرضاً مادربردی از نوع و تا مقدار مشخصی از رم و تا باس معینی میتونه ساپورت کنه ، خارج از توان اون خرج اضافی کردنه.
    امیدوارم مطالب به دردتون خورده باشه.
    موفق باشید
    Meraj Mix

نقل قول نوشته اصلی توسط ali fallah نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    ببینید بهترین راه حل رو استاد فرمودن ، اون رو تو اولویت قرار بدید. چرا؟ عرض کنم خدمتتون...
    ببینید حتی برای کار با پروژه های آماده هم نیاز دارید معلومات لازمه و تکنیک ها و پلاگینها رو بلد باشید ، جائی هست مثلاً در همین پروژه ها لازمه تغییراتی بدید تا اونی بشه که میخواین ، در ثانی اغلب این پروژه ها مدت زمان کوتاهی دارن و لازمه تغییراتی داده بشه یا پروژه های مشابه رو در هم ادغام کنید و ...

در مورد پروژه تریلر، پلاگین های Curevs و همچنین باید در پلاگین المنت ، روی تنظیمات متریال ها و نور و ... تغییراتی بدید که بهتره آموزشهای مربوط به Element 3D رو خوب ببینید.
    در کنار پلاگینها داخل مربع می بینید نوشته FX با برداشتن اونها پلاگین اعمال نمیشه.
    برای وارد کردن فیلم و عکس ، بعضی پروژه ها مستقیم فایل رو درگ میکنبد در بالا یا پائین لایه ها در جای مناسب خودش و در بعضی باید لایه مربوطه در تایم لاین رو انتخاب کنید و کلید Alt رو نگه دارید و فایل مربوطه رو درگ کنید در پنجره نمایش تا جایگزین فایل انتخاب شده بشه.

اون خطا مربوط به عدم نصب پلاگین Particular هست که نصب نکردید ، دوست عزیز بسته مربوط به افترافکت 2015 رو در فروشگاه سعی کنید خریداری کنید ، تنها با داشتن یکی دو پلاگین نمیشه با افترافکت کار کرد ، خواهید دید که از این خطاها زیاد خواهد بود ، در اون بسته هم نرم افزار افترافکت هم تمام پلاگین ها هست و هم پریست های آماده و اسکریپ ها. بسته ارزشمندیه که شما رو از گشت و گذار در اینترنت بابت پلاگین بی نیاز میکنه.

نه دیگه ، وقتی افترافکت باز نباشه کاری به رم نداره ، کلاً زمانی از رم استفاده میشه که برنامه ای در حال اجرا باشه ، حالا یکی ، کم از رم استفاده میکنه ، یکی بیشتر.
    ببینید محصولات ادوبی و نرم افزارهای گرافیکی و ... توان بالائی در به چالش کشیدن ram , cpu , gpu دارن و نهایت استفاده رو از توان و فضای سخت افزارها میبرن و کلاً در نگارش برنامه های فوق این مسائل از اهمیت بالائی برخودار هستند و مدام در آپدیت ها ، این موارد رو باز بهینه میکنن و ضمناً سطوح کاری هر برنامه ای فرق داره . توان استفاده از سخت افزار در برنامه ها متفاوته . ضمن اینکه سخت افزارها هم باید با هم مچ باشن و مکمل همدیگه تا از تمام توان آنها بتوان بهره برد.

منظور سیستم شما نیست ولی فرضاً مادربردی از نوع و تا مقدار مشخصی از رم و تا باس معینی میتونه ساپورت کنه ، خارج از توان اون خرج اضافی کردنه.
    امیدوارم مطالب به دردتون خورده باشه.
    موفق باشید
    ممنونم از توضیحاتتون.
    پس من ان شاء الله سعی می کنم بسته رو سفارش بدم , امیدوارم با دیدن این بسته بتونم خیلی چیزا یاد بگیرم.

فقط این سیستم من هست :
    مادربرد : Gaming3 z170x
    Core i 7 6700 k : CPU
    Ram : 16g DDr4
    گرافیک : GTX 970

به نظر شما این سیستم با هم مچ هست و سیستم خوبی هست ؟
    و به نظر شما سرعت 2 الی 3 گیگ Ram در نرم افزار تدوین فیلم مثلVideo Studio کم نیست ؟
    مشکل خاصی وجود داره.
    انتظار داشتم خیلی سیستم روان باشه توی نرم افزار اما اونقدرا هم چشم گیر نیست.

مثلا جناب هادی پور اموزش هایی که میذارند ویدیو , Ram سیستمشون چند هست ؟
    من چون میزانی برای مقایسه ندارم نمیدونم سرعت چقدر باید باشه با این سیستم.

ممنون میشم یه راهنمایی کنید کلا.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین