سلام دوست عزیزببخشید گرفتاری پیش اومد ، حتی دو روز نتونستم به سایت سر بزنم ، فعلاً مواردی بعرض برسونم تا بعد .
* واسه تمام صفحه کردن ، روی فیلم کلیک راست کنید Scaling و Fill رو انتخاب کنید. با رعایت حفظ اصل تصویر ، فایل تمام صفحه میشه و یا...
* واسه تغییرات رزولوشن و اوپستی ، سایز و برش و چرخش و ... روی فیلم کلیک راست و Rotation و Custom رو انتخاب کنید ، همچنین اکثر افکتهائی که رو فیلم اعمال میکنید در تنظیمات و یا با دوبل کلیک روی فیلم وقتی به تنظیمات میرید نیز میتوانید هر تنظیمی که میخواهید اعمال یا مواردی رو غیر فعال کنید.
* برای آهسته یا تند کردن فیلم و یا صدا ، روی فیلم کلیک راست و از مؤلفه های Speed میتونین استفاده کنید و به جرات میتونم بگم ، بنده تو افترافکت چه با گزینه تایم و چه پلاگینهای دیگر مربوط به اسلو نمودن فیلم ، به هیچ وجه کیفیت اسلو کردن و بی دردسر و راحت بودن پیناکل رو تجربه نکردم ، چون اشکالاتی در فیلم به وجود میاره و همچنین باید با دوربین های خوب فیلمبرداری بشه و... اما فقط یادتون باشه اگه یک فیلم برش داده شده رو در پیناکل اسلو میکنید ، از اول یا آخر ، هر کجا برش دادید ، چند فریم کم کنید تا به مشکل برخورد نکنید و قسمت ناخواسته ای اضافه نشد ، حتی در اینجا نیازی به فیلمبرداری اضافی نیست.
* و گزینه های دیگر که با کلیک راست بهشون دسترسی دارید.
* برای ماسک کردن ، ابزاری دقیقاً مثل افترافکت ندارید ولی موارد زیادی در قسمت افکتها میبینید که از شکلشون هم مشخصه و در تنظیماتشون میتونید دخل و تصرف کنید تعدادشون زیاده .
* در بالای قسمت تایم لاین ، در قسمت ابزارها ، ایکونی به شکل پنجره می بینید که با کلیک روی اون وارد پنجره مولتی کمرا میشید.
* هر چقدر که زمان تیم لاین شما باشه وقتی کار هر قسمتی یا کل پروژه رو تموم کردید و براش کچ ساخته شد ، هم ریل تایم میتونید ببینید و هم در رندر موثر هست اما اگه کچ نگذاشتید ساخته بشه در پنجره Export ، فرمت مورد نظر رو انتخاب و روی Advansid کلیک تا وارد تنظیمات خروجی شوید و اونجا از قسمت Preprocessing ، گزینه Render comletely before export رو انتخاب کنید تا ابتدا پروژه آنالیز و در صورت نیاز کچ ساخته بشه و بعد عملیات رندرگیری شروع بشه ، که رندر هم خیلی سریعه.
* در قسمت پرست های هر فرمت هم ، گزینه Custom رو دارید که فرمت و بیت ریت و... رو میتونید تعیین کنید و اگه پنجره مربوطه رو کمی جابجا کنید در قسمت پنجره زیرین ( Export ) حجم تقریبی نهائی رو هم میتونین ببینید.
* برای داشتن سرعت ویرایش داخل نرم افزار با در ساختن کچ یا همون رندر داخل برنامه ( ریل تایم ) ، در تنظیمات نرم افزار ، از تب Setup وارد تنظیمات Control Panel شده و در پنجره باز شده Quality ، گزینه Balanced یا سریعتر Fastest Playback رو انتخاب و در قسمت Optimization مقدار75 رو انتخاب کنید و در قسمت Type هم بهش میگید از cpu اسفاده کنه یا gpu ( کودا کارتهای انودیا رو هم پشتیبانی میکنه ).
امیدوارم توضیحات مفید بوده باشه ، برسم حتماً در فایل تصویری اجمالاً توضیح خواهم داد ، خلاصه ببخشید دوست عزیز
زنده باشین
Meraj Mix
با اجازه استاد عزیز , بنده سوالات بعدی رو میپرسم ازتون
----------------------------------------------------------
سوال اول : شیوه دسته بندی و فولدر درست کردن در نرم افزار پیناکل به چه صورت هست ؟
آیا این امکان وجود داره که فولدر ایجاد کنیم و کلیپ ها و یا موزیک ها رو در فولدری جدا بگذاریم با اسم مشخص ؟ به چه شکل انجام می شود؟
عکس مربوطه :
------------------------------------------------------------------------
سوال دوم : چطور در این عکس , کلیپ اتش رو سایزش رو تغییر بدیم و بزرگ و کوچکش کنیم ؟
-----------------------------------------------------------------------------
سوال سوم : تقریبا مثل سوال قبل هست و اون این هست که چطوری فیلم رو تمام صفحه کنیم و زاویه های فیلم رو بکشونیم به اطراف و یا فیت کنیم تمام صفحه ؟
-----------------------------
قبلا از جناب فلاح ممنونم .
استاد ان شا الله تا جایی که خودتون صلاح میدونید حقیقتا به زحمت که می افتید اما لااقل طوری باشه که زیاد اذیت نشید و وقتتون رو نگیره برای قرار دادن اموزش, بنده سعی میکنم زوود متوجه بشم اگر خدا بخواد...اموزش قبل که 20 بود حقیقتا. اما خب زحمتش براتون زیاد هست اپلود و غیره... .
هر جور خودتون صلاح میدونید... . از این جهت عرض میکنم که متاسفانه شاید سوالات زیاد باشه و خسته بشید.
خدا خیرتون بده
با سپاس از شما
ویرایش توسط Seratupus : 05-07-16 در ساعت 18:20
سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیز ی سوال از خدمتتون داشتم.ببخشید من کپچر پیناکل اچ دی دارم .چه جوری میشه از این برنامه هنگام کپچر کردن ی خروجی اچ دی گرفت مچکرم
با سلام و عرض ادب
میخواستم بدونم علت کند کارکردن و کند لود کردن فیلم ها و اعمال هر گونه افکت و ترنستایم و غیره برای چیه ؟ سیستم من amd 3.1 kHz - کارت گرافیک nvidia یک گیگ و رم 6 گیگ و ویندوز 7 ، 64 بیتی هست
استاد سلام خدا قوت خسته نباشید
سوالی داشتم خدمتتون
اینکه زمینه آبی پشت ترنزیشن ها رو میشه مشکلی کرد و یا هر رنگ دیگه و هر پس زمینه ای دیگه ؟
مثلا این یک ترنزیشن هست زمینه آبی هست
میخوام ببینم میشه تغییر داد به مشکی ؟
توی تنظیماتش تغییر دادم مشکی شد اما اعمال نمیشه روی تایم لاین.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
و همچنین استاد اگر ممکنه شیوه خروجی گرفتن هم بفرمایید ممنون میشم.
سپاسگزارم ازتون![]()
سلام از بنده دوست عزیز
ببینید پیناکل یک نرم افزار دیگه داره برای تنظیم یا ساخت ترانزیشن ، میتونید از اونجا بجای پس زمینه آبی هر پس زمینه دیگه ای بگذارید.
یا ویدئو رو انتخاب ، دوبل کلیک کنید تا پنجره اعمال پلاگین باز بشه و از اونجا ترانزیشن رو اعمال ، که برای برخی از اونها در قسمت چپ پنجره میتونید ویرایش های لازم رو انجام بدید.
شیوه خروجی گرفتن هم راحته ، از قسمت اکسپورت ، اول فرمت رو انتخاب کنید و بعد تعیین کنید HD ... 4K باشه و از طریق گزینه کاستوم هم نیاز بود میتونید کدک ، بیت ریت و ... رو تغییر دهید.
مثلاً MPEG4 با کدک H264 بصورت FULL HD با بیت ریت مینیمم 12000 که بصورت پیش فرض اعمال میشه ، کیفیت خیلی خوبی داره و روی یک لوح فشرده DVD معمولی 45 دقیقه فیلم ، میتونید رایت کنید.
همچنان که قبلاً عرض کردم ، در تنظیمات هر خروجی ، نوع رندر رو از حالت اتومات خارج و بگذارید رویRender comletely before export تا در صورت نیاز اول کامل آنالیز کنه.فقط بنده طبق تجربه ، در صورت نیاز به خروجی با فرمت DVD از مدیا اینکودر استفاده میکنم که کیفیت نهائی بهتری داره نسبت به تمامی نرم افزارهای میکس ومونتاژ ، بلااستثناء. ( کیفیت با حجم مناسب و معقول ).
این رو هم بگم ، این ترانزیشنی که انتخاب کردید ، مال ورژن های قدیمی این نرم افزاره ، که قبلاً بود ، برای اینکه بخواهید از مانیتور و گوشی و مواردی از این دست در کارتون داشته باشید ، بهتره از فوتیج های آماده استفاده کنید که واقعی تره. چون درهیچ نرم افزاری ترازیشن که فوتیج نمیشه تا واقع گرایانه بشه.
شما حتماً در کنار استفاده از پیناکل ، حتماً از محصولات ادوبی نهایت بهره رو ببرید . هر کدوم مزیت هائی دارن که در کنار همدیگه مکمل خوبی هستند.
موفق باشید دوست عزیز![]()
Meraj Mix
ممنونم جناب فلاح از توضیحاتی که دادید دست شما در نکنه.
حق باشماست و این ترانزیشن جالب نیست و البته حقیقتا بنده از بعد از اخرین پستی که اینجا گذاشته بودم , دیگه پیناکل رو باز نکردم و همش روی افتر افکت بودم که یکم راه بی افتم و خدا رو شکر یکم تونستم باهاش مقدماتی کار کنم. و خواستم بعد از اونها بیام سمت پیناکل , پیناکل در برابر کرول ویدیو استادیو فوق العاده بهتر هست.
امیدوارم زود با محیطش آشنا شم و اخت بشم...هنوز یکم برام محیطش سخته انگار.
استاد واقعا ممنونم - با اجازتون اینجا سوالات رو هر ازگاهی میپرسم تا مزاحمتون هم نباشم.
ممنونم ازتون واقعا. با سپاس![]()
سلام جناب فلاح
بنده تازه با این نرم افزار اشنا شدم میشه در مورد برش فیلم و چسبدوندن دوتا فیلم میکس کردن و در اخر خروجی گرفتن با فرمت دلخواه توضیح مختصر بدین
بسیار ممنون میشم