برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 24

مشاهده : 6341 , پاسخ ها : 23
موضوع: مشاوره در مورد سیستم مورد نظر من...

نقل قول نوشته اصلی توسط cubic_art نمایش پست ها
    کیس خوبیه. در مورد کولر کمی تحقیق کنید چون هر برندی که تو این چند وقته دیدم فیک بودن. سعی کنید از کولرهای گازی استفاده کنید که خرابیه کمتری دارن هر چند نمی تونن مثل کولرهای مایع خنک کنن.
    در مورد کیس من کولر مستر پیشنهاد می کنم. البته صلیغه ایه ولی هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ طراحی و قدرت از گیرین بهتره.

برای مانیتور چی در نظر دارید؟ یه خروجیه خوب زمانی خوب خواهد بود که شما پروژه رو با رنگ و نور واقعی دیده باشید.
    سلام مرسی دوست عزیز منتظر نظر شما بودم,در مورد مانیتور اینکه دو تا مانیتور سامسونگ 21 دارم فعلا,ولی تو فکر خریدش هستم چون بیشترین ضعف من رنگ کارام هست که با اینکه از بهترین پلاگینای افتر هم استفاده میکن مثل رنگ های موزیک ویدیو نمیشه!!!ولی نه الان فعلا براک کیس خوب مهمتره نمیتونم از مین یا سی پی یو کم کنم برا مانیتور بذارم ولی تا 6 ماه دیگه حتما میگیرم...
    فقط یه سوال دیگه اگه سی پی یو رو 5960x بذارم مین و پاورم جواب میده؟؟؟که ایشا... بده, یا اینکه اون ها رو هم باید از ورژن بالاتری استفاده کنم؟

MahdiRezvanian آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    20884
    نقل قول نوشته اصلی توسط editor نمایش پست ها
    مرسی دادا مشکل من اینه که نمیدونم چی بگیرم کلی هم تو سایت ها گشتم ,
    هنوزم باورش سخته که با این مقدار پول بشه کیس یهتر بست,قیمت رو از صمیمیترین دوستام الان برام از تهران گرفتن قیمت خرید به خرید قطعات
    8.000.000
    خودشون میگن بهترین سیستمیه که با این مقدار پول میتونم بگیرم و همیه چیزش مچ و عالیه ولی متاسفانه تو بازار نمیشه به حرف های فروشنده اعتماد کرد
    موندم چکار کنم
    خیلی داره گرون میگه رم 8 گرافیک 4 سی پی اینتل dell هارد 1 ترابایت 2 میلیون 500 تومان هست من خودم چک کردم همه چی بهش میخوره سرعت و قدرتش هم عالیه .............. رفیقات شاید یک سودی از کنارش میخورن و گرنه امکان نداره همه بگن 8 میلیون تومان

نقل قول نوشته اصلی توسط MahdiRezvanian نمایش پست ها
    خیلی داره گرون میگه رم 8 گرافیک 4 سی پی اینتل dell هارد 1 ترابایت 2 میلیون 500 تومان هست من خودم چک کردم همه چی بهش میخوره سرعت و قدرتش هم عالیه .............. رفیقات شاید یک سودی از کنارش میخورن و گرنه امکان نداره همه بگن 8 میلیون تومان
    نه اینطوریا نیست دوست عزیز,از نظر من قیمت قطعات منطقیه چون تو تمام سایت ها که دیدم بیشتر از 8 میشه....

Member Website

شماره کاربری
    20884
    برای منم عین مشکل ت. پیش اومد عزیز اما بیشتر گشتم همون سیستم یا شایدم بالاتر ارزون تر وبهتر برام در اومد

نقل قول نوشته اصلی توسط MahdiRezvanian نمایش پست ها
    برای منم عین مشکل ت. پیش اومد عزیز اما بیشتر گشتم همون سیستم یا شایدم بالاتر ارزون تر وبهتر برام در اومد
    ایشا... من هم بتونم با مشورت شما دوستان یه سیستم خوبی بگیرم و راضی باشم

Member Website

شماره کاربری
    20884
    نقل قول نوشته اصلی توسط Editor نمایش پست ها
    ایشا... من هم بتونم با مشورت شما دوستان یه سیستم خوبی بگیرم و راضی باشم

ایشاالله

سلام.دوست عزيز اگر ميخواي از سيستمي كه ميخري واقعا از هرلحاظ مطمئن باشي.من سيستم w 110 رو بهت پيشنهاد ميكنم.به تاپيكي كه برات گذاشتم سر بزن اگه تصميم گرفتي من در خدمتتم.

http://forum.video-effects.ir/thread10335.html

نقل قول نوشته اصلی توسط sajad2013 نمایش پست ها
    سلام.دوست عزيز اگر ميخواي از سيستمي كه ميخري واقعا از هرلحاظ مطمئن باشي.من سيستم w 110 رو بهت پيشنهاد ميكنم.به تاپيكي كه برات گذاشتم سر بزن اگه تصميم گرفتي من در خدمتتم.

http://forum.video-effects.ir/thread10335.html
    مرسی دوست عزیز خیییلی ممنون ,سایت خییلی خوبیه فقط قیمتاش هر قطعه 40-50 نومن گرونتراز هر جای دیگست ,بازم ممنون,سپاس.

نقل قول نوشته اصلی توسط Editor نمایش پست ها
    سلام مرسی دوست عزیز منتظر نظر شما بودم,در مورد مانیتور اینکه دو تا مانیتور سامسونگ 21 دارم فعلا,ولی تو فکر خریدش هستم چون بیشترین ضعف من رنگ کارام هست که با اینکه از بهترین پلاگینای افتر هم استفاده میکن مثل رنگ های موزیک ویدیو نمیشه!!!ولی نه الان فعلا براک کیس خوب مهمتره نمیتونم از مین یا سی پی یو کم کنم برا مانیتور بذارم ولی تا 6 ماه دیگه حتما میگیرم...
    فقط یه سوال دیگه اگه سی پی یو رو 5960x بذارم مین و پاورم جواب میده؟؟؟که ایشا... بده, یا اینکه اون ها رو هم باید از ورژن بالاتری استفاده کنم؟
    برای ساپورت سی پی یو به سایت ایسوز مراجعه کنید و ببینید توی لیست ساپورت هست یا نه. ولی پاورتون به راحتی پاسخگوی نیازتون هست.
    ?????? ?? ?????? ???.
    ???? ??? ??? ????? ???? ????
    ??? ??? ???
    ??? ??? ?????
    ?
    ??? ??????

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdirezvanian نمایش پست ها
    نه. به نظر من قیمت عالیه.
    اولاْ رمها ddr4 هستن که واقعاْ قیمت بالایی دارن.
    همچنین مین گرونی دارن.
    گرافیک هم gtx ۹۷۰ خودش به تنهایی ۱میلیون ۳۰۰ ... ۴۰۰ هستش.
    ?????? ?? ?????? ???.
    ???? ??? ??? ????? ???? ????
    ??? ??? ???
    ??? ??? ?????
    ?
    ??? ??????

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین