یاشار جان حق با توهه. ولی خب ما که نباید معلومات اشتباه رو ترویج بدیم. من و تو و دوستان دیگه که این رشته رو خوندیم و تجربه کردیم اصول رو بهتر از دیگران می شناسیم. به شخصه هم تمام تلاشم رو کردم با اصول پیش برم.
قبول دارم توی ایران خیلی از استانداردها رعایت نمی شه و شکی هم توش نیست. ولی از یه جایی باید شروع کنیم دیگه. همینهایی که تازه میخوان یاد بگیرن باید بهشون بگیم اصول چیه.
امیدوارم ایران و ایرانی هم به سمت گروهی کار کردن برن و صد در صد تاثیرش رو توی کارها خواهند دید.
?????? ?? ?????? ???.
???? ??? ??? ????? ???? ????
??? ??? ???
??? ??? ?????
?
??? ??????
تا به اینجا که نصیحتت نکردم. (اینطور که توی امضاء ت نوشتی). سعی کردم تجربه ای که داشتم رو در اختیارت بگذارم.
ولی الان می خوام نصیحتت کنم.
اگر کسی توی ویدئوش کاری رو کرد دلیل بر درست بودن کارش نیست. هر چند اون کار بین مردم مورد قبول باشه. مثل خیلی از خواننده ها که هیچ اصولی تو کارشون نیست ولی مردم دوسشون دارن. ولی خب تاریخ انقضا کوتاهی دارن.
ده سال پیش ترکیه تیزر می ساخت که آب از لب و لوچه ی ایرانی ها راه میوفتاد. بعد از ده سال ایران یه پیشرفت لاکپشت وار داشته ولی ترکیه ای ها باز هم خیلی خوب پیشرفت کردن. چرا؟ چون از بنیاد با اصول کار کردن. من چیزی از شما جز اصولی کار کردن خواستم که اینطور جوابم رو میدید؟
هیچ فیلمسازی یک شبه فیلمساز نشده. بهش الهام نشده. شاید فیلم نگاه کردن راحت باشه ولی خوبه پیشینه ی این فیلمسازها رو هم مرور کنید. فکر می کنید اصغر فرهادی یهو اومد گفت امروز در باره ی الی رو بسازم ببینم چطوره فیلمسازی؟ نه از وقتی نوجوون بود توی انجمن سینمای جوانان ایران داشت درس می خوند.
خب شما میگید چندیدین تاپیک زدید و افراد که البته بیشتر هم من درست جوابتون رو ندادیم. خب آخه تو اولین تاپیک گفتیم برید دنبال پیش نیاز و باز هم شما دارید از آخر کار سوال می پرسید و من برای مثال برای توضیح اصلاح رنگ باید 300 صفحه کتاب کالرکورکشن رو براتون توی دو خط توضیح بدم. و اگر این کار رو کنم از نظر شما من بلدم و اگر نتونم توی دو خط شما رو با دنیای اصلاح رنگ آشنا کنم بی سواد.
خب در این صورت بنده بی سوادم.
در پناه حق باشید
?????? ?? ?????? ???.
???? ??? ??? ????? ???? ????
??? ??? ???
??? ??? ?????
?
??? ??????
یاشار جان ببخشید
من دیروز یکم حالم بد بود نفهمیدم
اصلا هرچی صلاحه بگید
باشه ممنون از راهنمایی همه شما