برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 27

مشاهده : 8335 , پاسخ ها : 26
موضوع: سوال درمورد ضبط بصورت اسلو موشن

دوربین های ارزونتر که بشه پیدا کرد برای اجاره کردن و همینطور بشه باهاشون بصورت اسلوموشن ضبط کرد رو پیشنها بدید!!

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad65 نمایش پست ها
    دوربین های ارزونتر که بشه پیدا کرد برای اجاره کردن و همینطور بشه باهاشون بصورت اسلوموشن ضبط کرد رو پیشنها بدید!!
    همین fs700... اجارش با یه لنز cp.2 - 85 در حدود 400 تومان هستش
    راستش باقیه دوربینهایی که قابلیت اسلوموشن دارن رو تست نکردم... البته تو رده های قدیمی تر z5 و z7 رو امتحان کردم که خیلی کیفیتشون میاد پائین... لبیته اگر نوپردازیه مناسب داشته باشید و با دیافراگمهای باز کار کنید کیفیت بهتر می شه...

دوربین z7 تنظیمات داره که بشه با فریم های مختلف ضبط کرد؟؟!

دوربین z7 تنظیمات داره که بشه با فریم های مختلف ضبط کرد؟؟!
    سه لول رو برای اسلوموشن توی این دوربین گذاشتن و شما می تونید با این سه لول که هر کدوم بیانگر تعدادفریمی خاص هستن تصویربرداری کنید.
    الان یادم نیست دقیقاً کجا و به چه اسمی توی منو قرار داشت...
    ویرایش توسط mohammad_anvaran : 11-16-14 در ساعت 22:24

ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم!! دوربین z7 حافظه رم داره؟؟؟ یا توسط کاست dv ضبط میشه؟؟

ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم!! دوربین z7 حافظه رم داره؟؟؟ یا توسط کاست dv ضبط میشه؟؟
    خواهش می کنم...
    در حالت عادی روی dv ضبط می کنه... ولی می تونید براش بک دیجیتال تهیه کنید تا تصاویر رو روی مموری های cf ضبط کنه...

یعنی چی براش یک دیجیتال تهیه کنم؟؟ میشه توضیح بدید روش ضبط روی مموری چجوریه ؟؟؟

shahin_hich آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    3991
    یعنی چی براش یک دیجیتال تهیه کنم؟؟ میشه توضیح بدید روش ضبط روی مموری چجوریه ؟؟؟
    دوست عزیز بک دیجیتال وسیله ایه که در قسمت انتهایی دوربین نصب میشه و با کنتاکت هایی که داره تصاویرو به صورت دیجیتال در مموری رکورد میکنه

توی این تصویر بک مشخصه که در انتهای دوربین نصب شده.قیمتش هم تا اونجایی که اطلاع داشته باشم دوروبر 2 ملیون تومان هست.

تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

خب این چیزی که گفتید رو فکرنکنم اجاره بدن و منم قصد خرید ندارم!!
    دوربین z7 اجارش روزی 120 تومنه،شما یک دوربین در حد کیفیت z7 با اجاره روزانه درهمین حدود سراغ ندارید که روی مموری ضبط کنه؟؟

amirmohammad آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4370
    دوستان عزیز ..من خودم با اف اس 700 تصویر زدم.....برای اسلو گرفتن عالیه...ولی بنظرم اگر می خواهید بالای 200 فریم تصویر بزنید....حتما باید اپراتور وارد کنارتون باشه....تنظیمات رو درست انجام بده......نور کافی باشه....و الا ممکنه تصویرتون موج برداره و یا لبه اجزا توی تصویر اگر اشتباه نکنم اصطلاح رجه رجه بشه......
    من خودم قبل تصویر زدن با کسی مشورت کردم که خودش اف اس داره.....بنظرم همون 200 فریم جواب میده...بعد بیارش تو افتر و با پلاگین اسلو ترش کن.....

در ضمن دوست عزیز z7 رو قیمت بالا بهت گفتن ....نهایتا" باید روزی 100 باشه و چه بسا کمتر

به جای z7 می توانی ازsony hd nx5 استفاده کنی که روی رم هم می گیره ...2 تا رم میخوره...

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین