نوشته اصلی توسط omid8h بچه ها منم میرم ، ساعت 12 تا 12 :30 ایشالله در خدمتتون هستم .... شلوغ نکنید تا من برگردم .... چشم...
سلام 193 صحفه ×××××
نوشته اصلی توسط minicam آقا شاهین رفتم شام خوردم جونم در خدمتم
______________________________________________ ??? ?? ????? ?? ????? ?? ????? ????? ??? ???? ????? ????? ????? ???? ??? ?? ????? ???? ?? ______________________________________________
نوشته اصلی توسط minicam بچه ها من دیگه باید برم باقلوا یزدیتون هم پیش من محفوظه شب خوش شب خوش خانوم شریفی.
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor آره دیگه یعنی فقط باید خانم شریفی شیرینی بخواد خوب منم دلم میخواد... تازه رولت و کیک تولد خونممم خیلی پایین افتاده!! در حد تیم ملی..اینارم میخوام... اخه شما چرا راجب اینا میحرفید؟نمیگید ادم دلش میخواد؟حالا کی این وقت شب حال داره بره بگیره؟
نوشته اصلی توسط omid8h بچه ها منم میرم ، ساعت 12 تا 12 :30 ایشالله در خدمتتون هستم .... شلوغ نکنید تا من برگردم .... ب سلامت داداش
نوشته اصلی توسط Matin22 سلام 193 صحفه ××××× سلام متین جان
نوشته اصلی توسط shahin_hich اخه شما چرا راجب اینا میحرفید؟نمیگید ادم دلش میخواد؟حالا کی این وقت شب حال داره بره بگیره؟
نوشته اصلی توسط Matin22 سلام 193 صحفه ××××× :26::26::26:
سلام آقا شاهین نوش جون هیچی اون موقع نوشته هاتون 999 تا بود...گفتم آقا شاهین که جواب منو بدین و نوشته هاتون بشه 1000 و بهتون تبریک بگم البته الان شده 1004 نوشته اصلی توسط shahin_hich رفتم شام خوردم جونم در خدمتم
مشاهده قوانین انجمن