نوشته اصلی توسط ahir من که بی صبرانه منتظرم منم دارم کاور یه تک آهنگ و میزنم به اسم خوشگلیشو داری چه ایده ای به نظر شما میرسه باید آهنگ رو کامل گوش بدید بعد خوب هر چی به ذهنتون میرسه یاد دااشت کنید کنار هم بچینید عناصر رو چند تا اتود بزنید و اونی ک به حس آهنگ نزدیکتره رو انتخاب کنید و تکنیکی که براش انتخاب میکنید نوع رنگ همش برمیگرده به حس آهنگ ..
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor باید آهنگ رو کامل گوش بدید بعد خوب هر چی به ذهنتون میرسه یاد دااشت کنید کنار هم بچینید عناصر رو چند تا اتود بزنید و اونی ک به حس آهنگ نزدیکتره رو انتخاب کنید و تکنیکی که براش انتخاب میکنید نوع رنگ همش برمیگرده به حس آهنگ .. ممنون این کارارو کردم دنبال یه چیز خاصم چیزی که کسی ندیده فعلا دارم رو لوگو تایپش کار می کنم
نوشته اصلی توسط ahir ممنون این کارارو کردم دنبال یه چیز خاصم چیزی که کسی ندیده فعلا دارم رو لوگو تایپش کار می کنم خوبه آهنگ رو خیلی گوش بده ...بازم میگم ولی اکثرا" همینه روی آلبوم طرحی که میزارن حالا شما باید نوع تکنیکی که انتخاب میکنید برای اینکار یه چیز جدید باشه البته ... یعنی در واقع اجرای کار..
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor خوبه آهنگ رو خیلی گوش بده ...بازم میگم ولی اکثرا" همینه روی آلبوم طرحی که میزارن حالا شما باید نوع تکنیکی که انتخاب میکنید برای اینکار یه چیز جدید باشه البته ... یعنی در واقع اجرای کار.. مرسی
نوشته اصلی توسط ahir
نوشته اصلی توسط ahir خیلی زیباست آفرین ...
نوشته اصلی توسط Effector مرسی واسه گل
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor خیلی زیباست آفرین ... مرسی آبجی عجله ای شد
نوشته اصلی توسط ahir خيلي خوبه زيباست فقط به نظر من حالت مه آلود و مات شدگيشو كمتر كنيد
مشاهده قوانین انجمن