نوشته اصلی توسط mehdivr ( !!!من تازه عضو شدم سایت خیلی خوبی دارید امیدوارم مطالبی که با هم به اشتراک میزاریم به درد هم بخوره! (چی گفتم خیلی خوش اومدید به امید اینکه در کنار هم از تجربیات هم استفاده کنییم
نوشته اصلی توسط mehdivr ( !!!من تازه عضو شدم سایت خیلی خوبی دارید امیدوارم مطالبی که با هم به اشتراک میزاریم به درد هم بخوره! (چی گفتم درود بر شما خوش آمدید..
نوشته اصلی توسط تورج یوسفی امید جان این آواتار دیگه تصویر خودته دیگه ؟ یکی از آرزو هام دیدن تو هست داداش من مخلصتم عزیز .... نه این من نیستم Josph Morgan هستند ایشون ..... عکس منو همه دیدن دیگه ....
نوشته اصلی توسط neda * شايد هم ازدواج كردند ما خبر نداريم حتماً ازدواج کرده . بعضی وقت ها هم که میاد به انجمن سر میزنه ... یواشکی میاد و میره تا خانمش متوجه نشه و دعواش نکنه ... دوستان عزیزم از همتون عذر میخوام . کار فوری برام پیش اومده باید برم ... شب همتون بخیر و پرستاره . بازهم من و ببخشید ...
نوشته اصلی توسط mjpompy داداش مجتبی به زبون ترکی بگو ببینم عزیز 28 اردیبهشت چه اتفاقی قراره بیافته؟! نه سکرته آخه آقا محمد جواد نمیشه ..
نوشته اصلی توسط proshot حتماً ازدواج کرده . بعضی وقت ها هم که میاد به انجمن سر میزنه ... یواشکی میاد و میره تا خانمش متوجه نشه و دعواش نکنه ... دوستان عزیزم از همتون عذر میخوام . کار فوری برام پیش اومده باید برم ... شب همتون بخیر و پرستاره . بازهم من و ببخشید ... آقای ظریف گرچه خیلی مشکوکی ولی شبتون خوش کار فوری...
نوشته اصلی توسط omid8h تورج جان شنبه حتما باشی عزیز ... همین الان هم حاضرم امید بزن برییم
نوشته اصلی توسط proshot حتماً ازدواج کرده . بعضی وقت ها هم که میاد به انجمن سر میزنه ... یواشکی میاد و میره تا خانمش متوجه نشه و دعواش نکنه ... دوستان عزیزم از همتون عذر میخوام . کار فوری برام پیش اومده باید برم ... شب همتون بخیر و پرستاره . بازهم من و ببخشید ... شبت خوش مجتبی جان .... مشکوک می زنی ، نکنه خانمت دعوات کرده
نوشته اصلی توسط تورج یوسفی همین الان هم حاضرم امید بزن برییم نه الان هیچکی نیست .... بذار همه باشند ، بعد ....
نوشته اصلی توسط omid8h شبت خوش مجتبی جان .... مشکوک می زنی ، نکنه خانمت دعوات کرده امید داداش قرار بود لو ندی که ... فقط دالتون ها میدونستن الان همه فهمیدن داداش ...
مشاهده قوانین انجمن