من هوس شکلات کردم نوشته اصلی توسط Elka Eydipor ای بابا باز حرف شکلات زدید:32: آقا امید الان بعضیا شکلات میخوان
نوشته اصلی توسط omid8h خود حسین اونو انتخاب کرده .... البته باید جای منو مجتبی جان رو عوض کنید، مجتبی اون مظلوم ست .... منم که تو رویای مزرعه داشتنم واقعا فكر كردم خبر ندارند لوك خوش شانس رو هم مشخص كنيد
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor ای بابا باز حرف شکلات زدید:32: آقا امید الان بعضیا شکلات میخوان ای وای !!!!! اصلا حواسم نبود
نوشته اصلی توسط minicam من هوس شکلات کردم بیا الان اینو کجای دلم جابدم...ننه با این 200هزارتومنی که داداش ویلیام داده شکلات نمیتونم بخرم ...
نوشته اصلی توسط neda * واقعا فكر كردم خبر ندارند لوك خوش شانس رو هم مشخص كنيد نه بابا خبر داره ... لوک خوش شانس انتخاب شده ، خانم شریفی انتخاب کردند ... محمد انوران عزیز ....
نوشته اصلی توسط neda * واقعا فكر كردم خبر ندارند لوك خوش شانس رو هم مشخص كنيد قرار بود که آقای انوران باشه ولی نه انوران که جز بچه های انجمن خودمونه باید یکیو از بیرون انتخاب کنیم
من شکلات میخوام میخوام میخوام میخوام میخوام میخوام میخوام میخوام میخوام نوشته اصلی توسط Elka Eydipor بیا الان اینو کجای دلم جابدم...ننه با این 200هزارتومنی که داداش ویلیام داده شکلات نمیتونم بخرم ...
میگم باید اسبشو هم پیدا کنیدا نوشته اصلی توسط Elka Eydipor قرار بود که آقای انوران باشه ولی نه انوران که جز بچه های انجمن خودمونه باید یکیو از بیرون انتخاب کنیم
نوشته اصلی توسط omid8h نه بابا خبر داره ... لوک خوش شانس انتخاب شده ، خانم شریفی انتخاب کردند ... محمد انوران عزیز .... بیا درستش کن بابا این شکلات میخواد داداش ویلیامتم که فقط 200هزارتومن داده واسه این همه بچه من چکارکنم اینو کجای دلم جا بدم ننه....
نوشته اصلی توسط minicam من شکلات میخوام میخوام میخوام میخوام میخوام میخوام میخوام میخوام میخوام شما میگید مشکلات دارید دیگه ، به قول دوست ما میم رو بردارید میشه شکلات ...
مشاهده قوانین انجمن