نوشته اصلی توسط omid8h فایل پیوست 6178 منو ببین چقدر رومانتیکم آخی جک واقعاً داریم پیر میشیم ... من و با خودت اشتباه گرفتی داداش ...
نوشته اصلی توسط proshot راستی امروز آلبوم قدیمیمون رو پیدا کردم ... یادش بخیر جک . یادت میاد ؟؟؟ چقدر جوون بودیم ... فایل پیوست 6177 خودمونیم ها عجب تیپی زدم ست سته...ساک و کفشم سته
نوشته اصلی توسط minicam به چی فکر میکردید آقا امید؟ به دوردستها .... من و خانواده بچه خوبی شدیم
نوشته اصلی توسط proshot داریم میریم برای 28 این ماه آماده شیم ... آخه خبرهایی در راهه ... مجتبی هنوزم نمی خوای بگی
نوشته اصلی توسط proshot آخی جک واقعاً داریم پیر میشیم ... من و با خودت اشتباه گرفتی داداش ... جدی !!!!!!!!!! اخه من قدم بلنده داداش اونقدر کوتاه نیستم
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor خودمونیم ها عجب تیپی زدم ست سته...ساک و کفشم سته آره نه نه اما حیف تعدادمون کمه . وگرنه یه تیم فوتبال راه مینداختیم ...
نوشته اصلی توسط mohsen_dalir مجتبی هنوزم نمی خوای بگی داداش آخه نمیشه ... نمیدونستم اگه آدم یه چیز و بدونه و دیگران ندونن چقدر لذت داره ... محسن جان داداش این حس خوب رو ازمون نگیرید ...
نوشته اصلی توسط omid8h جدی !!!!!!!!!! اخه من قدم بلنده داداش اونقدر کوتاه نیستم داداش دیگه ترتیب و باید رعایت کرد دیگه ... جو ، جک ، ویلیام ، آوریل
نوشته اصلی توسط omid8h جدی !!!!!!!!!! اخه من قدم بلنده داداش اونقدر کوتاه نیستم آره بابا قد بلنده بچم فکر کنم باید اون اولی ویلیام امید باشه پیر شدم یادم نی کدوم اولی بود!!!
نوشته اصلی توسط proshot راستی امروز آلبوم قدیمیمون رو پیدا کردم ... یادش بخیر جک . یادت میاد ؟؟؟ چقدر جوون بودیم ... فایل پیوست 6177 ماهان چی میگه
مشاهده قوانین انجمن