نوشته اصلی توسط minicam اعصابم خط خطیه...باز چشم منو دور دیدن تا 4 صبح نشستن چت کردن عکس خودتونه آقا امید؟ آیا شما میدانید اعتیاد چیست ؟؟؟؟ بله من هستم ، حتما باید شیرینی بدم .؟؟؟
نوشته اصلی توسط fery74 آقا اصن نخواستیم من پشت دوربین کار می کنم بخش تبلیغات و پول ماجرا اسپانسر با من یکی بیاد منو کارشناسی تحلیل کنه .. منم اصن به خانومه عیدی پور تو آهنگ های در خواستی کمک می کنم :d:d:d آهنگهای درخواستی
نوشته اصلی توسط omid8h شوخی کردم عزیز ... انشالله روزی بشه که شبکه بزنیم ، حسین هادی پور رو توی Tv ببینیم .... خانم عیدپور هم میذاریم مجری آهنگهای درخواستی
من ترکشون میدم الهییییییییییی چقد ناز بودین... بچگیاتون چشمتون سالم بوده نوشته اصلی توسط omid8h آیا شما میدانید اعتیاد چیست ؟؟؟؟ بله من هستم ، حتما باید شیرینی بدم .؟؟؟
نوشته اصلی توسط minicam من ترکشون میدم الهییییییییییی چقد ناز بودین... بچگیاتون چشمتون سالم بوده لطف می کنید .... نازی از خودتونه مگه چشمم الان کاریش شده ؟؟؟؟؟ تور خدا بگید من طاقتش رو دارم ...
آره دیگه...اون عکس قبلیتون چشمتون نابود شده بود...شبیه زامبی شده بودین نوشته اصلی توسط omid8h لطف می کنید .... نازی از خودتونه مگه چشمم الان کاریش شده ؟؟؟؟؟ تور خدا بگید من طاقتش رو دارم ...
نوشته اصلی توسط minicam آره دیگه...اون عکس قبلیتون چشمتون نابود شده بود...شبیه زامبی شده بودین اهان !!!!! ماشالله به این دقت !!!! آره زامبی شدم .... مواظب باشید ......
امید داداش الان که فک میکنم میبینم که شبیه جوزف مورگان بودی البته اون موقع که بچه بودی حالا عکس الانتو بزار یه تحلیلی بکنیم.
نوشته اصلی توسط mjpompy امید داداش الان که فک میکنم میبینم که شبیه جوزف مورگان بودی البته اون موقع که بچه بودی حالا عکس الانتو بزار یه تحلیلی بکنیم. عکسام دسته خودم نیست از بچه های انجم بگیرید
اینم عکس بچه خواهرمه .... یه روز قبل از رفتن به مدرسه ، عکاسش من بودم ... این کوچولو مدل منه تو عکاسی
مشاهده قوانین انجمن