برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 129 از 148 نخستنخست ... 2979119127128129130131139 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,281 به 1,290 از 1480

مشاهده : 255780 , پاسخ ها : 1479
موضوع: سوالات شما در مورد نرم افزار پريمير

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirmohammad نمایش پست ها
    سلام
    نت یک پروژه در پریمیر کار کردم....بعد لینکش کردم تو افتر ..تو افتر کارهای افکت و تغییر رنگش رو انجام دادم.....بعد پروژه رو سیو کردم
    اینجور موقع ها وقتی پروژه پریمیر رو اجرا میکنید....باید در کنارش پروزه افترش که تغییر رنگ و افکتها اعمال شده هم باز بشه تا پروژه پریمیر تصاویر خودش رو نشان بده
    حالا اتفاقی که افتاده اینه که پروژه افتر که رنگ و افکت اعمال شده پاک شده...حالا چی شده؟ پروژه پریمیرش تصاویرش نمایش داده نمیشه و یک صفحه اومده که چند خط انگلیسی و یکی دو خط هم ژاپنی چینی همچین چیزی نوشته شده......
    حال باید چه کرد؟

نمیدونم دیگه چکار باید کرد خوب پروژه پاک شده!! چطور پاک شده؟! همینطوری یا اشتباها"

پاکش کردید؟! خوب دیگه کاریش نمیشه کرد!!!بنظر من دیگه پاک شده! نمیشه درایو رو ریکاروی کنید؟!

amirmohammad آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4370
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    نمیدونم دیگه چکار باید کرد خوب پروژه پاک شده!! چطور پاک شده؟! همینطوری یا اشتباها"

پاکش کردید؟! خوب دیگه کاریش نمیشه کرد!!!بنظر من دیگه پاک شده! نمیشه درایو رو ریکاروی کنید؟!
    بانو ....اشتباه نکنید...پروزه خود پریمیر هستش....ولی پروزه افترش که افکتها اعمال شده پاک شده.....دنبال راهی میگردم که بشه پروزه پریمیر رو از لینک افتر خارج کرد تا حداقل راف کاها و چیدمان تصاویرم در پریمیر خودش رو نشان بده نهایش دوباره می برم تو افتر افکت بهش میدم

Member Website

شماره کاربری
    4564
    بانو ....اشتباه نکنید...پروزه خود پریمیر هستش....ولی پروزه افترش که افکتها اعمال شده پاک شده.....دنبال راهی میگردم که بشه پروزه پریمیر رو از لینک افتر خارج کرد تا حداقل راف کاها و چیدمان تصاویرم در پریمیر خودش رو نشان بده نهایش دوباره می برم تو افتر افکت بهش میدم
    درود خوب منم متوجه شدم منظورتون پروژه افتره شما گفتید پروژه افترتون پاک شده دیگه! درسته الان و یه خورده گیجم

ولی متوجه منظورتون شدم ! وقتی پاک شده دیگه راهی نیست! نمیدونم شاید اساتید نظر دیگه ای داشته باشن! وامیدوارم راهی باشه!

Member Website

شماره کاربری
    4370
    درود خوب منم متوجه شدم منظورتون پروژه افتره شما گفتید پروژه افترتون پاک شده دیگه! درسته الان و یه خورده گیجم

ولی متوجه منظورتون شدم ! وقتی پاک شده دیگه راهی نیست! نمیدونم شاید اساتید نظر دیگه ای داشته باشن! وامیدوارم راهی باشه!
    خواهش میکنم من جسارت نکردم.......
    ولی واقعا هیچ راهی نیست که بشه اینها رو از لینک هم دراورد حداقل پروزه پریمیر برگرده و تصاویرش نمایش داده بشه!!!!
    اگر این اتفاق نیافته احتمال داره دست به خودکشی بزنم.....

Member Website

شماره کاربری
    4564
    ولی واقعا هیچ راهی نیست که بشه اینها رو از لینک هم دراورد حداقل پروزه پریمیر برگرده و تصاویرش نمایش داده بشه!!!!
    در یه صورت ریکاروی کنید فایل رو که برگرده البته اگه کامل برگرده ...خوب ببینید وقتی پاک بشه یعنی کلی محتویات پاک میشه!دیگه!

شما مثال میزنم میرید خرید بعد نگاه میکنید میبینید کیفتون همراتون نیست(مثالو دارید میتونستم مثال بدتر از اینم بزنم خدایی نکرده)

بعد وقتی همراتون نیست یعنی نمیشه خرید کرد..!!! من یه روشی رو از مادر بزرگا یاد گرفتم همیشه پولی که داشتن مثال میزنم

تقصیم میکردن زیر فرش بود توی صندوقخونه داشتن تو تاقچه داشتن پر روسریشون داشتن (الهی من فدای مادر بزرگا بشم )

به دامنشون یا جلیقشون یه کیف کوچولو میدوختن و سنجاق میکردن ...سیاست بود برای نگه داشتن چیزهای موردعلاقه و بعضا

پول خورداشون!!! خوب شما هم همین کارو کنید منم از هر پروژه 2 الی سه تا توی درایو دیگه ای نگه میدارم! که اگه خدایی

نکرده یکیش به هر دلیلی پاک بشه اون یکی باشه!! حد اقل تا حدیش باشه!

vahid mostaghim آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    7440
    ببین امیر جان عمری من این کار رو مکنم ولی عزیز اول قبل از باز کردن پریمیر یه پوشه درست میکنم و تمام فایلهایی که مخوام وارد پریمیر بعد لینک به افتر رو در اون پوشه کپی میکنم حالا شروع کار با پریمیر بعد هر فوتیجی رو که در تایم لاین پریمیر دوست دارم رو لینک میکنم به افتر بعد تو افتر کارم تمام شد اول افت رو سیو میکنم تو هم پوشه اول که اگه یه زمانی وارد پریمیر شدم و مثل شما پریمیر اشتباه کرد و نتونست اون لینک رو بخونه که دقیقا صفحه قرمز و کره ای نوشته آمد بتانم اون پروژه افتر رو جای گذین کنم ...
    شما اشتباهد این بود وقتی افتر رو بستی آدرس ندادی و سیو نکردی !
    ????? ????? ???? ??? ??? ?? ?? ?? ?? ??? ?????? .

?? ??? ?? ??? ??? ????? ??? ?? ?? ????? ??????? ???? ??? !

samer17 آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    10403
    سلام. سپـــــــــــــــــــــــ ـــاس از شما....

Member Website

شماره کاربری
    4370
    در یه صورت ریکاروی کنید فایل رو که برگرده البته اگه کامل برگرده ...خوب ببینید وقتی پاک بشه یعنی کلی محتویات پاک میشه!دیگه!

شما مثال میزنم میرید خرید بعد نگاه میکنید میبینید کیفتون همراتون نیست(مثالو دارید میتونستم مثال بدتر از اینم بزنم خدایی نکرده)

بعد وقتی همراتون نیست یعنی نمیشه خرید کرد..!!! من یه روشی رو از مادر بزرگا یاد گرفتم همیشه پولی که داشتن مثال میزنم

تقصیم میکردن زیر فرش بود توی صندوقخونه داشتن تو تاقچه داشتن پر روسریشون داشتن (الهی من فدای مادر بزرگا بشم )

به دامنشون یا جلیقشون یه کیف کوچولو میدوختن و سنجاق میکردن ...سیاست بود برای نگه داشتن چیزهای موردعلاقه و بعضا

پول خورداشون!!! خوب شما هم همین کارو کنید منم از هر پروژه 2 الی سه تا توی درایو دیگه ای نگه میدارم! که اگه خدایی

نکرده یکیش به هر دلیلی پاک بشه اون یکی باشه!! حد اقل تا حدیش باشه!
    ممنون بانو....حالا من این اتفاقی که برای پروژم افتاده رو یک کاریش میکنم....فدای سرتون....ولی این غلط املائیهارو کجای دلم بگذارم!!!

تاقچه = طاقچه
    تقصیم = تقسیم

Member Website

شماره کاربری
    4564
    ممنون بانو....حالا من این اتفاقی که برای پروژم افتاده رو یک کاریش میکنم....فدای سرتون....ولی این غلط املائیهارو کجای دلم بگذارم!!!

تاقچه = طاقچه
    تقصیم = تقسیم
    آفرین به شما ... از قسد نوشتم یروز کامل به ضبان فارصی قدیم حرف میضنم !!! و

یروض کامل با قلط املایی!! از قصد عایا این کارو میکنم کلا" غاطی کرده ام

میخام بچه های زرنگ رو پیدا کنم عایا این مصابقه است!! آری شاید باشد !!؟؟

دنبال سوژه ام کلا" هیچ کسی عایا ! میدونستم اشتباه نوشتم!! وای به هالمان اگر عاقا امید

این کامنتهارو ببیند میگوید اینجا رو چط روم کرده اید!! (عسلا" قلط املایی داشتم نهههههههههه)

Member Website

شماره کاربری
    4370
    آفرین به شما ... از قسد نوشتم یروز کامل به ضبان فارصی قدیم حرف میضنم !!! و

یروض کامل با قلط املایی!! از قصد عایا این کارو میکنم کلا" غاطی کرده ام

میخام بچه های زرنگ رو پیدا کنم عایا این مصابقه است!! آری شاید باشد !!؟؟

دنبال سوژه ام کلا" هیچ کسی عایا ! میدونستم اشتباه نوشتم!! وای به هالمان اگر عاقا امید

این کامنتهارو ببیند میگوید اینجا رو چط روم کرده اید!! (عسلا" قلط املایی داشتم نهههههههههه)

ببخشید لتفا اینجا رو چط روم نکنید ....عایا واغعا این کار از صوی یک مدیر بلند مرطبه درصت است؟ خیر

ولی در کل ممنون از راهنمائی دوستان ....پس اینطور که ظاهر امر نشان میده باید دوباره نشست و پروژه رو کار کرد......دوستان دیگر مواظب باشید که شما هم دچار این موضوع نشید....
    ویرایش توسط amirmohammad : 09-21-14 در ساعت 20:16