اسم : سیامک
ميزان تحصيلات : کاردانی طراحی نقوش سنتی - لیسانس معماری
شهر : تهران
شغل: مونتاژ فیلم - طراحی داخلی
اسم : سیامک
ميزان تحصيلات : کاردانی طراحی نقوش سنتی - لیسانس معماری
شهر : تهران
شغل: مونتاژ فیلم - طراحی داخلی
اسم: آرمان
تحصیلات: لیسانس مدیریت
شغل: کارمند
عاشق تدوینم و عاشق اینم تیو این کار حرفه ای بشم ولی الان چیز زیادی نمیدونم تمامی دوستانی که در این زمینه تجربه دارند ازشون خواهش میکنم به من کمک کنن و راهنماییم کنن
اسم : مجید یاری
ميزان تحصيلات : فوق دیپلم
شهر : مشهد
شغل: تو آتلیه کار میکنم ( فیلمبرادری و میکس فیلم )
با سلام خدمت همه دوستان گل و بزرگوارم
راستش همه خودشونرو معرفی کردند ما بازم موندیم به آخر (بازم مدرسه ام دیر شد حالا میگی چیکار کنم)
اسم : رضا
میزان تحصیلات :پیش دانشگاهی علوم انسانی
سن : متولد 1357.7.18 هستم یعنی میشه 35 سال (عمر چقد زود میگذره انگار همین دیروز بود با بچه ها تو کوچه شلوغ میکردیم)
شهر : تبریز
شغل:راستش قبلا خیلی از کارهارو دنبالشون رفتم ولی حالا بدلایلی رو به کامپیوتر آوردم و تمام تلاشم رو کردم تا پیشرفت کنم و در رشته های زیر میشه گفت یه چیزایی بلدم:
ابتدا یه چن سالی فتوشاپ کار کردم هم طراحی و هم روتوش و ...
سپس رو آوردم به ایلاستریتور و تا حدودی تونستم یه چیزایی یاد بگیرم
بعدا حدودا یه چن سالی تری دی مکس کار کردم و تا مدلسازی و ریگینگ و رندر وی ری پیشرفتم
سپس با نرم افزار فلش کار کردم و ابتدا با طراحی و خود فلش کار میکردم و سپس به کد نویسی درنرم افزار فلش رو آوردم و با اکشن اسکریپت کار کردم و به لطف خدا و تلاش فراوان بالاخره تونستم یه چیزایی یاد بگیرم
بعد طی یه اتفاق مبارکی با افتر افکت آشنا شدم و حدودا از 3 یا 4 سال پیش که با این نرم افزار آشنا شدم تا الان هم با این نرم افزار حرفه ای دارم کار میکنم و هنوز هم جا برای پیشرفت دارم(هنوز که هنوزه از خودم راضی نیستم و اونجور که باید نتونستم این نرم افزار خوب رو مسلط بشم)
در حالیکه با افتر کار میکردم به سینما فوردی علاقمند شدم و یه یک سالی یا شایدم بیشتر میشه که با این نرم افزار خوب کار میکنم و تونستم کمی پیشرفت کنم ولی بازم جا برای پیشرفت و کار زیاد هست
این اواخر هم از پریمیر خوشم اومده و میخوام تو این نرم افزار هم با کمک شما دوستای خوبم پیشرفت بکنم و همزمان در حالیکه سینما و افتر رو کار میکنم بتونم توی پریمیر هم پیشرفتی داشته باشم
رویهم رفته میشه گفت که در این نرم افزارها یه کارهایی کردیمphotoshop , illustrator , flash ,3dmax , cinema4d, after effect ولی همونطوریکه گفتم تلاش میکنم تا به لطف خدا و بعدش هم با کمک شما بزرگواران در این نرم افزارها بازم پیشرفت کنم و تا اونروز....
از اینکه معرفی یکم طولانی شد از همه شما بزرگواران عذر خواهی میکنم و برای همه شما دوستان خوبم آرزوی پیشرفت روز افزون در همه کارهاتون رو دارم و بزرگواران الهی سایه تون کم نشه
اسم :محمد رضا شیانی
ميزان تحصيلات :دانشجو .. کاردانی.. نرم افزار :\
شهر :بندر عباس
شغل: بیکار:\
اسم : نادر
ميزان تحصيلات : دیپلم
شهر :اردبیل
شغل:مدیر سایت(البته اگه شغل به حساب میاد)
![]()
R
My Name : Reza Sadeghyشغل :
نام نام خانوادگی : رضا صادقی=============================
Education : Student Software
میزان تحصیلات : دانشجوی کارشناسی کامپیوتر( نرم افزار ) ===========================
Lodging : Iran - Mashhad
کشور/شهر : ایران - مشهد =========================
عمومی:
مسئول و مدیر قسمت چند رسانه در یک مجموعه کانون فرهنگی
مشاور و برنامه ریز و ایجاد طرح جدید برای کارهای گرافیکی
گیمر بازهای انلاین و افلاین
تخصصی:
انجام کارهای طراحی با فتوشاپ
تدوین و میکس با نرم افزار پریمیر
طراه متون به صورت سه بعدی
علاقمندی:
خلق ایدهای جدیدی در حیطه کاری
مشارکت در بحث های کارآفرینی برای عموم
ایجاد محیط جلوهای خواص برای یادگیری بهتر دوستان از مطالب کاربردی کامپیوتر
بهترین کارم:
ای د ه پ ر د ا ز ی و ک ا ر آ ف ر ی ن ی
اسم : میلاد بهمنیار
ميزان تحصيلات : ديپلم كامپيوتر
شهر : گیلان ، آستانه اشرفیه
شغل: مونتاژ کار فیلم عروسی
ویرایش توسط MiladBahmanyar : 11-25-14 در ساعت 11:46
اسم : علیرضا پسنده
ميزان تحصيلات ::40:
شهر : عنبرآباد
شغل::139::126:
![]()
اسم : علی محمد
ميزان تحصيلات : دانشجوی روانشناسی
شهر :شیراز
شغل: فعلا محصل
سوابق کاری: تدوین به صورت پروژه ای برای کانون ها و شرکت ها - تصویر برداری - موزیک ویدئو - فیلم کوتاه - مستند(پریمیر - افتر افکت - فتوشاپ - سینما 4 دی )