دروود بر شما آقای هاتف من اسکریپ Trim Compose که گفته بودین رو دانلود کردم ولی نمیدنم
کجا کپی کنم ؟؟! یه خورده گیج شدم؟!!مثل افتر نیست؟!!
خواهش می کنم
قبلا آموزش رو گذاشتیم ...
http://forum.video-effects.ir/thread7349.html
سلام ....
دیگه متوجه شدم کسی آموزشهای پریمیر رو دنبال نمی کنه !!!!!!!!!
در مورد این اسکریپ من توضیح دادم در آموزش ارتباط پریمیر به افترافکت و فتوشاپ و اسپید گرید در مورد این اسکریپت توضیح دادم ...
این اسکریپت برای افترافکت هست نه پریمیر .. شما می تونید با استفاده از این اسکریپت در افترافکت برای هر لایه ویدئو یه Comp بسازید ....
با اجازه امید عزیز
آقا مصطفی اگه منظورتون ویدیو یی هست که سرعتش زیاد بشه بعله موقعی که اسپید رو تعیین میکنید تو همون صفحه یه گزینه هست که باید تیکش رو بزنید اینجوری فرکانس صدا عوض نمیشه فقط چون تو لبتابم پریمیر ندارم دقیق اسمش یادم نیست ولی اگه بخواهید تو نرم افزار صوتی این کارو انجام بدید باید از automix virtual Dj استفاده کنید
ویرایش توسط تورج یوسÙÛŒ : 08-08-14 در ساعت 00:36
با سلام به آقا امید
آنقدر تعداد صفحات این پست زیادشده است که نتوانستم همه را بخوانم پس اگر جواب این سوال ها قبلا قرارداده شده من را ببخشید.
من در خروجی گرفتن نهایی ورندرpreview به مشکل برخوردم.Encoder وقتی استارت را می زنم صدای گوسفند شنیده می شود.
1-دررندرpreview بعدازچند ساعت منتظرشدن درایو c با ظرفیت 170Gb به مرز هشدار می رسد وقرمز رنگ می شود ودرنتیجه پیغام خطا می دهدورندرpreview به پایان نمی رسد.
2-درهنگام خروجی گرفتن در
حالا سوال: 1-می توانم مسیر ذخیره فایل هایی که در رندرpreview بوجود می آید تغییردهم ودردرایو دیگر ی قراردهم ؟ یا نه؟
2-چکارکنم که دیگر ادوب من را با صدای گوسفندش مسخره نکند.
یک توضیح بدهم :حجم فایل هایی که در پریمیر قرارداده ام حدود50Gb است. احتمال دارد مشکل از اینجا باشد؟
با تشکر