برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 116 از 148 نخستنخست ... 1666106114115116117118126 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,151 به 1,160 از 1480

مشاهده : 255761 , پاسخ ها : 1479
موضوع: سوالات شما در مورد نرم افزار پريمير

نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز ....
    شما به درستی کرک نکردید ....
    من هم از همین ورژن استفاده می کنم و مشکلی از این بابت ندارم و hd هم کپچر کردم ...
    ممنونم آقا امید ولی ورژن قبلی هم کرک نشده بود اما این مشکل رو نداشت . حالا به هرحال من نمیتونم کرک کنم شما لطف میکنی بهم بگین چجوری میشه کرک کرد چون من همه کاری کردم متاسفانه نشد و اگه ممکنه فایل کرک خودتونو برام بذارین ممنون میشم

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    دروود بر شما آقای هاتف من اسکریپ Trim Compose که گفته بودین رو دانلود کردم ولی نمیدنم

کجا کپی کنم ؟؟! یه خورده گیج شدم؟!!
    مثل افتر نیست؟!!

نقل قول نوشته اصلی توسط parvizm نمایش پست ها
    ممنونم آقا امید ولی ورژن قبلی هم کرک نشده بود اما این مشکل رو نداشت . حالا به هرحال من نمیتونم کرک کنم شما لطف میکنی بهم بگین چجوری میشه کرک کرد چون من همه کاری کردم متاسفانه نشد و اگه ممکنه فایل کرک خودتونو برام بذارین ممنون میشم

خواهش می کنم
    قبلا آموزش رو گذاشتیم ...

http://forum.video-effects.ir/thread7349.html

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    ممنون امید جان
    البته ببخشید ولی فک میکنم این مثال یکم عجیب بود (البته قسد جسارت ندارم)
    آخه به صورت دستی فرکانس رو تغییر میدن یعنی اگه هم سرعت 200 درصد باشه فرکانس رو 50 درصد میکنن و نتیجه چیزی میشه که من مد نظر دارم ولی نمیدونم با چه نرم افزاری این اتفاق میوفته ... گفتم شاید با پریمیر بشه ... شاید در یکی از افکت های صوتی
    توی رمیکس ها هم گاهی سرعت صدای خواننده هم بالا میبرند در صورتی که تن صدا ثابته
    البته ببخشید اگه اشتباه میکنم من هیچ تخصصی ندارم واسه همین میپرسم
    ....
    ممنون از شما استاد بزرگوار
    خواهش می کنم ، در اون موقع مثال بهتری واسش پیدا نکردم ....
    من تخصصی ندارم ، ولی تا جایی که می دونم برای کارهای ریمیکس Tempo رو تغییر میدن و با اضافه کردن سرعت نیبست ، اگر اینجوری که شما می فرمائید باشه همه ما یه پا DJ هستیم ....

نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    دروود بر شما آقای هاتف من اسکریپ Trim Compose که گفته بودین رو دانلود کردم ولی نمیدنم

کجا کپی کنم ؟؟! یه خورده گیج شدم؟!!
    مثل افتر نیست؟!!
    سلام ....
    دیگه متوجه شدم کسی آموزشهای پریمیر رو دنبال نمی کنه !!!!!!!!!
    در مورد این اسکریپ من توضیح دادم در آموزش ارتباط پریمیر به افترافکت و فتوشاپ و اسپید گرید در مورد این اسکریپت توضیح دادم ...
    این اسکریپت برای افترافکت هست نه پریمیر .. شما می تونید با استفاده از این اسکریپت در افترافکت برای هر لایه ویدئو یه Comp بسازید ....

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    سلام ....
    دیگه متوجه شدم کسی آموزشهای پریمیر رو دنبال نمی کنه !!!!!!!!!
    در مورد این اسکریپ من توضیح دادم در آموزش ارتباط پریمیر به افترافکت و فتوشاپ و اسپید گرید در مورد این اسکریپت توضیح دادم ...
    این اسکریپت برای افترافکت هست نه پریمیر .. شما می تونید با استفاده از این اسکریپت در افترافکت برای هر لایه ویدئو یه Comp بسازید ....
    درود بر شما سپاس آقا امید نه من دارم دونه دونه نگاه میکنم پریمیر رو و همینطور تمرین میکنم هنوز به این بخش

نرسیدم واقعا" فقط یه وقفه افتاده و منم کم طاقتم بخاطر مسافرت که رفتم وگرنه دارم نگاه میکنم و تمرین میکنم که یاد بگیرم ...

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    ممنون امید جان
    البته ببخشید ولی فک میکنم این مثال یکم عجیب بود (البته قصد جسارت ندارم)
    آخه به صورت دستی فرکانس رو تغییر میدن یعنی اگه هم سرعت 200 درصد باشه فرکانس رو 50 درصد میکنن و نتیجه چیزی میشه که من مد نظر دارم ولی نمیدونم با چه نرم افزاری این اتفاق میوفته ... گفتم شاید با پریمیر بشه ... شاید در یکی از افکت های صوتی
    توی رمیکس ها هم گاهی سرعت صدای خواننده هم بالا میبرند در صورتی که تن صدا ثابته
    البته ببخشید اگه اشتباه میکنم من هیچ تخصصی ندارم واسه همین میپرسم
    ....
    ممنون از شما استاد بزرگوار
    با اجازه امید عزیز
    آقا مصطفی اگه منظورتون ویدیو یی هست که سرعتش زیاد بشه بعله موقعی که اسپید رو تعیین میکنید تو همون صفحه یه گزینه هست که باید تیکش رو بزنید اینجوری فرکانس صدا عوض نمیشه فقط چون تو لبتابم پریمیر ندارم دقیق اسمش یادم نیست ولی اگه بخواهید تو نرم افزار صوتی این کارو انجام بدید باید از automix virtual Dj استفاده کنید
    ویرایش توسط تورج یوسفی : 08-08-14 در ساعت 00:36

نقل قول نوشته اصلی توسط تورج یوسفی نمایش پست ها
    با اجازه امید عزیز
    آقا مصطفی اگه منظورتون ویدیو یی هست که سرعتش زیاد بشه بعله موقعی که اسپید رو تعیین میکنید تو همون صفحه یه گزینه هست که باید تیکش رو بزنید اینجوری فرکانس صدا عوض نمیشه فقط چون تو لبتابم پریمیر ندارم دقیق اسمش یادم نیست ولی اگه بخواهید تو نرم افزار صوتی این کارو انجام بدید باید از automix virtual Dj استفاده کنید
    یه دنیا سپاس استاد بزرگوار
    MainTain Audio Pitch بود
    همیشه با این مسئله مشکل داشتم .... خیلی لطف کردین

سلام دوست عزیز ....
    شما از چه ورژنی استفاده می کنید ؟
    اگر از cc استفاده می کنید می تونید صدا و تصویر رو جدا کنید ....
    در آموزشها طریقه جدا کردن صدا و تصویر رو آموزش دادم ، یه ابزار در پنل تایم لاین هست که شما اونو غیر فعال کنید می تونید فقط تغییرات رو در تصویر انجام بدید و هیچ تغییری در صدا پیش نمیاد ....
    من واسم جالبه آموزشهایی که من در مورد پریمیر میذارم کسی پیگیر هست ؟؟؟؟
    امید جان خود من آموزش ها رو دانلود میکنم و به عشق خودت اگه قطع بشه خودم شما رو بند میکنم

با سلام به آقا امید
    آنقدر تعداد صفحات این پست زیادشده است که نتوانستم همه را بخوانم پس اگر جواب این سوال ها قبلا قرارداده شده من را ببخشید.
    من در خروجی گرفتن نهایی ورندر
    preview به مشکل برخوردم.
    1-دررندر
    preview بعدازچند ساعت منتظرشدن درایو c با ظرفیت 170Gb به مرز هشدار می رسد وقرمز رنگ می شود ودرنتیجه پیغام خطا می دهدورندرpreview به پایان نمی رسد.
    2-درهنگام خروجی گرفتن در
    Encoder وقتی استارت را می زنم صدای گوسفند شنیده می شود.
    حالا سوال: 1-می توانم مسیر ذخیره فایل هایی که در رندرpreview بوجود می آید تغییردهم ودردرایو دیگر ی قراردهم ؟ یا نه؟
    2-چکارکنم که دیگر ادوب من را با صدای گوسفندش مسخره نکند.
    یک توضیح بدهم :حجم فایل هایی که در پریمیر قرارداده ام حدود50Gb است. احتمال دارد مشکل از اینجا باشد؟
    با تشکر