برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 10 از 23 نخستنخست ... 8910111220 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 91 به 100 از 415

مشاهده : 180994 , پاسخ ها : 414
موضوع: آموزشهاي درخواستي نرم افزار فلش

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    نقل قول نوشته اصلی توسط alimorteza نمایش پست ها
    سلام ندا خانوم خسته نباشید ببخشید مزاحم شدم

اموزش ما تقریبا با فلش و بیلدر چقد زمان می بره درس بشه و برای من ارسال کنید که استارت کار رو بزنم برای شروع

ممنون از لطف تون التماس دعا

یا علی

دوست گرامي اون ويدئو بود كه نشونم دادين مال آقاي معيني بود مثل همونبراتون درست ميكنم فقط بدون حاج آقا اشكال نداره ؟

چشم ببخشید از بی ادبی ما شرمنده گفتید کسای دیگه میتوندن هم به کمک کنند گفتم پس همین جا بهتر هست هرچند یکم دیر به نتیجه میرسم اما بهتر به نتیجه میرسم ممنون از لطف همه شما عزیزان و بزرگواران

التماس دعا

یاعلی

نقل قول نوشته اصلی توسط neda * نمایش پست ها
    دوست گرامي دوتا آموزش گذاشتم اميدوارم به كارتون بياد اگه صدا ضعيفه با هدفون گوش كنيد آروم صحبت كردم
    ممنون ندا خانوم الان نگاه میکنم بازم تشکر از تمام زحمات تون بازم میگم شرمنده والا شما رو توی زحمت انداختم و اذیت شدین از بایت من ببخشید و از تمامی زحمات شما سپاس گذارم

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    نقل قول نوشته اصلی توسط alimorteza نمایش پست ها
    ممنون ندا خانوم الان نگاه میکنم بازم تشکر از تمام زحمات تون بازم میگم شرمنده والا شما رو توی زحمت انداختم و اذیت شدین از بایت من ببخشید و از تمامی زحمات شما سپاس گذارم
    خواهش ميكنم دوست گرامي ببينيد نظرتون روبگيد

درود ندا خانم.غرض از مزاحمت یه سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید سریع .خیلی خیلی ممنونتون میشم.من یه کاری تو افتر درست کردم و بک گراندشم برداشتم ازش با فرمت swf خروجی گرفتم ،که توی مدیا استودیو استفاده کنم ولی خودش خودکار یه بک گراند مشکی میندازه پشتش .هرکاری میکنم بک گراند مشکی رو نمیتونم بردارم . لازم به ذکره که توی افتر بک گراندو برداشتمااا .خواهشا این سوالو سریع جواب بدید .اموزش هم نمیخوام ،فقط بنویسید چیکار باید بکنم؟؟؟

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    نقل قول نوشته اصلی توسط sali1000i نمایش پست ها
    درود ندا خانم.غرض از مزاحمت یه سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید سریع .خیلی خیلی ممنونتون میشم.من یه کاری تو افتر درست کردم و بک گراندشم برداشتم ازش با فرمت swf خروجی گرفتم ،که توی مدیا استودیو استفاده کنم ولی خودش خودکار یه بک گراند مشکی میندازه پشتش .هرکاری میکنم بک گراند مشکی رو نمیتونم بردارم . لازم به ذکره که توی افتر بک گراندو برداشتمااا .خواهشا این سوالو سریع جواب بدید .اموزش هم نمیخوام ،فقط بنویسید چیکار باید بکنم؟؟؟

توي فلش انجام ميدادين بهتر بود خوب توي استاديورنگ بكگراندو تغيير بدين

توي فلش انجام ميدادين بهتر بود خوب توي استاديورنگ بكگراندو تغيير بدين
    بله میتونم بک گراندو تغییر بدم.مشکل من اینه که اصلا نمیخوام بک گراند داشته باشه .میخوام فقط فونت ها به صورت موشن گرافیک حرکت کنن .کلا میخوام بک گراند نداشته باشه نه اینکه با رنگه دیگه ای عوضش کنم .ایده ای به ذهنتون نمیاد؟؟

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    نقل قول نوشته اصلی توسط sali1000i نمایش پست ها
    بله میتونم بک گراندو تغییر بدم.مشکل من اینه که اصلا نمیخوام بک گراند داشته باشه .میخوام فقط فونت ها به صورت موشن گرافیک حرکت کنن .کلا میخوام بک گراند نداشته باشه نه اینکه با رنگه دیگه ای عوضش کنم .ایده ای به ذهنتون نمیاد؟؟

توي خود فلش ببريد خروجي بدون بك گراند بگيريد و وارد استاديوبكنيد بهتره

توي خود فلش ببريد خروجي بدون بك گراند بگيريد و وارد استاديوبكنيد بهتره
    استاد جان نمیشه با افتر این کارو کرد؟؟؟
    اخه فلش بلد نیستم.اگه تمیشه میشه بنویسید چه جوری خرجی بگیرم در فلش ؟؟؟و چه جوری فایلو از افتر ببرم به فلش؟؟
    خیلی ممنون از کمکتون

سلام خسته نباشید خیلی فیلماتون خوبه مرسی واقعا . میشه آموزش بارش برف هم بزارین

صفحه 10 از 23 نخستنخست ... 8910111220 ... آخرینآخرین