برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 17 از 42 نخستنخست ... 7151617181927 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 161 به 170 از 415

مشاهده : 181329 , پاسخ ها : 414
موضوع: آموزشهاي درخواستي نرم افزار فلش

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    ممنون از فعالیت شما ندا خانم

خواهش ميكنم استاد شما لطف داريد بزرگواريد

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    نقل قول نوشته اصلی توسط sali1000i نمایش پست ها
    استاد جان با کمک هلپ بیلدر در قسمت script wizard یاد گرفتم به راحتی فایل های اجرایی رو با یک دکمه لینک کنم .الان تنها مشکلی که دارم همون عکسیه که براتون تو صفحات قبل گذاشتم که با رفتن روی یک عنوان ،از درون آن عنوان چند عنوان دیگه باز بشه که بشه به عنوان های زیر مجموعه دستور داد که لینک بشن به یک فایل اجرایی مثل pdf word avi mov و..... /لینک کردنو در بیلدر یاد گرفتم ،فقط مونده باز شدن منو ها به صورت نرم و گرافیکی .لطف میکنیید اموزش این چیزی که گفتم رو بذارید استاد؟؟؟راستی با هر نرم افزاری که خودتون صلاح میدونید آموزش رو بذارید .ولی ترجیح من بیلدر هست چون تو این دو روزه خیلی چیزا ازش یاد گرفتم.در رابطه با زیبا کردن و گرافیکی کردن یک ابجکت ،که به صورت گرافیکی [مثل همون عکسه تو صفحات قبل] در بیاد هم مختصرا توضیح بدید ممنون میشم.بی نهایت از لطف شما سپاسگذارم.ایشالله این محبتاتون به صورت یک موج همانند نظریه انیشتن به خودتون برمیگرده

دوست گرامي به دو روش ميشه يكي اينكه روي دكمه كه كليك ميشه يه صفحه نوشته باز بشه يكي هم روي دكمه كليك بشه چند منو بازبشه كدومو لازم دارين ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط neda * نمایش پست ها

دوست گرامي به دو روش ميشه يكي اينكه روي دكمه كه كليك ميشه يه صفحه نوشته باز بشه يكي هم روي دكمه كليك بشه چند منو بازبشه كدومو لازم دارين ؟
    استاد جان درود.فک کنم با این عکسه و توضیحات قبلی متوجه بشید چی میخوام.ممنونمم بازم.بسیار سپاسگذارم

تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط sali1000i : 11-22-14 در ساعت 23:03

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadipour نمایش پست ها
    ممنون از فعالیت شما ندا خانم

استاد جان ممنون از شما که حواستون به همه جا هست با وجود مشغله های زیاد

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    استاد جان درود.فک کنم با این عکسه و توضیحات قبلی متوجه بشید چی میخوام.ممنونمم بازم.بسیار سپاسگذارم

متوجه شدم دوست گرامي نمونشو ديدم باشه آماده ميكنم براتون

متوجه شدم دوست گرامي نمونشو ديدم باشه آماده ميكنم براتون
    استاد جان ممننون یه چیز دیگه هم لطف کنید تو اموزشتون قرار بدید.این که چه جور یه ویدیو پخش بشه قبل از اینکه اتوران بالا بیاد .یعنی با کلیک روی سی دی،اول کلیپه پخش شه بعد اتوران ظاهر بشه دستتون درد نکنه.ببخشید به خدا زحمتتون میدم هرچی هلپه بیلدر خوندم چیزی پیدا نکردم .فقط اینکه ویدیو رو چگونه تو خود پروژه قرار بداده بشه رو گفته.من نمیخوام توی خودش باشه میخوام یه کلیپ چند ثانیه ای اول کار(قبل از اجرای اتوران و ظاهر شدن منوها) بیاد استاد جان

سلام ندا خانوم خسته نباشید ببخشید مزاحم شدم

اموزش ما تقریبا با فلش و بیلدر چقد زمان می بره درس بشه و برای من ارسال کنید که استارت کار رو بزنم برای شروع

ممنون از لطف تون التماس دعا

یا علی

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327
    استاد جان ممننون یه چیز دیگه هم لطف کنید تو اموزشتون قرار بدید.این که چه جور یه ویدیو پخش بشه قبل از اینکه اتوران بالا بیاد .یعنی با کلیک روی سی دی،اول کلیپه پخش شه بعد اتوران ظاهر بشه دستتون درد نکنه.ببخشید به خدا زحمتتون میدم هرچی هلپه بیلدر خوندم چیزی پیدا نکردم .فقط اینکه ویدیو رو چگونه تو خود پروژه قرار بداده بشه رو گفته.من نمیخوام توی خودش باشه میخوام یه کلیپ چند ثانیه ای اول کار(قبل از اجرای اتوران و ظاهر شدن منوها) بیاد استاد جان

دوست گرامي متوجه شدم فقط تا جايي كه من اطلاع دارم بيشتر اتوران ها با مديا استاديو درست ميشه شما حتما مديا بيلدر ميخواييد يه كم ساده ميشه

دوست گرامي متوجه شدم فقط تا جايي كه من اطلاع دارم بيشتر اتوران ها با مديا استاديو درست ميشه شما حتما مديا بيلدر ميخواييد يه كم ساده ميشه
    استاد جان اخه جند روز پیش که من این پستو دیدم از اولش خوندم و شما چند بار اشاره کردید اتوران سازی با بیلدره .به خاطر همین من رفتم کلی هلپ خوندمو چیز ازش یاد گرفتم.ولی اگه شما فک میکنید استادیو بهتره خیلی با همون اموزش رو بدید .منم میرم استودیو یاد بگیرم تا وقتی که شما لطف کنید اموزش رو بذارید

neda * آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7327

Smile

استاد جان اخه جند روز پیش که من این پستو دیدم از اولش خوندم و شما چند بار اشاره کردید اتوران سازی با بیلدره .به خاطر همین من رفتم کلی هلپ خوندمو چیز ازش یاد گرفتم.ولی اگه شما فک میکنید استادیو بهتره خیلی با همون اموزش رو بدید .منم میرم استودیو یاد بگیرم تا وقتی که شما لطف کنید اموزش رو بذارید

درسته دوست گرامي برا اتوران نرم افزار زياد هست تا بشه با همون بيلدر آموزش ميدم اگه نشد استاديو آموزش ميدم
    موفق باشيد

صفحه 17 از 42 نخستنخست ... 7151617181927 ... آخرینآخرین