برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 24

مشاهده : 6869 , پاسخ ها : 23
موضوع: نکاتی مهم در مورد کارت گرافیک

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    با اجازه ی استاد یوسفی چند مطلبی رو هم من در مورد کوادرو ها عرض می کنم
    البته تشبیه بسیار جالبی رو جناب یوسفی در مورد این دو نوع کارت گرافیکی داشتند و اون هم ماشین فراری و تراکتور بود... ولیکن این تراکتورها با تغییراتی در پردازنده هاشون قدرت بالایی رو حتی در سرعت دارند... برای مثال فکر کنید یک تانکر 1000لیتری دارید که در انتهای اون یک شیر به قطر دو سانتی متر نصب شده... حجم تانکر فضای رم، تعداد شیر تعداد هسته های پردازنده و قطر شیر پهنای باند یا همون بیت ریت هستش... با باز کردن این شیر برای مثال در ثانیه 2 لیتر آب از تانکر خارج می شه که همون میزان سرعت پردازشه اطلاعاته... حالا تانکری با همین ظرفیت 10 شیر به قطر 2 سانتی متر بهش وصل شده... در نتیجه در ثانیه 20 لیتر آب از تانکر خارج می شه...
    در نسل کوادرو ها پردازنه ای همانند CPU به کار رفته که با یک تغییر کوچک توی اسم اونها برای اینکه با هم اشتباه گرفته نشن یعنی GPU...
    این GPUها در کوادرو های همانند Quadro 4000 در واقع از 256 هسته ی پردازنده ی کودا تشکیل شده ولیکن میزان بیت ریت (قطر شیر) به نسبت پائینه...
    در ضمن شرکت Adobe برای نرم افزار پریمیر دو نوع پردازش رو در نظر گرفته... یکی به صورت نرم افزاری و دیگری سخت افزاری... در حالات سخت افزاری در صورتی که کارت گرافیک شما از هسته های کودا تشکیل شده باشه می تونه این پردازش رو به صورت سخت افزاری انجام بده...
    در این شرایط هم سری های کوادرو و هم سری های GTX برای پردازش در پریمیر مناسب هستند... ولیکن نرم افزاری مثل افترافکتز از GTX بهتر پشتیبانی می کنه و حتی پلاگینهای معروف این نرم افزار همانند المنت تیری دی...

ذکر یک نکته هم مهمه و اون استفاده از دو کارت گرافیک هستش یا همون SLI
    در صورتی که می خواید از دو برابر توان پردازشی استفاده کنید مجبورید از دو کارت گرافیک با یک مدل استفاده کنید که البته هنوز شرکت Adobe از این نوع به کارگیری کارت گرافیک پشتیبانی نمی کنه و نوید این رو داده تا در ورژن جدید این امکان هم فراهم بشه... (تاریخ این خبر از شرکت Adobe رو نمی دونم مال کیه... شاید در ورژن CC اضافه شده باشه... ولی من که SLI ندارم و نمی دونم پشتیبانی می کنه یا نه)
    ویرایش توسط mohammad_anvaran : 11-13-14 در ساعت 01:57