اول ایده ی کار
بعد داستان پردازی
بعد استوری برد با توجه به قابلیت های شخصی اعضای گروه ( اینجا یهو دیدی همه ی کارها افتاد گردن نفر اخر که افترافکت کار می کنه )
بعدش طراحی کاراکتر با توجه به نوع داستان که پس از طراحی سر کاراکتر صداگذاری رو انجام بدیم و صدا و لحنی متناسب با صورت ( face ) کاراکتر ضبط کنیم
بعدش که کار قشنگ میخوابه و انیمیت کار و کامپوزیت کار استراحت می کنه تا کاراکتر اماده شه و یکم اموزش نگاه می کنه که اینجاشو مطمئنا کار اشتباهی می کنیم
( خداییش الان از اسفند دارم استراحت می کنم

)
بعد یهو کاراکتر های کامل شده میرسه به انیمیت کار بیچاره که ریگ بندی رو انجام میده و شروع به انیمیت می کنه در این حین ساخت محیط انجام میشه که این هم یک پروسه ی خیلی زمانبره
بعدش که کار ها انجام شد بخش رندر میرسه که من امروز فهمیدم 2 دقیقه کار انیمشین 20 روز 24 ساعته طول میکشه

که این دیگه مطمئن مطمئنم اصلا درست نیست با موتور رندر vray و arnold میگن اون هم با سیستم core i7 و 16 گیگ رم و ...

بعدش هم که بخش vfx و تدوین و صداگذاری و میکس و مستر و ... که بنده انجام میدم و فقط یک هفته نهایتا وقت میدن
ببخشید که سرتون رو درد اوردم
خیلی ممنون میشم اگه کسایی که تجربه ی کارهای اینچنینی دارن تجربیاتشون رو در اختیارمون قرار بدن
مخصوصا تو بخش از بخش کاراکتر به بخش انیمیت و توی انیمیت صورت کاراکتر و رندر

خدا همه ی دوستانی که توی این زمینه فعالیت می کنن موفق کنه
متاسفانه کار کوچیکمون که انجام دادیم فعلا اجازه ی پخش نداریم همون لحظه که اجازش صادر شد حتما میزارم براتون